Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Είστε στην πλατεία βρε αλάνια?
Αναμένω εντυπώσεις.....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Τσιμέντωσε τον πάγκο ο Ελευθερόπουλος

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος γνώριζε καλά τα κατατόπια στη Νέα Σμύρνη και φρόντισε από τον κιόλας επίσημο αγώνα του Πανιωνίου να πάρει τα μέτρα του.
Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" έδωσε εντολή στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις κατασκευές στο γήπεδο του Πανιωνίου να χτίσουν τοίχος στην πίσω πλευρά του πάγκου των γηπεδούχων.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις φωνές και τις "παρενοχλήσεις" των φιλάθλων του Πανιωνίου που κάθονται κοντά σε εκείνο το σημείο στις περιπτώσεις που η ομάδα δεν πήγαινε καλά...

Ο "Ελέ" τα έζησε ως παίκτης και για αυτό θέλησε να τα περιορίσει με το τσιμεντένιο τοίχος πίσω από τον πάγκο του.

..................................τι αλλο θα διαβασω βραδυατικα..... :helpplea:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Κάτι ξέρει αυτός από πάγκους,εμένα μου άρεσε πάντως που δεν μιλάει πολύ και κάνει έργο!
Κάτι μας έδειξε!

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.283
Πόντοι
2.420
Κάτι ξέρει αυτός από πάγκους,εμένα μου άρεσε πάντως που δεν μιλάει πολύ και κάνει έργο!
Κάτι μας έδειξε!

Αν προσέξει θα πάει καλά... αλλά σίγουρα χρειάζονται και 1-2 παίκτες του  στυλ Μενδρινού γιατί μόνος του δεν θα μπορεί...

Επισκέπτης
δυστυχώς λόγο διακοπών έλειπα και δεν ήμουν στο γήπεδο παρολαυτα το ματσάκι το είδα...για να μην παραμυθιαζόμαστε η ομάδα μπορει οπως λέει ο τενις να έβγαλε πάθος αλλα μην ξεχνάμε με ποιον παίζαμε.με τον πεθαμένο αρη την ομάδα που δεν μπορουσε να μας κάνει ευκαιρία ούτε όταν μείναμε με 9 παίχτες.αν ήμουν διοίκηση θα έδιωχνα τον καμπανταη δεν είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή..και για μένα πολύ κακώς έκανε ο ελε που με δυο προπονήσεις τον έβαλε.ο σκούρος που μπήκε αλλαγή έδειξε πολύ καλύτερα στοιχειά όπως και ο λαμπροπουλος..τώρα βεροια που όπως την είδα πολυ δύσκολα θα πάρουμε κάτι θετικό..ίδωμεν ..και ευτυχώς υπάρχουν χειρότερα....και κάτι που έμαθα ότι υπάρχει μεγάλη φαγωμάρα στα αποδυτήρια ειδικά με τον λιμα και τους παίχτες που έχει φέρει και θέλει να παιζουν.επίσης έχει δημιουργηθεί θέμα με τον ανδραλα που επειδή τον έφερε ο ελε κάποιον από εκεί έθεσαν βέτο να μην ξεκινήσει...προβλέπω να πέφτουν πάλι καρπαζιές σε ορισμένους εκεί μέσα..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ποια όλα ρε μαλάκα??
20 όλοι κι όλοι με την περσινή απογραφή στο μίνι μπας.
Βάλε και όσους πέθαναν από γεράματα στο μεταξύ..
Μπες κάτω από το χώμα σου μαλάκα!
Άντε γειά!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
δυστυχώς λόγο διακοπών έλειπα και δεν ήμουν στο γήπεδο παρολαυτα το ματσάκι το είδα...για να μην παραμυθιαζόμαστε η ομάδα μπορει οπως λέει ο τενις να έβγαλε πάθος αλλα μην ξεχνάμε με ποιον παίζαμε.με τον πεθαμένο αρη την ομάδα που δεν μπορουσε να μας κάνει ευκαιρία ούτε όταν μείναμε με 9 παίχτες.αν ήμουν διοίκηση θα έδιωχνα τον καμπανταη δεν είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή..και για μένα πολύ κακώς έκανε ο ελε που με δυο προπονήσεις τον έβαλε.ο σκούρος που μπήκε αλλαγή έδειξε πολύ καλύτερα στοιχειά όπως και ο λαμπροπουλος..τώρα βεροια που όπως την είδα πολυ δύσκολα θα πάρουμε κάτι θετικό..ίδωμεν ..και ευτυχώς υπάρχουν χειρότερα....και κάτι που έμαθα ότι υπάρχει μεγάλη φαγωμάρα στα αποδυτήρια ειδικά με τον λιμα και τους παίχτες που έχει φέρει και θέλει να παιζουν.επίσης έχει δημιουργηθεί θέμα με τον ανδραλα που επειδή τον έφερε ο ελε κάποιον από εκεί έθεσαν βέτο να μην ξεκινήσει...προβλέπω να πέφτουν πάλι καρπαζιές σε ορισμένους εκεί μέσα..
Τώρα με τόσες αποβολές θα έχει πολλές θέσεις!
Καλή πάντως η ομάδα που κατέβασε!
Εμένα μου άρεσε,τρώγανε σίδερα!
Τον Καπάνταη τον έβαλε γιατί δεν έχουμε άλλον επιθετικό,λογικό κάπου!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εγώ είμαι θετικός με Βέροια!
Την είδαμε με τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν λέει τίποτα!
Ποντάρω στην απειρία της ,της Α΄Εθνικής!
Κάτι σαν τον Παναιτώλα πέρυσι που είχαμε πάρει το διπλό!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αναμένω με αγωνία αναφορές από τα αποδυτήρια από τον υπερκατάσκοπό μας!
Αν και αυτά γίνονται σε όλα τα αποδυτήρια!
Εκεί φοβάμαι δεν μπορεί να πατήσει πόδι ο Ελέ μπροστά στους παλιούς εκεί μέσα τύπου Λίμα,που είναι και άγριος.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πάντως εμένα ο τερματοφύλακας μου άρεσε!
Πολύ σίγουρος έδειχνε σε κάθε επέμβαση,ψηλός,αστέρι και αυτός!

VECTRAMAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η μοναδικη χρονια φετος που πιστευω οτι θα κανουμε κατι.γιατι πολυ απλα ολοι ειναι χαλια. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΛΕΛΑ :rockon:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες...Θα έλεγα να μην ενθουσιαζόμαστε με το 1ο παιχνίδι γιατί παίζαμε με τον Άρη που έχει κ αυτός πολύ νέα ομάδα όπως κ εμείς. Επίσης, οι παίχτες είναι μικροί κ πρέπει να ψηθούν σε "επίπεδο" (ευφημισμός - ο θεός να το κάνει)Super League, καθώς έδειξαν πόσο άπειροι είναι..απαράδεκτες οι αποβολές κ οι ψιλές που έπεσαν εκεί στο '80...Μακάρι να πάμε καλά κ εγώ να αποδειχτώ απαισιόδοξος ως συνήθως...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καλησπέρα παίδες...Θα έλεγα να μην ενθουσιαζόμαστε με το 1ο παιχνίδι γιατί παίζαμε με τον Άρη που έχει κ αυτός πολύ νέα ομάδα όπως κ εμείς. Επίσης, οι παίχτες είναι μικροί κ πρέπει να ψηθούν σε "επίπεδο" (ευφημισμός - ο θεός να το κάνει)Super League, καθώς έδειξαν πόσο άπειροι είναι..απαράδεκτες οι αποβολές κ οι ψιλές που έπεσαν εκεί στο '80...Μακάρι να πάμε καλά κ εγώ να αποδειχτώ απαισιόδοξος ως συνήθως...
Οι ψιλές που πέσανε αξίζανε,τα βλαμένα οι άλλοι δεν ξέρω αν ήσουν,με αμυντικό κάτω με κράμπα για 2η φορά,ο διατητής σαν μαλάκς το αφήνει,και αυτοί αντί να παίξουν το fair play κάνουν επίθεση 5-6 άτομα με σταματημένη ομάδα την δικιά μας!

Τόσο μαλακισμένα ήταν και δεν μπορέσανε να το βάλουν κιόλας και μετά έγινε χαμός γιατί πουθενά στην Ευρώπη δεν έχουν συμπεριφερθέι έτσι,βάλτε το γκολ σαν άντρες βρε λαγούμια,όχι καλπικα όπως ξέρατε τόσα χρόνια!

Φυσικά μετά σωστή η κόκκινη γιατί έπεσε κουτουλιά,γαλλικά και αλλα ωραια απείρου κάλους!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και ο μαυρούκος,που τον φωνάζανε Πίου από την κερκίδα είναι ο Οκόγιε που πήραμε από τον Βύζαντα πέρυσι και είναι παγκίτης!
Πολύ καλά έπαιξε το παιδί,μάρκαρε σαν τρελλός,όπως του είπαν να κάνει.

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Οι ψιλές που πέσανε αξίζανε,τα βλαμένα οι άλλοι δεν ξέρω αν ήσουν,με αμυντικό κάτω με κράμπα για 2η φορά,ο διατητής σαν μαλάκς το αφήνει,και αυτοί αντί να παίξουν το fair play κάνουν επίθεση 5-6 άτομα με σταματημένη ομάδα την δικιά μας!

Τόσο μαλακισμένα ήταν και δεν μπορέσανε να το βάλουν κιόλας και μετά έγινε χαμός γιατί πουθενά στην Ευρώπη δεν έχουν συμπεριφερθέι έτσι,βάλτε το γκολ σαν άντρες βρε λαγούμια,όχι καλπικα όπως ξέρατε τόσα χρόνια!

Φυσικά μετά σωστή η κόκκινη γιατί έπεσε κουτουλιά,γαλλικά και αλλα ωραια απείρου κάλους!

Δεν ήμουνα μέσα, όχι...Ζωντόβολα κ οι άλλοι,βέβαια αφού το άφησε ο διαιτητής,ο μεγαλύτερος μαλάκας ήταν αυτός..Δίκιο έχεις, απλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να συγκρατείς τα νεύρα σου γιατί αν παίζαμε με καμία σοβαρότερη ομάδα κ είχαμε μείνει με 9 μπορεί να τραβάγαμε τα βυζιά μας μετά...Γι'αυτό λέω ότι θέλουν ψήσιμο τα παιδιά ακόμα..Βέβαια, χαίρομαι να βλέπω να δίνονται ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες (έστω κ λόγω ανάγκης) απλά αυτό μπορεί να έχει κ κόστος για την ομάδα μέχρι να βρουν ρυθμό (αν βρουν)...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν ήμουνα μέσα, όχι...Ζωντόβολα κ οι άλλοι,βέβαια αφού το άφησε ο διαιτητής,ο μεγαλύτερος μαλάκας ήταν αυτός..Δίκιο έχεις, απλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να συγκρατείς τα νεύρα σου γιατί αν παίζαμε με καμία σοβαρότερη ομάδα κ είχαμε μείνει με 9 μπορεί να τραβάγαμε τα βυζιά μας μετά...Γι'αυτό λέω ότι θέλουν ψήσιμο τα παιδιά ακόμα..Βέβαια, χαίρομαι να βλέπω να δίνονται ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες (έστω κ λόγω ανάγκης) απλά αυτό μπορεί να έχει κ κόστος για την ομάδα μέχρι να βρουν ρυθμό (αν βρουν)...
Αν συνεχίσουν έτσι,δεν φοβάμαι καθόλου για παραμονή!
Βλέπω 7η-8η θέση φέτος,απλώς ήθελα να δω πως θα κατέβαινε η ομάδα και αν θα βλεπόταν!
Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσο θα αντέξει ο Ελέ σαν αρχηγός που κανει κουμάντο!
Ακόμα ξέχασα να γράψω ότι μέχρι και ο Φανούρης μου άρεσε στην νέα του θέση που του πάει πολύ καλύτερα!
Τα άλλα τα παιδιά αν και άπειρα ,έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και πρέπει να έχουν τρέξει πολύ στην προετοιμσία αλλά και σε ασκήσεις με μπάλλα!!!

Επισκέπτης
Και ο μαυρούκος,που τον φωνάζανε Πίου από την κερκίδα είναι ο Οκόγιε που πήραμε από τον Βύζαντα πέρυσι και είναι παγκίτης!
Πολύ καλά έπαιξε το παιδί,μάρκαρε σαν τρελλός,όπως του είπαν να κάνει.
όταν μίλησα για κακό κλίμα πριν το ματς κάτι σαν αυτό εννόησα.έφεραν τον καμπανταη με δυο προπονήσεις και άφησαν τον οκογιε στο πάγκο επιβάλλοντας τον να παίξει. δεν ξέρω αν ο ελε μπορεί να επιβληθεί όχι μόνο στα αποδυτήρια αλλα και στους πέριξ άπω αυτά αφού υπάρχουν πολλοί που θέλουν να κάνουν κουμάντο.επίσης μην ξεχνάς ότι ο ελε δεν έχει δίπλωμα ακόμα προπονητή για σουπερ λίγκα και τυπικά προπονητής είναι ο λιμα.μακάρι με αυτή τι νίκη να αλλαξει το κλίμα.μπράβο όμως στον ελε που εμπιστεύτηκε πολλούς μικρούς και ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα και άφησε έξω το σιδερακη.το ματς με τη βεροια θα είναι ενα ματς που θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.για μεν μεγάλη απώλειά ο λαμπροπουλος...θυμησου αυτός θα μοσχοπουληθεί.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom