catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1.Κατάλαβα...μουσαντένιος ο χάκερ...
2.Διαγωνισμός της πλάκας ? Είχες 500 μνμ σε 3 μέρες γι'αυτόν τον διαγωνισμό κ νομίζεις οτι είσαι μόνο αφελής κ όχι ηλίθια ?
3.Χαίρομαι που σέβεσαι την άποψή μου οτί είσαι κάτω του μετρίου...και προφανώς όταν διαγωνίζεσαι/ανταγωνίζεσαι...δεν μπορείς να έχεις άποψη...για κάποιες γκόμενες που είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...ομορφότερες...όσο για τη δική μου εξυπνάδα...μην περιμένεις πολλά απο κάποιον με IQ = 83...το μόνο για το οποίο είμαι περήφανος είναι...οτι πληρώνω ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ....αυτό είναι κατόρθωμα...
4.Αν νομίζεις οτι σε τιμάει...ενώ προσπαθείς να κάνεις καριέρα...ή έστω να αναδειχθείς με κάποιον τρόπο...ακόμη κ προσωρινά...στον χώρο...τότε όχι μόνο ηλίθια είσαι...αλλά τουλάχιστον αμοιβάδα...
Φιλάκια...και καλημέρα...έχουμε και σφουγγάρισμα...
1. λες 21.000 ατομα να ψηφισαν τη Βαλια? και λες η Βαλια να περασε τη Θεοφανια? τοτε θα βλεπαμε τη Βαλια στο Θεμο και τη Θεοφανια στο love bites!
2.που κολλαει η προβολη που ειχε ο διαγωνισμος με το αν ειμαι εγω ηλιθια? μαλιστα η δημοτικοτητα μου δειχνει αντιθετως οτι ΔΕΝ ειμαι ηλιθια!
3.Η αποψη περι ομορφιας ειναι υποκειμενικη επομενως φυσικα και δεχομαι την αποψη σου.Οσο διαγωνιζομουν-ανταγωνιζομουν δεν ειχα πει την αποψη μου για καμια κοπελα παρα μονο οταν τελειωσε ο διαγωνισμος. Αυτες που θεωρεις εσυ αντικειμενικα ομορφοτερες, μπορει αλλοι να εχουν αντιθετη αποψη απ'εσενα...Και δεν λεω φυσικα για τη Δημητρα που βγηκε 1η οπου καλυτερη της τουλαχιστον στη 12αδα μας δεν υπηρχε αλλα για αλλες κοπελες..Και κατορθωμα το οτι πληρωνεις και δεν γαμας? :S Ημαρτον Παναγια μου τι ακουω :-
4.Και ποιος σου ειπε οτι προσπαθω να κανω καριερα? Ποσες φορες πρεπει να πω οτι δεν με νοιαζει να γινω μοντελο?