You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μπασινας=ο Ελληνας Ρεκομπα.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Οι δικοι μου ειναι Μικρασιατες,παω απο μικρο παιδι στον Πανιωνιο, εχω παει στα περισσοτερα εκτος εδρα παιχνιδια στην Ευρωπη,μιλαω με παρα πολλους Πανιωνιους ειτε στο γηπεδο ειτε στο forum της ομαδας.το να εχεις την αποψη σου ειναι λογικο και δεκτο. το ιδιο το να την εχω και στο εγω το οτι διαφωνω δεν λεει κατι .δεν ξερω μαν ποσο χρονον εισαι αλλα οταν ακουω οτι ο κοντοες ειναι για ευρωπαικη καριερα φυσικα με πιανουν τα γελια οταν εχω δει στο παρελθον παιχταραδς που εχουν φορεσει τη φανελα της ομαδας. τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με λατκα βαζεις πολυ χαμηλα το πηχη.ακομα και ο μαιστοροβιτς ηταν καλυτερος. οσο για τον μπεθερα απλα σου ειπα τη γνωμη μου τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ΑΝ παιξει και δειξει εγω θα δυσαρεστηθω εισαι πολυ γελασμενος.ισως εσυ να ικανοποιηθεις μονο για να με πικαρεις.
Βρισκεις λογικη να θελω κατι καλο για την ομαδα μονο μονο για να ικανοποιησω μια διαφορα που ειχα στο bourdela.tv??
Αυτα ειναι αστεια, ελπιζω να το λες για πλακα?
Οι δικοι μου ειναι Μικρασιατες,παω απο μικρο παιδι στον Πανιωνιο, εχω παει στα περισσοτερα εκτος εδρα παιχνιδια στην Ευρωπη,μιλαω με παρα πολλους Πανιωνιους ειτε στο γηπεδο ειτε στο forum της ομαδας.
Βρισκεις λογικη να θελω να κατι καλο για την ομαδα μονο μονο για να ικανοποιησω μια διαφορα που ειχα στο bourdela.tv??
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Το βασικο ειναι να μη χασουμε το uefaχανουμε το νοημα
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Πιστευω η Καβαλα ηταν μια παρενθεση.ετσι οπως παμε πιθανο ειναι
γεια σου φιλαρακι μουνα δουμε με παοκ
Επισκέπτης
νομιζω οτι συνεχως παρεξηγεις οτι λεω η δεν το καταλαβαινεις.ειδες πουθενα να λεω οτι θες να κανεις κακο στην ομαδα και οιδικοι μου ειναι μικρασιατες και τον πανιωνιο πιστεψε τον παρακολουθω απο πολυ μικρο παιδι απο τα δυο μπαραζ σε βολο -λαρισα μεχρι και στον τελικο του 79 αν και τοτε ειμουν μικρος. γιαυτο δεν προσπαθω ουτε υποδειξεις να κανω ουτε τον εξυπνο απλα εχοντας δει παιχταραδες στον πανιωνιο το να λεμε για καποιους παιχτες υπερβολες τυπου παιζει οπουδηποτε στην ευρωπη απλα μου φαινεται αστειο. τεσαπα σε αυτο πουπιστευω συμφωνουν ολοι ακομα και στα φορουμ ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται τερματοφυλακα ΒΑΣΙΚΟ και σεντερ μπακ αν θελουμε φετος να κανουμε την υπεβαση και να βαλουμε τις βασεις για του χρονου.ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση και να περναει η ωρα.Οι δικοι μου ειναι Μικρασιατες,παω απο μικρο παιδι στον Πανιωνιο, εχω παει στα περισσοτερα εκτος εδρα παιχνιδια στην Ευρωπη,μιλαω με παρα πολλους Πανιωνιους ειτε στο γηπεδο ειτε στο forum της ομαδας.
Βρισκεις λογικη να θελω κατι καλο για την ομαδα μονο μονο για να ικανοποιησω μια διαφορα που ειχα στο bourdela.tv??
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Κριστιαν ροναλντο και μακος..
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
μελομακαρονα ειναι;;;γεια σου φιλαρακι μου
νομιζω οτι συνεχως παρεξηγεις οτι λεω η δεν το καταλαβαινεις.ειδες πουθενα να λεω οτι θες να κανεις κακο στην ομαδα και οιδικοι μου ειναι μικρασιατες και τον πανιωνιο πιστεψε τον παρακολουθω απο πολυ μικρο παιδι απο τα δυο μπαραζ σε βολο -λαρισα μεχρι και στον τελικο του 79 αν και τοτε ειμουν μικρος. γιαυτο δεν προσπαθω ουτε υποδειξεις να κανω ουτε τον εξυπνο απλα εχοντας δει παιχταραδες στον πανιωνιο το να λεμε για καποιους παιχτες υπερβολες τυπου παιζει οπουδηποτε στην ευρωπη απλα μου φαινεται αστειο. τεσαπα σε αυτο πουπιστευω συμφωνουν ολοι ακομα και στα φορουμ ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται τερματοφυλακα ΒΑΣΙΚΟ και σεντερ μπακ αν θελουμε φετος να κανουμε την υπεβαση και να βαλουμε τις βασεις για του χρονου.ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση και να περναει η ωρα.
και ενα χαφ.
και μια ερωτηση αμα μπαλαμπαν παθει τιποτα ποιος τον αντικαταστει;;
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Δεν παρεξηγησα τπτ.Απλα σου απανταω σε αυτο που μου ειπες οτι θελω να ικανοποιηθω μονο για να σε πικαρω και σου εξηγω οτι εχω περασει τοσα με την ομαδα που το τελευταιο που θελω ειναι να πικαρω εσενα.Μακαρι ο Ανδριολας να βγει ο καλυτερος τερματοφυλακας του κοσμου και να μη φυγει ποτε, πιστεψεμε οτι δε θα στεναχωριομουν καθολου.νομιζω οτι συνεχως παρεξηγεις οτι λεω η δεν το καταλαβαινεις.ειδες πουθενα να λεω οτι θες να κανεις κακο στην ομαδα και οιδικοι μου ειναι μικρασιατες και τον πανιωνιο πιστεψε τον παρακολουθω απο πολυ μικρο παιδι απο τα δυο μπαραζ σε βολο -λαρισα μεχρι και στον τελικο του 79 αν και τοτε ειμουν μικρος. γιαυτο δεν προσπαθω ουτε υποδειξεις να κανω ουτε τον εξυπνο απλα εχοντας δει παιχταραδες στον πανιωνιο το να λεμε για καποιους παιχτες υπερβολες τυπου παιζει οπουδηποτε στην ευρωπη απλα μου φαινεται αστειο. τεσαπα σε αυτο πουπιστευω συμφωνουν ολοι ακομα και στα φορουμ ειναι οτι η ομαδα χρειαζεται τερματοφυλακα ΒΑΣΙΚΟ και σεντερ μπακ αν θελουμε φετος να κανουμε την υπεβαση και να βαλουμε τις βασεις για του χρονου.ολα τα αλλα ειναι για καταναλωση και να περναει η ωρα.
το δωρο μου απο μενα για σενα
μποντουλη
αντε και καλες γιορτες και με τον νιωνιο ΚΑΒΑΛαρη
οχι, κωλομακαρονα.....σου αρεσανε?μελομακαρονα ειναι;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις