Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μια καλή λύση είναι να δώσουμε Ελληνική υπιηκότηα(μάλλον την γάμησα την ορθογραφία) στο Robben ή στον Βallack!! :2funny: :2funny:
Καλη λυση φιλε ειναι να δωσουμε υπηκοοτητα στον Κλειτον αλλα μετα ποιος ακουει ολους τους ''μη-ρατσιστες'' αυτου του τοπου... :headbang: :headbang: :headbang:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Καλη λυση φιλε ειναι να δωσουμε υπηκοοτητα στον Κλειτον αλλα μετα ποιος ακουει ολους τους μη-ρατσιστες αυτου του τοπου... :headbang: :headbang: :headbang:

Την είχαμε δώσει κάποτε και στον Μπατίστα, με όχι θεαματικά αποτελέσματα πάντως.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Την είχαμε δώσει κάποτε και στον Μπατίστα, με όχι θεαματικά αποτελέσματα πάντως.
Δεν εχεις και αδικο,ομως ο Κλειτον εχει αρετες που τυχαινει να ειναι οι αδυναμιες αυτης της ομαδας...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εννοειται οτι τιμη θα μας εκανε.. ;)
A ρε Κλέιτον Πανάθα ,που του είχανε κάνει πρόταση για γερμανία πριν δυο χρονια και αρνήθηκε επειδή ήξερε ότι θα του γίνει πρόταση από παναθηναϊκό

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Χωρίς πλακα στην ομοσπονδία πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τα γαλανόλευκα ο Κλέιτον .Σε καλή ηλικία είναι .Δεν συμφωνείτε Ολυμπιακοί ,Αεκτζήδες ktlp

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Χωρίς πλακα στην ομοσπονδία πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τα γαλανόλευκα ο Κλέιτον .Σε καλή ηλικία είναι .Δεν συμφωνείτε Ολυμπιακοί ,Αεκτζήδες ktlp
Εγώ συμφωνώ. Και ο Childress καλύτερος θα ήταν από πολλούς που είδαμε σήμερα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καλή η ατάκα σου όμως ο Κλέιτον ξέρει μπάλα ,μας κάνει με λίγα λόγια
Ο Κλέιτον κάνει και παρακάνει. Εγώ παλαιότερα ήθελα και τον Καστίγιο πριν πάει Μεξικό αλλά μάλλον θα προβλημάτιζε λόγω συμπεριφοράς. Καλό θα είναι πάντως (εάν αρχίσουμε να ελληνοποιούμε ποδοσφαιριστές) να προλάβουμε όλους τους καλούς. Για παράδειγμα Mattos, Diogo, Koke που λόγω βάθους των εθνικών τους ομάδων δύσκολα θα κληθούν ενώ για εμάς κάνουν και περισσεύουν.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ο Κλέιτον κάνει και παρακάνει. Εγώ παλαιότερα ήθελα και τον Καστίγιο πριν πάει Μεξικό αλλά μάλλον θα προβλημάτιζε λόγω συμπεριφοράς. Καλό θα είναι πάντως (εάν αρχίσουμε να ελληνοποιούμε ποδοσφαιριστές) να προλάβουμε όλους τους καλούς. Για παράδειγμα Mattos, Diogo, Koke που λόγω βάθους των εθνικών τους ομάδων δύσκολα θα κληθούν ενώ για εμάς κάνουν και περισσεύουν.
Φιλε άντο το κάνουν και άλλες χώρες που έχουν σχολες ποδοσφαίρου ,όχι εμείς που οι καλοί ποδοσφαιριστές είναι μετρημένη στα δάχτυλα ενός χεριού

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας
εδω λεμε οτι δεν παιζουν ελληνες στο πρωταθλημα θα γεμισουμε και την ε8νικη με ξενους
και μετα λεμε γιατι δεμ βγαινουν ελληνες ποδοσφαιριστες
ασ παιξει ο Νινις και ο Παπασταθοπουλος και στο μελλον ο παπ του γαβρου που ειναι παικταρας και στα αρχιδια μας για τον καθε μισθοφορο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μήπως φέραμε ξένο και δεν το καταλάβαμε?Ο Λεβερκούζεν ποιος είναι ρε παιδιά? :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
E, ρε πουστη τσαμπα ηττα απο τυος ανυπαρκτους  :tickedoff:
Μαθανε και στην Ελβετια ποδοσφαιρο τωρα και νικανε μια πρωταθλητρια Ευρωπης
Μλακες Ελβετοι :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να κλωνοποιήσεις τον Χαριστέα, το μέγιστο ταλέντο της Ελλάδας να βάλουμε 2 - 3 μέσα να βάζουν γκολ με την τέταρτη....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έλα φιλε υπερβάλλεις .Η Ελβετία ανέκαθεν είχε καλή ομάδα και έχει πάρει μέρος αρκετές φορες και στο Ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο κύπελλο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας
εδω λεμε οτι δεν παιζουν ελληνες στο πρωταθλημα θα γεμισουμε και την ε8νικη με ξενους
και μετα λεμε γιατι δεμ βγαινουν ελληνες ποδοσφαιριστες
ασ παιξει ο Νινις και ο Παπασταθοπουλος και στο μελλον ο παπ του γαβρου που ειναι παικταρας και στα αρχιδια μας για τον καθε μισθοφορο
kompe, εγώ θέλω το καλό της ομάδας μου. Θέλω να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη. Όσοι είναι καλοί παίχτες όπως ο Νίνης και ο Παπασταθόπουλος φυσικά και θα παίζουν αλλά όσοι ξένοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν γιατί να μην το κάνουν? Στο κατω-κάτω ο καλός ποτέ δε χάνεται. Ουδέποτε είπα να γεμίσει η εθνική με ξένους απλά ότι μπορεί με κάποιους να ανέβει ένα έπίπεδο. Φαίνεται ότι άλλος είναι ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας της υπερβολής.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
kompe, εγώ θέλω το καλό της ομάδας μου. θέλω να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη. Όσοι είναι καλοί παίχτες όπως ο Νίνης και ο Παπασταθόπουλος φυσικά και θα παίζουν αλλά όσοι ξένοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν γιατί να μην το κάνουν? Στο κατω-κάτω ο καλός ποτέ δε χάνεται. Ουδέποτε είπα να γεμίσει η εθνική με ξένους απλά ότι μπορεί με κάποιους να ανέβει ένα έπίπεδο. Φαίνεται ότι άλλος είναι ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας της υπερβολής.
Φίλοι μου μην είμαστε μαλακες .Οποιος γίνετε Έλληνας και ορκιζεται μπροστά στην ελληνική σημαία είναι Έλληνας και τέλος .Δεν μας χάλαγε καθόλου να αγωνιζόταν ο Κλέιτον με τα γαλανόλευκα ,η ο Καστίγιο παλιοτερα .Όσοι θέλουν καθαρά έλληνες μέσα τότε θα είναι εναντίον και στον Νίνι ,Κoνε Δημουτσος   που είναι γεννημένοι στην Αλβανία .Οποιος αξίζει και θέλει να φορέσει την ελληνική φανέλα θα τον χειροκροτήσουμε δυο φορες από ποσο θα χειροκροτούσαμε έναν Έλληνα .Ξεκολλάτε επιτέλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom