Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σαν ρετρό ταινία είναι,πότε το κάνατε αυτό?
Θες να βάλω όλες τις επόμενες χρονιές?
Θα πιάσει πολύ χώρο και θα με κράξουν...................
Μάλλον θα ήμουν αγέννητος τότε,δεν θυμάμαι!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ναι αλλα θελουν πολλα φραγκα αυτες...
Οι γυναίκες δεν θέλουν χρήμα,θέλουν τρόπο!
Μόνο κάτι μαλάκες εδώ μεσα πληρώνουν να πάνε με γυναίκα,παρακαλάνε έξω όλες!
Ευτυχώς που έχουμε γεμίσει και αδερφές και έχει πολύ πράμα αδούλευτο!
Αλλά έχει κάτι κλαμπάρες να κοιμηθείς μέσα,μουνοθύελλα λέμε!
Το ποσοστό είναι 5/3 γυναίκες/άντρες!
Είναι η 6η φορά που πήγα,με φιλοξενούν αλλιώς δεν σου φτάνουν ούτε 10.000 ευρώ για μια εβδομάδα!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Είναι η 6η φορά που πήγα,με φιλοξενούν αλλιώς δεν σου φτάνουν ούτε 10.000 ευρώ για μια εβδομάδα!!!
εφαγες τιποτα;
στο μονακο αν δεν πας τουλαχιστον με μερσεντικο δεν πιανεις μια.,...

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τυπε εσυ γιατι γραφεις σε ενα σαιτ με μαλακες που πληρωνουν  για να γαμησουν αν δεν  το  ξερεις αυτο ειναι το κεντρικο θεμα του σαιτ.σοβαρεψου αχαστε :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εφαγες τιποτα;
Το βράδυ αποκλέιεται να μην κάνεις τίποτα γιατί οι τύπισσες κυνηγάνε πιό πολύ από τους άντρες!
Σκέψου οι άντρες τους δουλεύουν και αυτές βγαίνουν παρέες για να βρουν παρέα,φαντάσου κεράσματα,κλάμπ όχι μπαρ με δωμάτια από πάνω κλπ.
Όλων των ειδών τα κλάμπ σε υπηρεσίες και είδη,όχι μερσεντές δεν χρειάζεσαι,όρεξη να έχεις,εξάλλου αυτός που με φιλοξενεί έχει Μασεράτι και ποτέ δεν την παίρνει,οπότε είναι δικιά μου!
Εκεί μόνο κοπέλες σε κλαμπ επί πληρωμή υπάρχουν αλλά το κασε παει κοντα στα 400-500 αλλά κανείς δεν πάει!
Βλέπεις αυτά και έρχεσαι εδώ και λές ότι πήγες στην αφρική,για 100 και 200 ευρω τα χαράτσια που βάζουν και ξενερώνεις!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τυπε εσυ γιατι γραφεις σε ενα σαιτ με μαλακες που πληρωνουν  για να γαμησουν αν δεν  το  ξερεις αυτο ειναι το κεντρικο θεμα του σαιτ.σοβαρεψου αχαστε :grin:
Γράφω στο θρέντ του Πανιωνίου ηλίθιε,δεν ασχολούμαι με άλλες μαλακίες και κοίταζε όσο θες ΑΝ έχω πει ποτέ ότι πληρώνω για να γαμήσω!
Εσύ χώθηγκες εδώ,εγώ με ένα γνωστό μιλάω,εσύ τρέχα στην ημερήσια μπουρδελότσαρκα να κοιτάξεις!!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Γράφω στο θρέντ του Πανιωνίου ηλίθιε,δεν ασχολούμαι με άλλες μαλακίες και κοίταζε όσο θες ΑΝ έχω πει ποτέ ότι πληρώνω για να γαμήσω!
Εσύ χώθηγκες εδώ,εγώ με ένα γνωστό μιλάω,εσύ τρέχα στην ημερήσια μπουρδελότσαρκα να κοιτάξεις!!!
προφανως δεν με θυμασαι γι  αυτο δεν καταλαβες οτι κανω  πλακα.οσο για τους χρακτηρισμους τους επιστρεφω ηλιθιε πανιβλακα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
εφαγες τιποτα;
Εξάλλου ξέχασα να σου πώ ότι αμάξι και να μην έχεις λογικό είναι,τουρίστας είσαι και το πιό σημαντικό είναι ότι οι αποστάσεις δεν είναι και τεράστιες!
Είναι ένας άγνωστος προορισμός για εμάς γι αυτό και είναι άγνωστος!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
προφανως δεν με θυμασαι γι  αυτο δεν καταλαβες οτι κανω  πλακα.οσο για τους χρακτηρισμους τους επιστρεφω ηλιθιε πανιβλακα
Δεν θυμάμαι γιατί είμαι ακόμα ζαλισμένος!
Και είδα και μερικές ελλεηνίδες στον δρόμο και με ανακατέψανε.....

