Εγω προσωπικα δεν κανω ονειρα.. ;) ;)
Παρα μονο μια ποδοσφαιρικη κουβεντα για μια ομαδα που εχει ξεχασει πως παιζεται το αθλημα...
Είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω.
Εγω προσωπικα δεν κανω ονειρα.. ;) ;)
Παρα μονο μια ποδοσφαιρικη κουβεντα για μια ομαδα που εχει ξεχασει πως παιζεται το αθλημα...
Καλη λυση φιλε ειναι να δωσουμε υπηκοοτητα στον Κλειτον αλλα μετα ποιος ακουει ολους τους ''μη-ρατσιστες'' αυτου του τοπου...Μια καλή λύση είναι να δώσουμε Ελληνική υπιηκότηα(μάλλον την γάμησα την ορθογραφία) στο Robben ή στον Βallack!!
Θα σε χαλάγανε ? Γιατί η Ελβετία τι έχει μέσα νομίζεις .Και Αλβανούς έχει μέσαΜια καλή λύση είναι να δώσουμε Ελληνική υπιηκότηα(μάλλον την γάμησα την ορθογραφία) στο Robben ή στον Βallack!!
Καλη λυση φιλε ειναι να δωσουμε υπηκοοτητα στον Κλειτον αλλα μετα ποιος ακουει ολους τους μη-ρατσιστες αυτου του τοπου...
Τι λες φιλε .Τιμή θα μας έκανεΚαλη λυση φιλε ειναι να δωσουμε υπηκοοτητα στον Κλειτον αλλα μετα ποιος ακουει ολους τους μη-ρατσιστες αυτου του τοπου...
Δεν εχεις και αδικο,ομως ο Κλειτον εχει αρετες που τυχαινει να ειναι οι αδυναμιες αυτης της ομαδας...Την είχαμε δώσει κάποτε και στον Μπατίστα, με όχι θεαματικά αποτελέσματα πάντως.
Εννοειται οτι τιμη θα μας εκανε.. ;)Τι λες φιλε .Τιμή θα μας έκανε
A ρε Κλέιτον Πανάθα ,που του είχανε κάνει πρόταση για γερμανία πριν δυο χρονια και αρνήθηκε επειδή ήξερε ότι θα του γίνει πρόταση από παναθηναϊκόΕννοειται οτι τιμη θα μας εκανε.. ;)
Εγώ συμφωνώ. Και ο Childress καλύτερος θα ήταν από πολλούς που είδαμε σήμερα.Χωρίς πλακα στην ομοσπονδία πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσει τα γαλανόλευκα ο Κλέιτον .Σε καλή ηλικία είναι .Δεν συμφωνείτε Ολυμπιακοί ,Αεκτζήδες ktlp
Καλή η ατάκα σου όμως ο Κλέιτον ξέρει μπάλα ,μας κάνει με λίγα λόγιαΕγώ συμφωνώ. Και ο Childress καλύτερος θα ήταν από πολλούς που είδαμε σήμερα.
Ο Κλέιτον κάνει και παρακάνει. Εγώ παλαιότερα ήθελα και τον Καστίγιο πριν πάει Μεξικό αλλά μάλλον θα προβλημάτιζε λόγω συμπεριφοράς. Καλό θα είναι πάντως (εάν αρχίσουμε να ελληνοποιούμε ποδοσφαιριστές) να προλάβουμε όλους τους καλούς. Για παράδειγμα Mattos, Diogo, Koke που λόγω βάθους των εθνικών τους ομάδων δύσκολα θα κληθούν ενώ για εμάς κάνουν και περισσεύουν.Καλή η ατάκα σου όμως ο Κλέιτον ξέρει μπάλα ,μας κάνει με λίγα λόγια
Φιλε άντο το κάνουν και άλλες χώρες που έχουν σχολες ποδοσφαίρου ,όχι εμείς που οι καλοί ποδοσφαιριστές είναι μετρημένη στα δάχτυλα ενός χεριούΟ Κλέιτον κάνει και παρακάνει. Εγώ παλαιότερα ήθελα και τον Καστίγιο πριν πάει Μεξικό αλλά μάλλον θα προβλημάτιζε λόγω συμπεριφοράς. Καλό θα είναι πάντως (εάν αρχίσουμε να ελληνοποιούμε ποδοσφαιριστές) να προλάβουμε όλους τους καλούς. Για παράδειγμα Mattos, Diogo, Koke που λόγω βάθους των εθνικών τους ομάδων δύσκολα θα κληθούν ενώ για εμάς κάνουν και περισσεύουν.
