καλα ρε κοπελια, εχεις την παραμικρη αμφιβολια οτι τα καλλιστεια και τα ριαλιτυ ειναι στημενα? ακου και κανεναν που τον ξερει καλα τον χωρο.... φιλικακι ομως
το περιεργο ειναι οτι εγω ειχα περασει στο τελικο και η Θεοφανια οχι!!!!!!
Η Θεοφανια ειχε χασει απο μια Βαλια Γιαννα η οποια Βαλια Γιαννα πηρε και τους περισσοτερους ψησους και στο τελικο, καπου 21.000!!!
αλλα τελικα απ το πουθενα βγηκε πρωτη η Δημητρα η Αλεξανδρακη (του next top model) ενω στη ψηφοφορια ηταν κανονικα 5η!
Μας ειπαν οτι ειχε περισσοτερους ψηφους απο sms τα οποια συμψηφηστηκαν, βεβαια τα σμσ δεν τα δαμε ποτε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pamkiller - Θεοφανία Καλογιάννη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 540
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βαλια Γιαννα
Αρκετά καλό το Λαρισινό μουνάκι...το συνάντησα κ από κοντά...και είναι αρκέτα όμορφη...(λίγο κοντή αλλά τι να κάνουμε..)...
Συνημμένα
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
είναι τώρα αυτή ωραία γκόμενα?
η άλλη που είναι με το θέμο είναι καλο
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
πλαστικη...
oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
αυτή φαίνεται τρελόΦοβερό το Λαρισινό μουνάκι...το συνάντησα κ από κοντά...και είναι αρκέτα όμορφη...(λίγο κοντή αλλά τι να κάνουμε..)...
εχει και εξτρα περιφερειαΑρκετά καλό το Λαρισινό μουνάκι...το συνάντησα κ από κοντά...και είναι αρκέτα όμορφη...(λίγο κοντή αλλά τι να κάνουμε..)...
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα ρε κοπελια, εχεις την παραμικρη αμφιβολια οτι τα καλλιστεια και τα ριαλιτυ ειναι στημενα? ακου και κανεναν που τον ξερει καλα τον χωρο.... φιλικα
οχι πλεον δεν εχω καμια αμφιβολια
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αρκετά καλό το Λαρισινό μουνάκι...το συνάντησα κ από κοντά...και είναι αρκέτα όμορφη...(λίγο κοντή αλλά τι να κάνουμε..)...
ναι ειναι καλουλα
αλλα σιγουρα δεν εχει περισσοτερους ψηφοφορους απ τη Θεοφανια μη τρελαθουμε-ωστε να τη περασει στους ημιτελικους
κατι αλλο παιχτηκε
κι αφου ειχε οντως τους περισσοτερους ψηφους στους τελικους, πως ξαφνικα βγηκε απ το πουθενα πρωτη η Δημητρα? ηταν το ολο θεμα μεγαλο φιασκο, τεσπα φουσκα ηταν παει περασε
τωρα κανουν και τα μισσ Αθηνα
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτή φαίνεται τρελό
μη κρινεις απ τη φωτο
δες την στα love bites
συμπαθητικη τη λες
οχι μοντελο
Επισκέπτης
ναι ειναι καλουλα
αλλα σιγουρα δεν εχει περισσοτερους ψηφοφορους απ τη Θεοφανια μη τρελαθουμε-ωστε να τη περασει στους ημιτελικους
κατι αλλο παιχτηκε
κι αφου ειχε οντως τους περισσοτερους ψηφους στους τελικους, πως ξαφνικα βγηκε απ το πουθενα πρωτη η Δημητρα? ηταν το ολο θεμα μεγαλο φιασκο, τεσπα φουσκα ηταν παει περασε
τωρα κανουν και τα μισσ Αθηνα
άμα κρίνεις αυτήν ως καλούλα...την πάρτη σου..πως την βλέπεις ?
πλάκα μεεεεε κάνειςςςςςςςςςςς ????
όσο για τη θεοφανία...δεν καταλαβαίνω γιατί το πλαστικό τσουλί...πρέπει να έχει περισσότερους ψήφους απ'την φυσικότατη μουνίτσα της διπλανής πόρτας ?
τώρα για τα υπόλλοιπα δεν ξέρω..δεν ασχολούμαι...
εγώ ξέρω οτι η Βάλια είναι ωραίο μουνάκι..κ το καλύτερο παιδί...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ...;)
Συνημμένα
Επισκέπτης
μη κρινεις απ τη φωτο
δες την στα love bites
συμπαθητικη τη λες
οχι μοντελο
επαναλαμβάνω...
ΑΝ Η ΒΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΗ...
ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ?
για ντομάτες...κ αυγά ?
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άμα κρίνεις αυτήν ως καλούλα...την πάρτη σου..πως την βλέπεις ?
πλάκα μεεεεε κάνειςςςςςςςςςςς ????
όσο για τη θεοφανία...δεν καταλαβαίνω γιατί το πλαστικό τσουλί...πρέπει να έχει περισσότερους ψήφους απ'την φυσικότατη μουνίτσα της διπλανής πόρτας ?
τώρα για τα υπόλλοιπα δεν ξέρω..δεν ασχολούμαι...
εγώ ξέρω οτι η Βάλια είναι ωραίο μουνάκι..κ το καλύτερο παιδί...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ...;)
δεν θεωρω οτι ειμαι ουτε χειροτερη ουτε καλυτερη απ τη Βαλια
αν ειναι να μη χαθει το επομενο της βημα μετα απ το τιτλο που πηρε στην Απογευματινη δεν θα ταν το love bites αν ειναι δυνατον
και σιγουρα δεν θα βαζε τους απειρους χακερ για να παρει ψηφους
Επισκέπτης
δεν θεωρω οτι ειμαι ουτε χειροτερη ουτε καλυτερη απ τη Βαλια
αν ειναι να μη χαθει το επομενο της βημα μετα απ το τιτλο που πηρε στην Απογευματινη δεν θα ταν το love bites αν ειναι δυνατον
είσαι τελείως ζώο ή το παλεύεις ?
όταν προσπαθείς να καθιερωθείς σ'έναν χώρο...μπαίνεις σε όλες τις πόρτες που ανοίγουν...αν το καταλαβαίνεις καλώς...αν όχι...κάνε καμιά βόλτα..κ τα λέμε σε 10 χρόνια..
και μιας κ το φερε η κουβέντα...η δική σου κίνηση μετά την αποτυχία στην Απογευματινή...ποιά ήταν ?
και σιγουρα δεν θα βαζε τους απειρους χακερ για να παρει ψηφους
μάθε να χάνεις...ΜΠΑΖΟ...και καλό θα ήταν να αποδείξεις αυτό που έγραψες...
γιατί θα σου στείλω με πμ...τις συνέπειες που μπορείς να έχεις...
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...φαντάζομαι θα πάρεις πίσω την μαλακία που είπες...
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είσαι τελείως ζώο ή το παλεύεις ?
όταν προσπαθείς να καθιερωθείς σ'έναν χώρο...μπαίνεις σε όλες τις πόρτες που ανοίγουν...αν το καταλαβαίνεις καλώς...αν όχι...κάνε καμιά βόλτα..κ τα λέμε σε 10 χρόνια..
και μιας κ το φερε η κουβέντα...η δική σου κίνηση μετά την αποτυχία στην Απογευματινή...ποιά ήταν ?
μάθε να χάνεις...ΜΠΑΖΟ...και καλό θα ήταν να αποδείξεις αυτό που έγραψες...
γιατί θα σου στείλω με πμ...τις συνέπειες που μπορείς να έχεις...
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...φαντάζομαι θα πάρεις πίσω την μαλακία που είπες...
στειλε μου οτι θες, δεν ειμαι εγω αυτη που τα χω πει αυτα αλλα ο ιδιος ο τυπας που της την εκανε τη δουλεια..ακομη και απ την ιδια την εφημεριδα γνωριζαν οτι επαιζαν χακεριες!
το οτι ο διαγωνισμος ηταν στημενος κανει μπαμ τη στιγμη που δεν ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα απ τα κινητα!
αλλα και παλι σιγουρα συμμετειχαν σ αυτον πολυ πιο ωραιες κοπελες απ εμενα που αξιζαν περισσοτερα και δεν κολωνω να το παραδεχτω
οι πορτες που ανοιχτηκαν στη Βαλια ηταν το love bites? τι σχεση εχει αυτο με το modeling? εκει παει καθε καρυδιας καρυδι!
αυτο δεν ειναι για να βρεις γκομενο και να πας ταξιδι?
ημαρτον παναγια μου! που ειναι οι φωτογραφησεις και οι πασαρελες? κι εμενα μου παν να παω εκει αλλα φυσικα και δν πηγα σε μια εκπομπη που τη κοροιδευουν σ ολες τις σατιρικες εκπομπες!
Επισκέπτης
στειλε μου οτι θες, δεν ειμαι εγω αυτη που τα χω πει αυτα αλλα ο ιδιος ο τυπας που της την εκανε τη δουλεια..ακομη και απ την ιδια την εφημεριδα γνωριζαν οτι επαιζαν χακεριες!
το οτι ο διαγωνισμος ηταν στημενος κανει μπαμ τη στιγμη που δεν ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα απ τα κινητα!
αλλα και παλι σιγουρα συμμετειχαν σ αυτον πολυ πιο ωραιες κοπελες απ εμενα που αξιζαν περισσοτερα και δεν κολωνω να το παραδεχτω
οι πορτες που ανοιχτηκαν στη Βαλια ηταν το love bites? τι σχεση εχει αυτο με το modeling? εκει παει καθε καρυδιας καρυδι!
αυτο δεν ειναι για να βρεις γκομενο και να πας ταξιδι?
ημαρτον παναγια μου! που ειναι οι φωτογραφησεις και οι πασαρελες? κι εμενα μου παν να παω εκει αλλα φυσικα και δν πηγα σε μια εκπομπη που τη κοροιδευουν σ ολες τις σατιρικες εκπομπες!
αααα...για δώσε μου το όνομα του τυπά...(ονοματεπώνυμο,μιας κ τον γνωρίζεις)!
αν γνώριζαν απ'την εφημερίδα αυτό που λες...και μιας κ το γνωρίζεις κι εσύ..γιατί δεν κάνεις μια μηνυσούλα...να κονομήσεις ?
γιατί προφανώς δεν μπορείς να στηρίξεις τίποτα απ'αυτά που λες...και θα πάρεις τα παπάρια μου...
απ'τη στιγμή που νόμιζες οτι δεν ήταν στημένος...σε κατατάσσει στα ηλίθια μπάζα...όχι απλά μπάζα...
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ...ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕΣ...Welcome to the real world...
Ανοίχτη πόρτα...τσάμπα προβολή...δεν είπα οτι ήταν Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ή ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ...αλλά είναι μια διαφήμιση τσαμπέ...
Εδώ πήγαν κωλομπαρούδες...μπάζα...γιατί να μην πάει το πιπινάκι της διπλανής πόρτας ?
Φωτογραφήσεις μπορεί να κάνει...για πασαρέλες δεν την κοζάρω...γιατί είναι κοντή...
Anyway...είσαι κατά πολύ κάτω του μετρίου σε ομορφιά...για να μιλάς...
όσο για μυαλό...για 12χρονο...κάτι μπορεί να κάνεις...
Στα ξαναείπα...έχεις σχέσεις με καράβια,πάρτι,κοκα κόλες,παρτούζες,γαμήσια,λεφτά κ.α.π....????
ΟΧΙ...
κάτσε στ'αυγά σου..κ τις αγνές σου προθεσούλες...κ μη μας ζαλίζεις την πούτσα με τα ψόφια ονειρά σου...
ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ...ΟΥΤΕ Κ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ...
ΤΕΛΟΣ...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ...ΟΥΤΕ Κ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ...
ΤΕΛΟΣ...
βάλτο αγόρι μου...
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αααα...για δώσε μου το όνομα του τυπά...(ονοματεπώνυμο,μιας κ τον γνωρίζεις)!
αν γνώριζαν απ'την εφημερίδα αυτό που λες...και μιας κ το γνωρίζεις κι εσύ..γιατί δεν κάνεις μια μηνυσούλα...να κονομήσεις ?
γιατί προφανώς δεν μπορείς να στηρίξεις τίποτα απ'αυτά που λες...και θα πάρεις τα παπάρια μου...
απ'τη στιγμή που νόμιζες οτι δεν ήταν στημένος...σε κατατάσσει στα ηλίθια μπάζα...όχι απλά μπάζα...
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ...ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕΣ...Welcome to the real world...
Ανοίχτη πόρτα...τσάμπα προβολή...δεν είπα οτι ήταν Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ή ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ...αλλά είναι μια διαφήμιση τσαμπέ...
Εδώ πήγαν κωλομπαρούδες...μπάζα...γιατί να μην πάει το πιπινάκι της διπλανής πόρτας ?
Φωτογραφήσεις μπορεί να κάνει...για πασαρέλες δεν την κοζάρω...γιατί είναι κοντή...
Anyway...είσαι κατά πολύ κάτω του μετρίου σε ομορφιά...για να μιλάς...
όσο για μυαλό...για 12χρονο...κάτι μπορεί να κάνεις...
Στα ξαναείπα...έχεις σχέσεις με καράβια,πάρτι,κοκα κόλες,παρτούζες,γαμήσια,λεφτά κ.α.π....????
ΟΧΙ...
κάτσε στ'αυγά σου..κ τις αγνές σου προθεσούλες...κ μη μας ζαλίζεις την πούτσα με τα ψόφια ονειρά σου...
ΤΕΛΟΣ...
Το ονομα του φυσικα και δεν θα στο δωσω γιατι ο τυπος εχει κανει αρκετες χακεριες η τουλαχιστον ετσι λεει, ειναι και λιγο τρελος και δεν θελω να βρω το μπελα μου-αν οντως δηλαδη ειναι αυτος που λεει
Ειμαι τωρα να τρεχω με δικηγορους και αηδιες να κανω μηνυσεις για ενα διαγωνισμο της πλακας? Δεν τρελαθηκα ακομη! Δεν ηξερα στην την αρχη οτι ειναι στημενο, το καταλαβα ομως πολυ συντομα, αλλα οντως τελικα νικησε η πιο ομορφη κι ας μη προηρθε η νικη της απο τη πλειοψηφια. Τους εδωσα για ενα μικρο διαστημα το δικαιωμα της αμφιβολιας δεν σημαινει αυτο πως ειμαι ηλιθια, αφελης ισως.
Οσον αφορα την εμφανιση ειναι υποκειμενικη και αποψη σου και σεβαστη να με θεωρεις κατω του μετριου. Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορω να εχω αποψη. Το να πιστευεις οτι η οχι και τοσο ομορφες δεν κανει να εχουν αποψη λεει πολλα για τη δικη σου εξυπναδα...
Απ την αλλη το οτι αναγνωριζεις το οτι δεν εχω σχεσεις με κοτερα, κοκες, και καραπουταναρες ειλικρινα με τιμαει
Επισκέπτης
Το ονομα του φυσικα και δεν θα στο δωσω γιατι ο τυπος εχει κανει αρκετες χακεριες η τουλαχιστον ετσι λεει, ειναι και λιγο τρελος και δεν θελω να βρω το μπελα μου-αν οντως δηλαδη ειναι αυτος που λεει
Ειμαι τωρα να τρεχω με δικηγορους και αηδιες να κανω μηνυσεις για ενα διαγωνισμο της πλακας? Δεν τρελαθηκα ακομη! Δεν ηξερα στην την αρχη οτι ειναι στημενο, το καταλαβα ομως πολυ συντομα, αλλα οντως τελικα νικησε η πιο ομορφη κι ας μη προηρθε η νικη της απο τη πλειοψηφια. Τους εδωσα για ενα μικρο διαστημα το δικαιωμα της αμφιβολιας δεν σημαινει αυτο πως ειμαι ηλιθια, αφελης ισως.
Οσον αφορα την εμφανιση ειναι υποκειμενικη και αποψη σου και σεβαστη να με θεωρεις κατω του μετριου. Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν μπορω να εχω αποψη. Το να πιστευεις οτι η οχι και τοσο ομορφες δεν κανει να εχουν αποψη λεει πολλα για τη δικη σου εξυπναδα...
Απ την αλλη το οτι αναγνωριζεις το οτι δεν εχω σχεσεις με κοτερα, κοκες, και καραπουταναρες ειλικρινα με τιμαει
1.Κατάλαβα...μουσαντένιος ο χάκερ...
2.Διαγωνισμός της πλάκας ? Είχες 500 μνμ σε 3 μέρες γι'αυτόν τον διαγωνισμό κ νομίζεις οτι είσαι μόνο αφελής κ όχι ηλίθια ?
3.Χαίρομαι που σέβεσαι την άποψή μου οτί είσαι κάτω του μετρίου...και προφανώς όταν διαγωνίζεσαι/ανταγωνίζεσαι...δεν μπορείς να έχεις άποψη...για κάποιες γκόμενες που είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ...ομορφότερες...όσο για τη δική μου εξυπνάδα...μην περιμένεις πολλά απο κάποιον με IQ = 83...το μόνο για το οποίο είμαι περήφανος είναι...οτι πληρώνω ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ....αυτό είναι κατόρθωμα...
4.Αν νομίζεις οτι σε τιμάει...ενώ προσπαθείς να κάνεις καριέρα...ή έστω να αναδειχθείς με κάποιον τρόπο...ακόμη κ προσωρινά...στον χώρο...τότε όχι μόνο ηλίθια είσαι...αλλά τουλάχιστον αμοιβάδα...
Φιλάκια...και καλημέρα...έχουμε και σφουγγάρισμα...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Ηταν ένα πολύ ντροπαλό κοριτσάκι που το έλεγαν Θεοφανία και δεν ενδιαφερόταν για τίποτα άλλο πέρα από τα μικρά της γατάκια και τη δουλειά της! Μέχρι που μια μέρα ξύπνησε, κοίταξε γύρω της και είδε ένα κόσμο γκριζόμαυρο. Ετσι αποφάσισε να αποκαλύψει τα κάλλη της για να τον κάνει ωραιότερο!
ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μόνο το πτυχίο της... διάθεσης για κάτι καλύτερο και ξεχωριστό από τη μετριότητα!
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Πριν από 5-6 χρόνια στον «Πρωινό καφέ» που τότε παρουσίαζε η «βασίλισσα των πρωινάδικων» Ελένη Μενεγάκη.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες της κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα ισάξιες με τις αμερικανικές, που θα στρέψουν τα βλέμματα ολόκληρης της παγκόσμιας κοινής γνώμης στη χώρα μας!
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Τα μικρά της γατάκια και η σοκολάτα. Λυγίζει, σαν άχυρο στον άνεμο, μπροστά και στα δύο!
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το σκανάρισμα! Σκανάρει ώρες ατελείωτες εφημερίδες και περιοδικά σε μια δική της βάση δεδομένων, με θέματα εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Από ρεπορτάζ περί σεξ μέχρι εκθέσεις επίπλων και συνταγές μαγειρικής για ομελέτες και γλυκά. Τη χαλαρώνει απίστευτα!
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπου υπάρχουν αίθουσες σινεμά! Είναι σινεφίλ και έχει αδυναμία στα θρίλερ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι στην πραγματικότητα τρομάζει εύκολα.
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που της χαρίζει την καρδιά του όπως είναι, νέτη σκέτη. Χωρίς το «εγώ» του... Αυτός που είναι άντρας με κεφαλαία γράμματα, που ξέρει να φροντίζει και να προστατεύει μια γυναίκα πρώτα απ’ όλα από τον... κακό του εαυτό κι έπειτα από τους άλλους!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ: Η «Πάμελα Αντερσον της Ελλάδας» είναι το παρατσούκλι της. Χυμώδης, ξανθιά, με βλέψεις για καριέρα σε καλές κινηματογραφικές παραγωγές (είναι άλλωστε ιδιοκτήτρια της εταιρείας Theofania Glamour Enterprise) και στην υποκριτική. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφήθηκε από το πασίγνωστο αμερικανικό στούντιο Onyx. Ιδιαίτερα κοινωνική, έχει πέντε προφίλ στο Facebook!
Αν ήταν ποτό, θα ήταν «Sex on the Beach» (γλυκό και ροζ κοκτέιλ).
Αν ήταν φαγητό, θα ήταν σουβλάκι απ’ 'όλα! (αλμυρό, στάζει λάδι και πάει κόντρα στις διαθέσεις των ανορεξικών μοντέλων).
Αν ήταν προορισμός, θα ήταν ό,τι στην ταινία «Summer Angles» (όλη η Ελλάδα δηλαδή).
Αν ήταν ζώο, θα ήταν γάτα (της αρέσει να τη χαϊδεύουν).
Αν ήταν λουλούδι, θα ήταν κόκκινο τριαντάφυλλο («και μόνο αυτό» μας λέει χαρακτηριστικά).
Αν ήταν χρώμα, θα ήταν κόκκινο του πάθους (ξεχειλίζει από πάθος).
ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μόνο το πτυχίο της... διάθεσης για κάτι καλύτερο και ξεχωριστό από τη μετριότητα!
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Πριν από 5-6 χρόνια στον «Πρωινό καφέ» που τότε παρουσίαζε η «βασίλισσα των πρωινάδικων» Ελένη Μενεγάκη.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες της κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα ισάξιες με τις αμερικανικές, που θα στρέψουν τα βλέμματα ολόκληρης της παγκόσμιας κοινής γνώμης στη χώρα μας!
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Τα μικρά της γατάκια και η σοκολάτα. Λυγίζει, σαν άχυρο στον άνεμο, μπροστά και στα δύο!
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το σκανάρισμα! Σκανάρει ώρες ατελείωτες εφημερίδες και περιοδικά σε μια δική της βάση δεδομένων, με θέματα εντελώς άσχετα μεταξύ τους. Από ρεπορτάζ περί σεξ μέχρι εκθέσεις επίπλων και συνταγές μαγειρικής για ομελέτες και γλυκά. Τη χαλαρώνει απίστευτα!
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπου υπάρχουν αίθουσες σινεμά! Είναι σινεφίλ και έχει αδυναμία στα θρίλερ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι στην πραγματικότητα τρομάζει εύκολα.
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που της χαρίζει την καρδιά του όπως είναι, νέτη σκέτη. Χωρίς το «εγώ» του... Αυτός που είναι άντρας με κεφαλαία γράμματα, που ξέρει να φροντίζει και να προστατεύει μια γυναίκα πρώτα απ’ όλα από τον... κακό του εαυτό κι έπειτα από τους άλλους!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ: Η «Πάμελα Αντερσον της Ελλάδας» είναι το παρατσούκλι της. Χυμώδης, ξανθιά, με βλέψεις για καριέρα σε καλές κινηματογραφικές παραγωγές (είναι άλλωστε ιδιοκτήτρια της εταιρείας Theofania Glamour Enterprise) και στην υποκριτική. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που φωτογραφήθηκε από το πασίγνωστο αμερικανικό στούντιο Onyx. Ιδιαίτερα κοινωνική, έχει πέντε προφίλ στο Facebook!
Αν ήταν ποτό, θα ήταν «Sex on the Beach» (γλυκό και ροζ κοκτέιλ).
Αν ήταν φαγητό, θα ήταν σουβλάκι απ’ 'όλα! (αλμυρό, στάζει λάδι και πάει κόντρα στις διαθέσεις των ανορεξικών μοντέλων).
Αν ήταν προορισμός, θα ήταν ό,τι στην ταινία «Summer Angles» (όλη η Ελλάδα δηλαδή).
Αν ήταν ζώο, θα ήταν γάτα (της αρέσει να τη χαϊδεύουν).
Αν ήταν λουλούδι, θα ήταν κόκκινο τριαντάφυλλο («και μόνο αυτό» μας λέει χαρακτηριστικά).
Αν ήταν χρώμα, θα ήταν κόκκινο του πάθους (ξεχειλίζει από πάθος).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις