tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Βρε και ελεγα που πηγε αυτο το παιδι!εχω ενα παλτο απο την ουρουγουαη
δερματοδετο
να στο φερω να μην παγωσεις;
Κρυβετε λογια,μας ακουνε κατασκοποι.
Βρε και ελεγα που πηγε αυτο το παιδι!εχω ενα παλτο απο την ουρουγουαη
δερματοδετο
να στο φερω να μην παγωσεις;
ενω τον φερεραΚαποιοι αλλοι πρεπει να ανησυχουνε με καποιον Κουπερ προπονητη.
Εγω πραγματικα δεν θα τον ηθελα με την προιστορια που τον ακολουθει την τελευταια 4ετια.
Μπορει να σου διαλυσει την ομαδα σε μια εβδομαδα.
Ο Αμπρεου που φευγει δεν πιστευω να ειναι τοσο αποτυχημενος για τον Αρη και να παιζει εθνικη Ουρουγουαης!!!!
Ημαρτον που λεει και ο tenniskiller!
ρε χιτμαν
καμπαρντινα ειναι τυπε??1.90 υψος??
Το ξερετε οτι ο Αλεξανδρος Ωνασης ετοιμαζοταν να αγορασει τον Πανιωνιο και ηταν και αυτος αρρωστος Πανιωνιος σαν τον Τσακιρη;ρε χιτμαν
τον ωναση λεω σαν να αργησες να το θυμηθεις να αναλαβει την αεκ ρε....
βαλε αβαταρ με την χριστινα
δεν τον εβαλα για αυτο ρε τυπε..ρε χιτμαν
τον ωναση λεω σαν να αργησες να το θυμηθεις να αναλαβει την αεκ ρε....
βαλε αβαταρ με την χριστινα
Το ξερετε οτι ο Αλεξανδρος Ωνασης ετοιμαζοταν να αγορασει τον Πανιωνιο και ηταν και αυτος αρρωστος Πανιωνιος σαν τον Τσακιρη;
Βρε πουλημενο ητανε σε λεωωωωωωω!!!ενω τον φερερα
το καρτουν της απατης
που μονο αυτος καταφερε και εχασε αυτο το ματς με την καβαλα,
ολος ο κοσμος γελουσε μαζι του,
τον θελουν ολες οι ομαδες
τι να σου πω
αν πουλατε τοτε τα ματςΒρε πουλημενο ητανε σε λεωωωωωωω!!!
Εχεις δει εσυ τετοιο ηληθιο πεναλτυ;
Εδω δεν μπορουσανε μονοι τους να βαλουνε γκολ και τους βοηθησαμε!!!
Στο γηπεδο ημουνα και το εβλεπα,δεν γινεται κανενας να μην παιζει καλα.
Μονο ο Τζαβελας επαιζε και αυτο γιατι δεν του το ειπανε.
Ειναι αληθεια αυτο,αν ψαξετε την ιστορια του Αλεξανδρου Ωναση το γραφει αυτο και εγω το ξερω εδω κα χρονια αλλα δεν προλαβε γιατι σκοτωθηκε.
τενις να σαι καλα ρε
γελασα και αποψε
αχαχαχαχαχαχααχ
να σαι καλα
ρε τους νιωνιους ρε
θα ειχε και ο μποντος με τον τενις δικο τους νησι
δεν ξερω αν αληθευει
αλλα ο ωνασης ειχε το προσωνυμιο
ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΣΜΥΡΝΙΟΣ
απο κει ηταν η καταγωγη του
Ο 2ος γυρος ειναι ολα τα λεφτα.αν πουλατε τοτε τα ματς
πως θα βγειτε ρε ευρωπη;
τενις αν δεν κανεις μεταγραφηΟ 2ος γυρος ειναι ολα τα λεφτα.
Η Καβαλα δεν θα αντεξει να παει Ευρωπη και αλλες ομαδες δεν θα ακολουθησουν λογω αχρηστιλας.
Με τον μακαρο μιλας,αν δεν πουλησει ο μακαρος παιχνιδια ειναι σαν καλοκαιρι χωρις ηλιο.τενις αν δεν κανεις μεταγραφη
τσιμα τσιμα θα εισαι
η καβαλα φιλος ενισχυθηκε
εκτος αν ο μακαρος αρχισει και πουλαει παιχνιδια
τωρα πχ παιζει με τον φιλο του τον κομποτη που καιγεται για ποντους
η ουσια ειναι πως δε θα παρει τιποταβλεπω ειχαμε αρκετη κινηση και ο γαιμακανος παλι αρχισε τις συμβουλες οπως εκανε και στην αρχη του πρωτου γυρου. τωρα για το ματσακι με την καβαλα επειδη και εγω ημουν μεσα δεν θελω να πιστευω οτι ο τσακιρης εχει αρχισει να στηνει παιχνιδια οπως εκανε και ο μπεος. η ομαδα δικαιουτε να κανει ενα κακο παιχνιδι αλλωστε δεν θυμαμαι τον πανιωνιο να εχει ενα τετοιο σερι αποτελεσματων αλλα και καλων εμφανισεων. μην γινομαστε σκουληκια που τους φταινε αλλα εκτος απο την ομαδα τους!!!!σιγουρα ηταν ενα κακο παιχνιδι αλλα οχι ρε παιδια και στημενο.για τον μπλαζιτς τα εχω γραψει απο το καλοκαιρι ειναι ο διακαης ποθος του τσακιρη αλλωστε ειχε γινει συμφωνια το καλοκαιρι αλλα η μετεγραφη του λεοναρντο στην αεκ χαλασε τη μετεγραφη για να μην κραξουν τον κομποτη.τωρα που ο λεβαδειακος τον εχει τελειωσει τους τελευταιους μηνες θα ειναι πθο ευκολο και πιο οικονομικο να τον παρουμε. ειναι η καλυτερη λυση και πολυ καλος τερματοφυλακας.ειδωμεν κυριοι ο γεναρης εφτασε.παντως πρεπει να παρουμε και σεντερ μπακ και ενα χαφ για να ειμαστε πληρης και δεν ειναι απαραιτητο να τους ακριβωπληρωσουμε ο τσακιρης εχει κανει πολλα τετοια ντηλ ;)