Ο Κλέιτον κάνει και παρακάνει. Εγώ παλαιότερα ήθελα και τον Καστίγιο πριν πάει Μεξικό αλλά μάλλον θα προβλημάτιζε λόγω συμπεριφοράς. Καλό θα είναι πάντως (εάν αρχίσουμε να ελληνοποιούμε ποδοσφαιριστές) να προλάβουμε όλους τους καλούς. Για παράδειγμα Mattos, Diogo, Koke που λόγω βάθους των εθνικών τους ομάδων δύσκολα θα κληθούν ενώ για εμάς κάνουν και περισσεύουν.
να κλωνοποιήσεις τον Χαριστέα, το μέγιστο ταλέντο της Ελλάδας να βάλουμε 2 - 3 μέσα να βάζουν γκολ με την τέταρτη....E, ρε πουστη τσαμπα ηττα απο τυος ανυπαρκτους
Μαθανε και στην Ελβετια ποδοσφαιρο τωρα και νικανε μια πρωταθλητρια Ευρωπης
Μλακες Ελβετοι
Έλα φιλε υπερβάλλεις .Η Ελβετία ανέκαθεν είχε καλή ομάδα και έχει πάρει μέρος αρκετές φορες και στο Ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο κύπελλοE, ρε πουστη τσαμπα ηττα απο τυος ανυπαρκτους
Μαθανε και στην Ελβετια ποδοσφαιρο τωρα και νικανε μια πρωταθλητρια Ευρωπης
Μλακες Ελβετοι
kompe, εγώ θέλω το καλό της ομάδας μου. Θέλω να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη. Όσοι είναι καλοί παίχτες όπως ο Νίνης και ο Παπασταθόπουλος φυσικά και θα παίζουν αλλά όσοι ξένοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν γιατί να μην το κάνουν? Στο κατω-κάτω ο καλός ποτέ δε χάνεται. Ουδέποτε είπα να γεμίσει η εθνική με ξένους απλά ότι μπορεί με κάποιους να ανέβει ένα έπίπεδο. Φαίνεται ότι άλλος είναι ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας της υπερβολής.ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας
εδω λεμε οτι δεν παιζουν ελληνες στο πρωταθλημα θα γεμισουμε και την ε8νικη με ξενους
και μετα λεμε γιατι δεμ βγαινουν ελληνες ποδοσφαιριστες
ασ παιξει ο Νινις και ο Παπασταθοπουλος και στο μελλον ο παπ του γαβρου που ειναι παικταρας και στα αρχιδια μας για τον καθε μισθοφορο
Φίλοι μου μην είμαστε μαλακες .Οποιος γίνετε Έλληνας και ορκιζεται μπροστά στην ελληνική σημαία είναι Έλληνας και τέλος .Δεν μας χάλαγε καθόλου να αγωνιζόταν ο Κλέιτον με τα γαλανόλευκα ,η ο Καστίγιο παλιοτερα .Όσοι θέλουν καθαρά έλληνες μέσα τότε θα είναι εναντίον και στον Νίνι ,Κoνε Δημουτσος που είναι γεννημένοι στην Αλβανία .Οποιος αξίζει και θέλει να φορέσει την ελληνική φανέλα θα τον χειροκροτήσουμε δυο φορες από ποσο θα χειροκροτούσαμε έναν Έλληνα .Ξεκολλάτε επιτέλουςkompe, εγώ θέλω το καλό της ομάδας μου. θέλω να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη. Όσοι είναι καλοί παίχτες όπως ο Νίνης και ο Παπασταθόπουλος φυσικά και θα παίζουν αλλά όσοι ξένοι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν γιατί να μην το κάνουν? Στο κατω-κάτω ο καλός ποτέ δε χάνεται. Ουδέποτε είπα να γεμίσει η εθνική με ξένους απλά ότι μπορεί με κάποιους να ανέβει ένα έπίπεδο. Φαίνεται ότι άλλος είναι ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας της υπερβολής.