Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
όταν μίλησα για κακό κλίμα πριν το ματς κάτι σαν αυτό εννόησα.έφεραν τον καμπανταη με δυο προπονήσεις και άφησαν τον οκογιε στο πάγκο επιβάλλοντας τον να παίξει. δεν ξέρω αν ο ελε μπορεί να επιβληθεί όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλα και στους πέριξ άπω αυτά αφού υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κάνουν κουμάντο.επίσης μην ξεχνάς ότι ο ελε δεν έχει δίπλωμα ακόμα προπονητή για σουπερ λίγκα και τυπικά προπονητής είναι ο λιμα.μακάρι με αυτή τι νίκη να αλλαξει το κλίμα.μπράβο όμως στον ελε που εμπιστεύτηκε πολλούς μικρούς και ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα και άφησε έξω το σιδερακη.το ματς με τη βεροια θα είναι ενα ματς που θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.για μεν μεγάλη απώλειά ο λαμπροπουλος...θυμησου αυτός θα μοσχοπουληθεί.. ;)
Από που τον πήραμε τον Λαμπρόπουλο?
Ούτε που είχα ακούσει για αυτόν!
Όσο γαι τον Καπάνταη,ένας παίκτης αν θέλει πολύ να παίξει μπορεί και με μία προπόνηση να μπέι στον αγώνα,δεν έχει πολύ σημασία αυτό!
Ο Κολοβός είναι ακόμα τραυματίας ή θα παίξει ο Φανούρης επίθεση?
Την βάψαμε.........

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πείτε και νέα για το μπάσκετ αν ξέρετε!
Ακούω ότι θα ρίξουμε σεξ φέτος,πολύ καλή ομάδα ετοιμάζεται αλλά θέλω διασταύρωση!

Επισκέπτης
Από που τον πήραμε τον Λαμπρόπουλο?
Ούτε που είχα ακούσει για αυτόν!
Όσο γαι τον Καπάνταη,ένας παίκτης αν θέλει πολύ να παίξει μπορεί και με μία προπόνηση να μπέι στον αγώνα,δεν έχει πολύ σημασία αυτό!
Ο Κολοβός είναι ακόμα τραυματίας ή θα παίξει ο Φανούρης επίθεση?
Την βάψαμε.........
το λαμπροπουλο από την παναχαικη τον πήραμε αλλα ελεύθερο.όσο για καμπανταη γαμησε τα κακώς τον πήραμε..ο κολοβος επιστρέφει σύντομα και θα βοηθήσει πάρα πολύ.όσο για το Φανούρη ...σταθερή αξία...  :2funny: οσο για το μπασκετ ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα να δεις φετος..η ομάδα θα ειναι πολύ ανταγωνιστική φέτος και απο το κλειστό δύσκολα θα περάσουν πολύ δύσκολες στιγμές πολλοί..  :grin:

Επισκέπτης
ρε τενις δώσε κανένα προγνωστικό για το US OPEN να οικονομήσουμε.τι βλέπεις ο βασιλιας θα πάει για το 18 γραν σλαμ;  :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ρε τενις δώσε κανένα προγνωστικό για το US OPEN να οικονομήσουμε.τι βλέπεις ο βασιλιας θα πάει για το 18 γραν σλαμ;  :grin:
Παίξε παιχνίδια γιατί είναι 2 παίκτες σε φόρμα ήδη καλή που μπορούν να το πάρουν δηλαδή ο Φέντερερ πρώτος και ο Τζόκοβιτς που είναι σε φόρμα ακούω!
Για τον χασογκόλη ,τον Μάρευ δεν ξέρω!Δε θα τον έπαιζα εγώ!
Σε κάποιον που το έχει πάρει πιό παλιά,γύρισε από τραυματισμό και επανέρχεται δυναμικός τελευταία και μπορεί να το ξαναπάρει είναι ο Ντελπότρο!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πείτε και νέα για το μπάσκετ αν ξέρετε!
Ακούω ότι θα ρίξουμε σεξ φέτος,πολύ καλή ομάδα ετοιμάζεται αλλά θέλω διασταύρωση!

Δυστυχως οσο σεξ και να ριξουμε το πολυ 3οι θα ειμαστε.ΤΟ θεμα ειναι να ειμαστε παντα ανταγωνιστικοι και ο κοσμος να ειναι υπαρηφανος για την ομαδα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Οσο για τη μπαλα ακομα ειναι νωρις.Τα παιδια εδειξαν πως πρεπει να εμφανιζεται στο γηπεδο η ομαδα μας και χαρηκα πολυ που ολοι ματωσαν την φανελα.Λαθη γινονται και θα γινονται το θεμα ειναι να μην τα πληρωνουμε κατι που ευτυχως δεν εγινε με τα σκουλικια.ΓΙα το μονο που απογοητευτηκα ηταν ο λιγοστος κοσμος.Μερικοι πρεπει να καταλαβουν οτι απο τον καναπε δεν κερδιζονται παιχνιδια.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δυστυχως οσο σεξ και να ριξουμε το πολυ 3οι θα ειμαστε.ΤΟ θεμα ειναι να ειμαστε παντα ανταγωνιστικοι και ο κοσμος να ειναι υπαρηφανος για την ομαδα.
Μην είσαι σίγουρος!
Γιατί 2οι δεν γίνετε?
Σιγά την ομάδα που έχει ο ΠΑΟ!
ΣΕξ στον ΠΑΟ και οταν τελειωσουν και τα λεφτά τους πρωταθλητές!!!!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Ποτε σε αφησαν να το κανεις για να σε αφησουν τωρα.Εμενα μου φτανει να μπζινουν μεσα και να τα δινουν ολα ακομα και να χανουν.Ετσι μας κανουν υπερηφανους.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Καλή τύχη να έχει η ομάδα στο σημερινό ματσάκι... :rockon:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Παμε για το διπλο :rockon: :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.258
Πόντοι
46.232
2 στα 2...............αν πω ότι το περίμενα...ψέμματα θα πώ