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Δεν θυμάμαι γιατί είμαι ακόμα ζαλισμένος!
Και είδα και μερικές ελλεηνίδες στον δρόμο και με ανακατέψανε.....
να σου θυμισω φεντερερ.στοιχημα στους ολυμπιακους αγωνες.παρος.σου λενε τιποτα :grin:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αααααααααααααααααα!
Εγώ τον ΤΑΚΜΑΝ θα πάρω μαζί μου,έχει κάτι γριές εκεί με τα βραχιόλια τίγκα στον χρυσό θα χύνει μόνο που θα τις βλέπει!

Επισκέπτης
τένις τι του έκανε του τζοκοβιτς ο φεντερερ... :fuck2: και δεν ήσουν εδώ να μου πεις το σιγουρακι αν και πίστευα οτι θα τον κερδίσει...ο ελβετος όχι μόνο δεν έχασε σετ αλλα έβγαλε όλο το τουρνουά χωρις να του κάνει κανένας μπρέικ στο σέρβις του.. :rockon: :rockon: :rockon:αυτα για τα γατάκια που σε λοιδορούσαν στους ολυμπιακούς...το γατάκι ο μαρει αποκλείστηκε στο τρίτο γύρο... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα γίνονται.υποτίθεται ότι δεν έχουμε ούτε ασφαλιστική αλλα ούτε φορολογική ενημερότητα..παρολαυτα μεταγραφές κάνουμε..το θέμα είναι ποια αρχή τις επικυρώνει εφόσον δεν υπάρχει ενημερότητα;... και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο με εμάς τα ίδια και με τους υπόλοιπους...πάντως το πρωτάθλημα θα αρχίσει..αυτό είναι το μόνο σίγουρο...το πως είναι άλλο θέμα..είναι πολλά τα λεφτά..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
αυτά τα πράγματα μόνο στην Ελλάδα γίνονται.υποτίθεται ότι δεν έχουμε ούτε ασφαλιστική αλλα ούτε φορολογική ενημερότητα..παρολαυτα μεταγραφές κάνουμε..το θέμα είναι ποια αρχή τις επικυρώνει εφόσον δεν υπάρχει ενημερότητα;... και φυσικά αυτό δεν συμβαίνει μόνο με εμάς τα ίδια και με τους υπόλοιπους...πάντως το πρωτάθλημα θα αρχίσει..αυτό είναι το μόνο σίγουρο...το πως είναι άλλο θέμα..είναι πολλά τα λεφτά..
Απο όλα έχουμε!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δευτέρα το ματσάκι αλλά θα είμαι εκεί να δω την έναρξη!
Πολλά χάλια και ο Άρης,μακάρι να το πάρουμε το ματσάκι......

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Που είναι όλα τα καλά παιδιά?
Δεν ήσασταν γήπεδο?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πάω στους εχθρούς και ξαναέρχομαι.......

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μπράβο στον Ελέ για την δουλειά που έχει κάνει και στην ψυχολογία που έχει δώσει στην ομάδα!
Πραγματικά σκοτώνονται μέσα στο γήπεδο,ας τα βλέπουν κάποιοι άλλοι αυτά που το παίζουν παιχταράδες και προπονητάρες........
Φέτος έχουμε να δούμε αρκετά πιστεύω,πολύ καλύτερη η ομάδα από ότι περίμενα,το ομολογώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom