tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Το εχουμε παρει 2 φορες.
Ειμαστε πρωταθλητες Βαλκανιων!!!
Ειμαστε πρωταθλητες Βαλκανιων!!!
ρε ακου που σε λεωΟι Αθηναιες θελουν σκοτωμα παντως.Το μονο σιγουρο.
Εμενα με τρελενουν οι Λαρισαιες παντως.ρε ακου που σε λεω
οι σαλονικιες εχουν ενα τουπε
ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αν ομως εσυ ανεβεις πανω και δειξεις αθηναικες πινακιδες
τα ποδια θα τα ανοιξουν πιο ευκολα
ακου που σε λεω
τοσα χρονια στην νυχτα
Αληθεια ειναι αυτο.ρε ακου που σε λεω
ακου που σε λεω
τοσα χρονια στην νυχτα
αυτο οντως συμβαινει γιατι ομως ρε παντα το ειχα απορια.ρε ακου που σε λεω
ακου που σε λεω
τοσα χρονια στην νυχτα
Στη Λαρισα πεφτει πολυ κωλος.Εμενα με τρελενουν οι Λαρισαιες παντως.
Ειναι πολυ προστυχες γυναικες.
Γιατι δεν το παιζεις Πανιωνιος και Αθηναιος για να ριξεις γκομενες πιο ευκολα;ρε ακου που σε λεω
ακου που σε λεω
τοσα χρονια στην νυχτα
Οπως λενε και οι Καφριλιον."Παρθενα θα μεινεις απο μπροστα απο πισω ομως θα μπαινουνε βουνα"Στη Λαρισα πεφτει πολυ κωλος.
Αρκετες θελουν να μεινουν παρθενες και τον παιρνουν απο πισω,σωστα;
Ειναι νοοτροπια που υπαρχει πολλα χρονια στην Λαρισα και Βολο.Οπως λενε και οι Καφριλιον."Παρθενα θα μεινεις απο μπροστα απο πισω ομως θα μπαινουνε βουνα"
Δεν ξερω για τις μικροτερες αλλα οι μεγαλυτερες, απο μπρος απο πισω απο τα αυτια τα ποδια απο παντου τον παιρνουν οι λυσσαρες
Ποιο στερημενες απο τις Αθηναιες δεν πρεπει να υπαρχουν.Ειναι νοοτροπια που υπαρχει πολλα χρονια στην Λαρισα και Βολο.
Ενω Κατερινη σκεφτονται διαφορετικα και Θεσσαλονικη εντελως αλλιως παλι.
Παντως οι Θεσσαλονικιες σκεφτονται σαν τις Βαλκανιες,ειναι λιγο στερημενες!
Οι Αθηναιες θελουν να δουν πρωτα φορολογικη δηλωση και μετα να σκεφτουνε αν σε συμπαθουνε η οχι.Ποιο στερημενες απο τις Αθηναιες δεν πρεπει να υπαρχουν.
Διαβαζα καπου οτι τα συμπτωματα τενοντιτιδας στις γυναικες εχουν 3πλασιαστει τα τελευταια χρονια.
Φανταζεσαι απο τι ειναι??? ;) ;) ;) ;)
το να εχεις την αποψη σου ειναι λογικο και δεκτο. το ιδιο το να την εχω και στο εγω το οτι διαφωνω δεν λεει κατι .δεν ξερω μαν ποσο χρονον εισαι αλλα οταν ακουω οτι ο κοντοες ειναι για ευρωπαικη καριερα φυσικα με πιανουν τα γελια οταν εχω δει στο παρελθον παιχταραδς που εχουν φορεσει τη φανελα της ομαδας. τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με λατκα βαζεις πολυ χαμηλα το πηχη.ακομα και ο μαιστοροβιτς ηταν καλυτερος. οσο για τον μπεθερα απλα σου ειπα τη γνωμη μου τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ΑΝ παιξει και δειξει εγω θα δυσαρεστηθω εισαι πολυ γελασμενος.ισως εσυ να ικανοποιηθεις μονο για να με πικαρεις.Ειλικρινα δε βρισκω νοημα να συνεχιστει η κουβεντα.
Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι κ ο Μπεθερα και ο Κοντοες και ο Λατκα ειναι αξιοι νποδοσφαιριστες να φορουν τη φανελα του Πανιωνιου.Τωρα αμα δε συμφωνεις και σου φερνουν γελια αυτα που λεω, δεν πειραζει,θα το υποστω.
Μακαρι να εχεις εσυ δικιο και να βγει ο Ανδριολας μεγαλος τερματοφυλακας που ειναι κ Ελληνας.
Κραταω αυτο που ειπες: οσο για μπεθερα αν θα ξαναπαιξει γραψε μου.
και οποτε παιζει θα σου γραφω.
ασε ρε μεγαλε τα παλτα τα εχουμε για εσας!!αλλα κριμα τωρα τελειτε υπο διαλυση και ο καλυτερος μας πελατης πλεον δεν υπαρχει .ειχαμε και αλλους μακους να σας δωσουμε!!!Κριστιαν ροναλντο και μακος..
Μπασινας=ο Ελληνας Ρεκομπα.αντε λακαμα τσακιρη παρε μπασινα για τα χαφ
Κριστιαν ροναλντο και μακος..