Επισκέπτης
λα μωρή πανιωναραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 10 ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς δείχνουμε πως μπορεί κάποιος χωρίς λεφτα να ειναι ομάδα.μπράβο και στον ελε που πραγματικά δεν περίμενα να κάνει τέτοια δουλειά..και μάλιστα στο διάβασμα του παιχνιδιού δείχνει ότι το έχει..μακάρι να συνεχίσει έτσι...και φυσικά πολλά μπράβο στα πιτσιρίκια που εκαναν ένα μεγάλο διπλό σε μια δύσκολη έδρα..τι να πω ......δεν το περίμενα..ελπίζω στο επόμενο ματς στη νεα σμυρνη να δείξουμε στους παίχτες ότι είμαστε κοντά τους...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και η ομαδα του χωριου μου εχει 11 Ελληνες

σε λιγο αρχιζουν τα δυσκολα για σας

Επισκέπτης
και η ομαδα του χωριου μου εχει 11 Ελληνες

σε λιγο αρχιζουν τα δυσκολα για σας
δεν πειράζει ρε βλάχο εσύ που εχεις πολλούς Έλληνες και κερδίζεις εύκολα τα ματς να σε δω τι θα κάνεις στο περιστερι..ξέρεις εκεί δεν ειναι πανθρακικος....  ;) για εσένα αλλωστε ειναι όλα εύκολα ...  :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
δεν πειράζει ρε βλάχο εσύ που εχεις πολλούς Έλληνες και κερδίζεις εύκολα τα ματς να σε δω τι θα κάνεις στο περιστερι..ξέρεις εκεί δεν ειναι πανθρακικος....  ;) για εσένα αλλωστε ειναι όλα εύκολα ...  :2funny: :2funny:
ευκολα δεν θα περασω απο το Περιστερι
τους διπλασιους ποντους απο σενα παντος θα εχω την 30στη αγωνιστικη

Επισκέπτης
Τρεφω μαγαλη συμπαθεια για την Πανιωναρα,απ τις πρωτες μου εμπειριες με το ποδοσφαιρο ηταν στο γηπεδο της Ν.Σμυρνης,ο θειος μου μια εποχη ειχε την ταβερνα κατω απ το γηπεδο και ανεβαινα σε ενα κασονι και εβλεπα ματσακια απο ενα παραθυρο της κουζινας.

Στα του ματς,ειδα το παιχνιδακι,μπαλα τραγικη,μη σας ξεγελαει το αποτελεσμα,μαζευε και ας ειναι ρωγες η θεωρια του Ελε,ειναι ευκαιρια να κανει μια καλη πορεια τωρα που η ομαδα εχει ρεντα (απιστευτη ευκαιρια της Βεροια πριν το 0-1)για να  σωθει οσο το δυνατον πιο ευκολα.

Επισκέπτης
ευκολα δεν θα περασω απο το Περιστερι
τους διπλασιους ποντους απο σενα παντος θα εχω την 30στη αγωνιστικη
καλά κράτα μικρο καλάθι για τους διπλάσιους πόντους...εδώ έφαγες 3 μπαλάκια απο τους σκιερ θες και να εχεις διπλάσιους πόντους..τη δευτέρα πάντως αν παίζεις στοίχημα ριξτα στον άσο αν είσαι τυχερός και σε λυπηθούν θα σταματήσουν κάτω από τα 3...  :grin: αυτοί δε ειναι αυστριακοι... :2funny:  και που εισαι μην αρχίζεις πάλι τους τσαμπουκάδες στη τούμπα αν στραβώσει κάτι γιατί είδες τι σου έκανε η ουεφα..εκεί δεν εχεις Βενιζέλο να σε γλυτώνει...  ;) και εδώ πλέον έχουν σκουρηνει τα πράγματα σε βλεπω τα μισά παιχνιδια να τα παίζεται μεταξύ συγγενών και φίλων..  :grin:

Επισκέπτης
Τρεφω μαγαλη συμπαθεια για την Πανιωναρα,απ τις πρωτες μου εμπειριες με το ποδοσφαιρο ηταν στο γηπεδο της Ν.Σμυρνης,ο θειος μου μια εποχη ειχε την ταβερνα κατω απ το γηπεδο και ανεβαινα σε ενα κασονι και εβλεπα ματσακια απο ενα παραθυρο της κουζινας.

Στα του ματς,ειδα το παιχνιδακι,μπαλα τραγικη,μη σας ξεγελαει το αποτελεσμα,μαζευε και ας ειναι ρωγες η θεωρια του Ελε,ειναι ευκαιρια να κανει μια καλη πορεια τωρα που η ομαδα εχει ρεντα (απιστευτη ευκαιρια της Βεροια πριν το 0-1)για να  σωθει οσο το δυνατον πιο ευκολα.
ο στόχος σαφώς ειναι η σωτηρία δεν τρέφουμε αυταπάτες αλλα από εκει και πέρα σίγουρα θέλεις και τύχη.περσι που έχανα ευκαιρίες μέσα στο γήπεδο μου οι άλλοι είτε κέρδιζαν είτε ισοφάριζαν στο 90..βλέπε εργοτελη ξανθη...οπότε προτιμώ να κερδίζω και ας μην παίζω μεγάλη μπάλα..αλλωστε δεν εχω τέτοια απαίτηση απο τα πιτσιρίκια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom