pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Κρεμπιέδες ρίχνω μόνο σε ρομαντικές που με ερωτεύονται πραγματικά για να μην κολλήσω τίποτα
Κρεμπιέδες ρίχνω μόνο σε ρομαντικές που με ερωτεύονται πραγματικά για να μην κολλήσω τίποτα
Μια που κοντεύουν τα γενέθλια της μαγείρισσας ξηγησου κανα φράγκο παραπάνω στον μισθο της για δώρο γενεθλίων ...έτσι να ανέβει το ηθικό της...όχι μόνο το ανήθικο της...με το μπαρδον δηλαδή.Βενζίνη έβαλες ;
Τιποτα απλό ψωμάκι ωραιο ξεροψημενο,να πάρει και λίγο από ταλαγανι ζουμί και καμιά κρεμα να τσουλαειέχει ανέβει το επίπεδο ,περιμένω από Πάνο και Νίπλη να ρίξουν κανένα χαϊλίκι.
Επίσης θέλουμε από τιτάνα Άντζελο να μας πει ποιο είναι το ιδανικό σάντουιτς με ταλαγάνι.
Εσυ μου αρεσεις γιατι δεν πετας το περισσευμα..Διαφορετικά, αν έχει περισσέψει φαγητό κοτόπουλο ή ομελέτα ή μπιφτέκι ή μοσχάρι, ότι τελοσπαντων κρεατικό που γίνεται να κοπεί φέτες το χώνουμε αντί για αλλαντικό
Εγω το κανω πιο λαικο και παπορισιο.Χαιρετώ τους εκδρομείς της Κυριακής.
Εδώ φτιάχνουμε το ιδανικό σάντουιτς. Παίζουμε με τοσ, σάντουιτς, burgers, club sandwhich, τυλιχτά, τορτίγιες. Το παίρνεις από σαντουιτσάδικο που ξενυχτά μαζί σου ή το φτιάχνεις στο σπίτι με ό,τι έχει το ψυγείο και χτεσινό φαϊ;
Μη σκέφτεστε καθόλου κόστος και θερμίδες, αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.
Καταθέτω τα δικά μου δύο σέντσια:
-Καλαμποκόψωμο με συσάμι, βουτυρωμένο και από τις δύο πλευρές
- Έμμενταλ
- Απάκι (καπνιστό χοιρινό) σε λεπτές φέτες
- Τυροσαλάτα καυτερή
- Ντοματίνια
- Μανιτάρια
Εννοείται το ψήνουμε μέχρι να γίνει το ψωμί εξωτερικά κοτλέ.
Τι μαγιονέζα τυπε λαιτ craft?Τοστ σε μακρόστενο ψωμάκι ή κρέπα
Καπνιστό κασέρι τύπου μετσοβόνε
Μπέικον ξεροψημενο
Μανούρι
Καπνιστή μπριζόλα ή γαλοπούλα
Ντομάτα
Μαγιονέζα
1500 χρήσιμες θερμίδες και λίγο ντομάτα
Όχι θέλει με πλήρη λιπαρά για να γλιστράει. Προτιμώ αυτή με τα Ω3 ώστε με δύο κουταλιές να παίρνω Ω6Τι μαγιονέζα τυπε λαιτ craft?
50 ευρώ σήμερα... Που το ξέρεις??Βενζίνη έβαλες ;
Ο Μέντορας με έχει μάθει να είμαι σκληρός καργιόλης.. Σύντομες ευχές μόνο..Μια που κοντεύουν τα γενέθλια της μαγείρισσας ξηγησου κανα φράγκο παραπάνω στον μισθο της για δώρο γενεθλίων ...έτσι να ανέβει το ηθικό της...όχι μόνο το ανήθικο της...με το μπαρδον δηλαδή.
Γιου Αρ δε μποςς...Ο Μέντορας με έχει μάθει να είμαι σκληρός καργιόλης.. Σύντομες ευχές μόνο..