Επισκέπτης
καλο. παντως δυο αγωνιστηκες παιχτηκαν, μην παιρνετε φορα εχουμε πολυ πρωταθλημα ακομα.τενις αστον αυτόν βλέπει πολύ επιστημονική φαντασία σπιλμπεργκ κάργα...
καλο. παντως δυο αγωνιστηκες παιχτηκαν, μην παιρνετε φορα εχουμε πολυ πρωταθλημα ακομα.τενις αστον αυτόν βλέπει πολύ επιστημονική φαντασία σπιλμπεργκ κάργα...
Μία χαρά είναι 6 βαθμοί σε 2 αγωνιστικές,αν σκεφτείς ότι μαζεύουμε κάθε χρόνο περίπου 35!καλο. παντως δυο αγωνιστηκες παιχτηκαν, μην παιρνετε φορα εχουμε πολυ πρωταθλημα ακομα.
Καλή τιμή!Και φετος οι τιμες τους θα ειναι φτηνες γυρω στα 35Ε νομιζω.Αν η τριτη ειναι οντως εκπληξη τοτε αξιζει.
Εγω θυμαμαι και μια επετειακη με προσωπα παλαιων παιχτων στην πλατη την οποια δεν αγορασα και το μετανιωσα.
Καλή τιμή!
Έχω πάρει στον μικρό παλιά με τον Εστογιάνοφ από πίσω!
Φέτος τι θα λέει?
Φανούρης?
δεν εχεις καταλάβει κάτι..εμείς πρώτος στόχος ειναι η σωτηρία..εσένα τι ειναι; πρωτάθλημα..καλο. παντως δυο αγωνιστηκες παιχτηκαν, μην παιρνετε φορα εχουμε πολυ πρωταθλημα ακομα.
Αστεία,αστεία με τόσα μικρά φέτος σε όλες τις ομάδες,είναι υπερπολύτιμος ο Φανούρης!Λιγα για τον Φανουρη
παμε για 50 φετοςΜία χαρά είναι 6 βαθμοί σε 2 αγωνιστικές,αν σκεφτείς ότι μαζεύουμε κάθε χρόνο περίπου 35!
Κοντά στους 32-33 παίζει η παραμονή!
παμε για 50 φετος
το γάμησες τώρα.πάμε για 35 το πολύ 40 για να σωθούμε εύκολα.μην παίρνουμε θάρρος με τις δυο νίκες....αυτά τα κανουν άλλοι που με δυο νίκες έχουν πάρει πρωτάθλημα.παμε για 50 φετος
καλα τα λεει... και πιστευω οτι μπορειτε ακομη και το πρωταθληματο γάμησες τώρα.πάμε για 35 το πολύ 40 για να σωθούμε εύκολα.μην παίρνουμε θάρρος με τις δυο νίκες....αυτά τα κανουν άλλοι που με δυο νίκες έχουν πάρει πρωτάθλημα.
είπαμε πρωτάθλημα μόνο εσείς...μετά βέβαια απο τις πούτσες τις αυστριακές φέτος θα εχει μεγάλη πλάκα άρχισαν τα όργανα ..δικαστήρια με ζαγορακη και που είσαι ακόμα...αλλα παντα το γαμημένο κατεστημένο φταίει..κάποτε τρώγατε πούτσες μόνο από το ΠΟΚ τώρα έχετε επεκταθεί και στι γειτονιές της αθηνας..καλα τα λεει... και πιστευω οτι μπορειτε ακομη και το πρωταθλημα
ετσι, τωρα μιλας σωστα ειστε μια γειτονια οπως και η παπαναστασιου.γειτονιές της αθηνας..
σκέψου όμως η γειτονιά να γαμάει την παοκαρα... περιστέρι νέα σμυρνη μετά βόλτα στη πλατεία για καφέ και μετά πίσω για μπουγάτσα με κιμα.. ρε τι πλάκα που εχεις που εχεις την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να πάρεις πρωτάθλημα σε σχέσει με μένα....ουτε ο σπιλμπεργκ δεν έχει κάνει τετοιο σενάριο.ετσι, τωρα μιλας σωστα ειστε μια γειτονια οπως και η παπαναστασιου.
καλα μου φαινεται οτι εχεις ξεφυγει λιγο, χαλαρωσε.σκέψου όμως η γειτονιά να γαμάει την παοκαρα... περιστέρι νέα σμυρνη μετά βόλτα στη πλατεία για καφέ και μετά πίσω για μπουγάτσα με κιμα.. ρε τι πλάκα που εχεις που εχεις την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να πάρεις πρωτάθλημα σε σχέσει με μένα....ουτε ο σπιλμπεργκ δεν έχει κάνει τετοιο σενάριο.
καθόλου τύπε..εσύ έλεγες ότι ειναι πιο πιθανόν να πάρεις πρωτάθλημα..αν αυτό δεν ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας τι ειναι; Υ.Γ όταν κάνεις πλάκα να μάθεις και να δέχεσαι. ;) παοκ γερά πρωτάθλημα ξανάκαλα μου φαινεται οτι εχεις ξεφυγει λιγο, χαλαρωσε.
και φαινεσαι εξυπνο ατομο τι να σε πω καζουρα κανε οσο θελεις, μην βριζεις μονο. γκεγκε τωρα.καθόλου τύπε..εσύ έλεγες ότι ειναι πιο πιθανόν να πάρεις πρωτάθλημα..αν αυτό δεν ειναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας τι ειναι; Υ.Γ όταν κάνεις πλάκα να μάθεις και να δέχεσαι. ;) παοκ γερά πρωτάθλημα ξανά
καλά δεν πας καλά τύπε...είδες πουθενά να σε βρίσω.. εκτός αν οι πούτσες και τα γαμήσια σε ένα μπουρδέλο σαιτ ειναι βρισιές.. και τα γκεγκε να τα πεις στη σαλονικη εδώ δεν ιδρώνει το αυτί μου. ;)και φαινεσαι εξυπνο ατομο τι να σε πω καζουρα κανε οσο θελεις, μην βριζεις μονο. γκεγκε τωρα.
ειπα μην βριζεις, δεν ειπα με βριζεις. κοιτα πιο πανω τι εγραψεςκαλά δεν πας καλά τύπε...είδες πουθενά να σε βρίσω.. εκτός αν οι πούτσες και τα γαμήσια σε ένα μπουρδέλο σαιτ ειναι βρισιές.. και τα γκεγκε να τα πεις στη σαλονικη εδώ δεν ιδρώνει το αυτί μου. ;)
ρε εσυ θα με τρελάνεις ποιον έβρισα την παοκαρα; και τι είπα για πούτσες αυστριακές δεν σου είπαμε και τιποτα να θιχτείς...σου ειπα σε μπουρδέλο σαιτ είμαστε όχι στο σαιτ της εκκλησίας .ειπα μην βριζεις, δεν ειπα με βριζεις. κοιτα πιο πανω τι εγραψες