easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
παντως στην καφετερια που δουλευε ν.σμυρνη ολοι με τις ψωλες εξω και βαραγανε ηταν.....Μουνί για σκληρά γαμήσια και καταστάσεις humiliation και boundage, αλλά πολύ δευτεράντζα. Σκυλάδικό Αθηνών-Λαμίας, η επιτομή της φτήνιας.
θεμα γουστου απλα τομασο μου.τελικα οι γυναικες ειναι κακες.
ολο λενε κακιες η μια για την αλλη.
δεν αντεχουν. ειναι γατουλες που δειχουν τα νυχια τους η μια στην αλλη.
ζηλευουν πολυ.
Είναι θεσπέσιαλ το εργαλείο τι να λέμε.
Αυτή δεν είχε χάσει απ'τη Μαριάννα τη δικιά μας στα κακιστεία... ε καλλιστεία σόρρυ;
Αλήθεια πού χάθηκε αυτή η ψυχή;
Αν θεωρείς αυτό τον πάτο "πολύ δευτεράντζα", είμαι ΠΟΛΥ περίεργος να δω με τι γυναίκες φτιάχνεσαι!πολύ δευτεράντζα. Σκυλάδικό Αθηνών-Λαμίας, η επιτομή της φτήνιας
xaxaxaxxaxaa!!!!σωστος...αν ειναι ετσι η δευτεραντζες,τοτε ζητω στις δευτεραντζες..κι αφηστε τις για μας.....Αν θεωρείς αυτό τον πάτο "πολύ δευτεράντζα", είμαι ΠΟΛΥ περίεργος να δω με τι γυναίκες φτιάχνεσαι!
Μουνί για σκληρά γαμήσια και καταστάσεις humiliation και boundage, αλλά πολύ δευτεράντζα. Σκυλάδικό Αθηνών-Λαμίας, η επιτομή της φτήνιας.
ωραία άστη για μας που είμαστε φτηνοί και πάρε την λιβανίου στο άλλο thread που είναι για πλούσιους, συμφωνω βέβαια για τα σκληρά γαμήσια πούτσα και ξύλο, σφαλιάρες στα βυζόμπαλα κλωτσιες στο κώλο, μπούκωμα μέχρι το λαρύγγι, σκίσιμο της κωλοτρυπίδας και άλλα τέτοια ωραία (να τα κάνεις όχι να στα κάνουνε)Μουνί για σκληρά γαμήσια και καταστάσεις humiliation και boundage, αλλά πολύ δευτεράντζα. Σκυλάδικό Αθηνών-Λαμίας, η επιτομή της φτήνιας.
αρχηγε εγραψες!!!!!!!!ωραία άστη για μας που είμαστε φτηνοί και πάρε την λιβανίου στο άλλο thread που είναι για πλούσιους, συμφωνω βέβαια για τα σκληρά γαμήσια πούτσα και ξύλο, σφαλιάρες στα βυζόμπαλα κλωτσιες στο κώλο, μπούκωμα μέχρι το λαρύγγι, σκίσιμο της κωλοτρυπίδας και άλλα τέτοια ωραία (να τα κάνεις όχι να στα κάνουνε)
'ντάξ' έχουμε γαμήσει και πιο άσχημες. Στο κάτω - κάτω, άμα δεν μπαζώσεις, δεν χτίζεις!αλλά πολύ δευτεράντζα, η επιτομή της φτήνιας
Να με ενημερώσετε, γιατί εξαγριώθηκα!