Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε συ bodo αν μαθουμε για καμια μεττεγραφη ή οποιοςδηποτε αλλως αναφερετε,μεχρι στιγμης τιποτα δεν ακουγεται

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
το να εχεις την αποψη σου ειναι λογικο και δεκτο. το ιδιο το να την  εχω και στο εγω το οτι διαφωνω δεν λεει κατι .δεν ξερω μαν ποσο χρονον εισαι αλλα οταν ακουω οτι ο κοντοες ειναι για ευρωπαικη καριερα φυσικα με πιανουν τα γελια οταν εχω δει στο παρελθον παιχταραδς που εχουν φορεσει τη φανελα της ομαδας. τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με λατκα  βαζεις πολυ χαμηλα το πηχη.ακομα και ο μαιστοροβιτς ηταν καλυτερος. οσο για τον μπεθερα απλα σου ειπα τη γνωμη μου τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ΑΝ παιξει και δειξει εγω θα δυσαρεστηθω εισαι πολυ γελασμενος.ισως εσυ να ικανοποιηθεις μονο για να με πικαρεις.
Οι δικοι μου ειναι Μικρασιατες,παω απο μικρο παιδι στον Πανιωνιο, εχω παει στα περισσοτερα εκτος εδρα παιχνιδια στην Ευρωπη,μιλαω με παρα πολλους Πανιωνιους ειτε στο γηπεδο ειτε στο forum της ομαδας.
Βρισκεις λογικη να θελω κατι καλο για την ομαδα μονο μονο για να ικανοποιησω μια διαφορα που ειχα στο bourdela.tv??
Αυτα ειναι αστεια, ελπιζω να το λες για πλακα?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Οι δικοι μου ειναι Μικρασιατες,παω απο μικρο παιδι στον Πανιωνιο, εχω παει στα περισσοτερα εκτος εδρα παιχνιδια στην Ευρωπη,μιλαω με παρα πολλους Πανιωνιους ειτε στο γηπεδο ειτε στο forum της ομαδας.
Βρισκεις λογικη να θελω να κατι καλο για την ομαδα μονο μονο για να ικανοποιησω μια διαφορα που ειχα στο bourdela.tv??
:think: :think: :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ετσι οπως παμε πιθανο ειναι

Επισκέπτης
Βρισκεις λογικη να θελω κατι καλο για την ομαδα μονο μονο για να ικανοποιησω μια διαφορα που ειχα στο bourdela.tv??
νομιζω οτι συνεχως παρεξηγεις οτι λεω η δεν το καταλαβαινεις.ειδες πουθενα να λεω οτι θες να κανεις κακο στην ομαδα :idiot:και οιδικοι μου ειναι μικρασιατες και τον πανιωνιο πιστεψε τον παρακολουθω απο πολυ μικρο παιδι απο τα δυο μπαραζ σε βολο -λαρισα μεχρι και στον τελικο του 79 αν και τοτε ειμουν μικρος. γιαυτο δεν προσπαθω ουτε υποδειξεις να κανω ουτε τον εξυπνο απλα εχοντας δει παιχταραδες στον πανιωνιο το να λεμε για καποιους παιχτες υπερβολες τυπου παιζει οπουδηποτε στην ευρωπη απλα μου φαινεται αστειο. τεσαπα σε αυτο πουπιστευω συμφωνουν ολοι ακομα και στα φορουμ ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται τερματοφυλακα ΒΑΣΙΚΟ και σεντερ μπακ αν θελουμε φετος να κανουμε την υπεβαση και να βαλουμε τις βασεις για του χρονου.ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση και να περναει η ωρα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο τι φαινεται ο τσακιρης δε κανει μεττεγραφες ετσι αναφερει το ρεπορταζ της GOAL

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
το δωρο μου απο μενα για σενα
μποντουλη
αντε και καλες γιορτες και με τον νιωνιο ΚΑΒΑΛαρη
:2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• amaniko_s.jpg
    amaniko_s.jpg
    95,2 KB · Εμφανίσεις: 43

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
νομιζω οτι συνεχως παρεξηγεις οτι λεω η δεν το καταλαβαινεις.ειδες πουθενα να λεω οτι θες να κανεις κακο στην ομαδα :idiot:και οιδικοι μου ειναι μικρασιατες και τον πανιωνιο πιστεψε τον παρακολουθω απο πολυ μικρο παιδι απο τα δυο μπαραζ σε βολο -λαρισα μεχρι και στον τελικο του 79 αν και τοτε ειμουν μικρος. γιαυτο δεν προσπαθω ουτε υποδειξεις να κανω ουτε τον εξυπνο απλα εχοντας δει παιχταραδες στον πανιωνιο το να λεμε για καποιους παιχτες υπερβολες τυπου παιζει οπουδηποτε στην ευρωπη απλα μου φαινεται αστειο. τεσαπα σε αυτο πουπιστευω συμφωνουν ολοι ακομα και στα φορουμ ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται τερματοφυλακα ΒΑΣΙΚΟ και σεντερ μπακ αν θελουμε φετος να κανουμε την υπεβαση και να βαλουμε τις βασεις για του χρονου.ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση και να περναει η ωρα.

και ενα χαφ.
και μια ερωτηση αμα μπαλαμπαν παθει τιποτα ποιος τον αντικαταστει;;

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Δεν παρεξηγησα τπτ.Απλα σου απανταω σε αυτο που μου ειπες οτι θελω να ικανοποιηθω μονο για να σε πικαρω και σου εξηγω οτι εχω περασει τοσα με την ομαδα που το τελευταιο που θελω ειναι να πικαρω εσενα.Μακαρι ο Ανδριολας να βγει ο καλυτερος τερματοφυλακας του κοσμου και να μη φυγει ποτε, πιστεψεμε οτι δε θα στεναχωριομουν καθολου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom