Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
παρεμπιπτόντως η αεκ τρώει το πρώτο μπαλάκι.....
Κάτσε να χάσουν 2-3 απανωτά και να τους χρωστάνε κανένα 3μηνο μισθούς στα μικρά να δεις μετά ψυχολογία στο ναδίρ!
Νομίζεις ο Μαύρος,ο Ντέμης που εξαφανίστηκε γιατί δεν έχει μαλλί τώρα και ο Βλάχος θα την σώσουν?
Ήδη η χορηγία για φέτος πήγε σε λογαριασμούς,περίμενε λίγο ακόμα,ευρώ από πουθενα δεν φαίνεται!
Πουλήσαν και όλους τους παίχτες,γήπεδο δεν έχουν,τα έξοδα τρέχουν......

Επισκέπτης
εσύ μαρτυράς χωρίς ξύλο...είπα εγώ για σένα;..αλλα είπα εσύ μαρτυράς μόνος σου...   :s&m_2:
ελα χαβαλε κανουμε λες να με ενδιαφερει το τι θα κανετε εσεις. μονο β μην πασετε γιατι θα εχει καζουριτσα  :2funny:   υγ. νιονιε γερα πρωταθλημα ξανα  :think:  :2funny:

Επισκέπτης
ελα χαβαλε κανουμε λες να με ενδιαφερει το τι θα κανετε εσεις. μονο β μην πασετε γιατι θα εχει καζουριτσα  :2funny:   υγ. νιονιε γερα πρωταθλημα ξανα  :think:  :2funny:
πάρε εσύ πρωτάθλημα και άσε έμενα να παίξω β εθνική και να μου κάνεις καζούρα...  :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πάω να λύσω τα προβλήματα του ΤΑΚΜΑΝ και έρχομαι!
Φαντάζεστε να τον κάνω πανιώνιο και να έρχεται με τις αγαπουλίτσες του τις γριές στο γήπεδο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ποιο εφικτο ειναι στο μακρινο μελλον  :grin: να παρω ενα πρωταθλημα εγω παρα εσυ  :P
εγώ ποτέ δεν μίλησα για πρωτάθλημα..όσο για το μακρινό μέλλον ειναι τόσο μακρινό που πραγματικά τότε μπορεί και εγώ πάρω ένα πρωτάθλημα.   :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Άσχετο αλλά "τι γκομενάρα είναι αυτή η Μαντόνα",δεν μπορώ να γράψω!
Τρέμει το χέρι μου και δεν φταίει το κρύο από την κορυφή!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ευχαριστώ!
Φαβάμαι αν την επισκεφτώ ,μην με βιάσει για είμαι πολύ ωραίο παιδί και σε συνδιασμό ότι είμαι Πανιώνιος είναι φονικός συνδιασμός!
Τελευταία συνηθίζουν να βιάζουν οι γυναίκες τους άντρες,θα κάτσω σήμερα μέσα λέω!
Δεν μπήκε ο ΤΑΚΜΑΝ μέσα,είμαι πάλι δικός σας!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ευτυχώς δικαιώθηκες man...άλλοι 3 βαθμοί στο τσεπάκι... :rockon:

Ετσι για να μαθαινουν μερικοι τι σημαινει Πανιωνιος που μας εχουν ξεγραμμενους.ΤΟ χθεσινο διπλο ηταν ΚΑΥΛΑ  με ολη τη σημασια της λεξης.Τωρα σεμνα και ταπεινα παμε να φαμε και τα φιδια

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Με τον ΟΦΗ τώρα,νομίζω δεν τα πανε καλά και αυτοί αλλά κάθε μάτς χωριστά!
Αν καταφέρουμε και εδώ κάτι καλό θα απελευθερωθούμε από το άγχος και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα παιχνίδια,θα δώσουμε και μερικά για να έχουμε καβάτζα για άλλες χρονιές!
Αν θυμάστε το έκανε αυτ'ο η Ξάνθη πέρυσι οπότε μην απορήσετε αν δείτε τίποτα περίεργα διπλά της!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ποιο εφικτο ειναι στο μακρινο μελλον  :grin: να παρω ενα πρωταθλημα εγω παρα εσυ  :P
Δεν μας είπε τι ομάδα είναι!
Αν κοιμηθεί ο Μαρινάκης ξεσκέπαστος μπορεί να πάρουν πρωτάθλημα αν και η διαφορά μεγαλώνει ραγδαία!
Τώρα το είδα και γέλασα πολύ!!!

Επισκέπτης
Δεν μας είπε τι ομάδα είναι!
Αν κοιμηθεί ο Μαρινάκης ξεσκέπαστος μπορεί να πάρουν πρωτάθλημα αν και η διαφορά μεγαλώνει ραγδαία!
Τώρα το είδα και γέλασα πολύ!!!
τενις αστον αυτόν βλέπει πολύ επιστημονική φαντασία σπιλμπεργκ κάργα... :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μετά την 2η αγωνιστική το έμπειρο μάτι μου βλέπει τα εξής:
--Ολυμπιακός (ένα από τα ίδια,μακράν η καλύτερη ομάδα)
--ΠΑΟ και ΠΑΟΚ (μία κλάση πιό κάτω με λίγο καλύτερο τον πρώτο)
--Ατρόμητος και Αστρέρας(Έχουν χρήμα και το δείχνουν,μάλλον οι επόμενες ομάδες για Ευρώπη)
--Βέροια,Πανθρακικός  και Κέρκυρα(ίσως οι πρώτοι υποψήφιοι για την κάτω κατηγορία)
--Άρης και ΑΕΚ (μεγάλα διλήματα,θα είναι ευχαριστημένοι αν σωθούν,σχεδόν σίγουρη η ΑΕΚ για Β Έθνική λόγω χρεών που θα τα βρουν μπροστά τους)
--Ξάνθη (σταθερή αξία μέσης ομάδας της κατηγορίας)
--ΟΦΗ και Πλατανιάς (μάλλον σώζονται λόγω ότι υπάρχουν χειρότεροι)
--Λεβαδειακόςκαι ΠΑΣ (ευχάριστες εκπλήξεις επαρχιακών ομάδων,δεν θα κινδυνεύσουν ειδικά ο ΠΑΣ που χτύπησε παιχταρά)

Εμάς μας βλέπω γύρω στην 7η θέση όπως έχω ξαναπεί και λόγω κυκλωμάτων σκοτεινών που μας χτυπάνε αλύπητα.

Η έρευνα έγινε για να δούμε κατά πόσο κινδυνεύει η ομάδα,αν και υπάρχουν πολύ χειρότεροί μας τελικά!

Ακούω γνώμες.

Υ.Γ.Καθήκια από άλλες ομάδες παρακαλούνται να μην ενοχλήσουν

Επισκέπτης
ευκολα δεν θα περασω απο το Περιστερι
τους διπλασιους ποντους απο σενα παντος θα εχω την 30στη αγωνιστικη
βλάχο την άρπαξες την πούτσα στο περιστέρι...  :uglystupid: τώρα αν με αυτή την ομάδα μαζέψεις διπλάσιους πόντους τότε θα πάρεις και πρωτάθλημα...  :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Από πούτσα σε πούτσα πάνε αυτοί,ο γκρεμός πλησιάζει σιγά-σιγά!
Άστον να καμαρώνει!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ξέχασα να ανφέρω και τα ΑΕΚάκια που τους κάνει εντύπωση στους δημοσιογράφους στην τηλεόραση πως ξεκίνησε τόσο άσχημα η ομάδα τους!
Τι περιμένανε με αυτή την ομάδα?
Λες και παίζει μόνη της η φανέλα,ήμαρτον!!!
Έχει και άλλη κατηφόρα για αυτούς!
Πολλά γέλια έχουν να πέσουν φέτος!
Χωρίς λεφτά δεν αγοράζετε Φεράρι ρεεεεεεεεεεεεεεε!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Παρουσιάζεται η νέα φανέλα
Την προσεχή Πέμπτη (6/9, 15.30) η ΠΑΕ Πανιώνιος θα παρουσιάσει τις φανέλες για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την ίδια ημέρα φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως την Πέμπτη στις 15:30 στο Μουσείο της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της περιόδου 2012-13.

Ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία, εκτός από την "κυανέρυθρη" και την "χρυσή" εμφάνιση, να δει για πρώτη φορά και την τρίτη εμφάνιση της νέας περιόδου, η οποία και αποτελεί έκπληξη.

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι οι προπονητές, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, καθώς και παίκτες της ομάδας.

Θα ακολουθήσει στις 17.30 φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης".

Πρωτη φορα εχουμε και τριτη εμφανιση η εγω δεν θυμαμαι καλα :think:
Παντα 2 μια εντος και μια εκτος θυμαμαι να ειχαμε...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Όλες οι ομάδες έχουν 3 εμφανίσεις!
Την τρίτη την φοράνε πολύ σπάνια,εγώ είχα την εντύπωση ότι η γκρί που φορέσανε στην Βέροια ήταν η 3η εμφάνιση.
Θα τους σκίσει ο Φανούρης τους νέους με τις μπουτάρες του!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Και φετος οι τιμες τους θα ειναι φτηνες γυρω στα 35Ε νομιζω.Αν η τριτη ειναι οντως εκπληξη τοτε αξιζει.
Εγω θυμαμαι και μια επετειακη με προσωπα παλαιων παιχτων στην πλατη την οποια δεν αγορασα και το μετανιωσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom