Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ μια απορία έχω. Ο Χαριστέας γιατί έβαλε το δάχτυλο μπροστά στο στόμα μετά το γκολ? Απέδειξε σε αυτούς που τον αμβισβητούν, ότι είναι καμία μηχανή των γκολ? Πώς του ήρθε και έκανε τέτοια παπαριά? Έλεος με τους άμπαλους!!!
Απλά κωλόφαρδος είναι .στα πόδια του ήρθε η μπάλα .Όμως είναι και εκτελεστής δεν χαρίζεται ,να λέμε το δίκιο

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ μια απορία έχω. Ο Χαριστέας γιατί έβαλε το δάχτυλο μπροστά στο στόμα μετά το γκολ? Απέδειξε σε αυτούς που τον αμβισβητούν, ότι είναι καμία μηχανή των γκολ? Πώς του ήρθε και έκανε τέτοια παπαριά? Έλεος με τους άμπαλους!!!
O Χαριστέας είναι ένα αγγούρι που άμα του βρεις με σέντρα την κεφάλα του θα σου βάλει γκολάκι,σε μερικές περιπτώσεις ξυπνάει και βάζει κανένα γκολ και με σουτ! :2funny: :2funny:
Υ.Γ.Έκανε παράπονα και για την απουσία του κόσμου στο προηγούμενο αγώνα τρομάρα του!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αλήθεια σε ποια κωλό ομάδα Β εθνικής παίζει ο Χαριστέας; :huh:O Σαλπιγκίδης τι λέτε θα φτουρίσει μπροστά; :think:
Πάντως ο Γερμανός τα κατάφερε καλά στο εύρο του 04 και από τότε έχει κολλήσει στα ίδια!! :idiot:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν υπαρχει αλλος για τα στημενα μαγκες.Μην ψαχνεστε.Μονο ο Νινης,ο οποιος ειναι συνεχως εκτος 18αδας...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει αλλος για τα στημενα μαγκες.Μην ψαχνεστε.Μονο ο Νινης,ο οποιος ειναι συνεχως εκτος 18αδας...

Απο πότε έχουμε να δούμε καλή σέντρα απο το Μπασινά όμως;
Μήπως καμμιά τετραετία;

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
2 τεμάχια σφύριξε με απευθείας ο Κάρα πριν λίγο καιρό, στο ίδιο ματς μάλιστα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σορρυ παιδες αλλα μπηκε στην κουβεντα μια παλια γνωστη μου,η παπια, οποτε αποχορω μιας και δεν εχω καμιιιιιιιιιια ορεξη και το εργο του να γαμαει τα παντα το εχω δει πολλλλλεεεεεεεες φορες...καλη σας νυχτα!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σορρυ παιδες αλλα μπηκε στην κουβεντα μια παλια γνωστη μου,η παπια, οποτε αποχορω μιας και δεν εχω καμιιιιιιιιιια ορεξη και το εργο του να γαμαει τα παντα το εχω δει πολλλλλεεεεεεεες φορες...καλη σας νυχτα!!!

Φιλάκια, να μας γράφεις.     

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Βonbenito αναφερομαι σε ολα τα στημενα.Φουλ απο μακρια,κορνερ..Οχι μονο για τα απέυθειας...Ασε που και εκει ο Καραγκουνης δεν εχει καλα ποσοστα...
Fethry συμφωνω για τον Μπασινα..Ομως αν δεις και ολους τους υπολοιπους ειναι χειροτεροι του σαυτον τον τομεα.. :headbang: :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βonbenito αναφερομαι για ολα τα στημενα.Φουλ απο μακρια,κορνερ..Οχι μονο για τα απέυθειας...Ασε που και εκει ο Καραγκουνης δεν εχει καλα ποσοστα...
Fethry συμφωνω για τον Μπασινα..Ομως αν δεις και ολους τους υπολοιπους ειναι χειροτεροι του σαυτον τον τομεα.. :headbang: :headbang:

Ε τότε, αν δεν έχουμε ούτε κάποιον να κάνει μια έστω υποφερτή σέντρα, τι όνειρα κάνουμε για Μουντιάλ;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πάντως σε άμπαλους έχουμε μεγάλο βάθος  :2funny: :2funny: :2funny:
Με Ισραήλ πότε παίζουμε?

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Βonbenito αναφερομαι για ολα τα στημενα.Φουλ απο μακρια,κορνερ..Οχι μονο για τα απέυθειας...Ασε που και εκει ο Καραγκουνης δεν εχει καλα ποσοστα...
Πολλοί είναι καλοί στα στημένα, κι ο Κατσουράνης έχει πόδι, κι ο Σειταρίδης ακόμα κι ο Δέλλας. Αλλά είναι αυτή η τσίχλα που χει κολλήσει στο μυαλό του Γερμανού.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ε τότε, αν δεν έχουμε ούτε κάποιον να κάνει μια έστω υποφερτή σέντρα, τι όνειρα κάνουμε για Μουντιάλ;
Εγω προσωπικα δεν κανω ονειρα.. ;) ;)
Παρα μονο μια ποδοσφαιρικη κουβεντα για μια ομαδα που εχει ξεχασει πως παιζεται το αθλημα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α και το δαχτυλο ο χαριστεας το εκανε στους φιλαθλους της Ελβετιας που καθοταν στη γωνια...για να μην βισζεστε να πειτε την κακια σας...
καληνυχτα!!!

υ.γ ουστ βρωμοπαπια χτικιαρα!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πολλοί είναι καλοί στα στημένα, κι ο Κατσουράνης έχει πόδι, κι ο Σειταρίδης ακόμα κι ο Δέλλας. Αλλά είναι αυτή η τσίχλα που χει κολλήσει στο μυαλό του Γερμανού.
Διαφωνω φιλε...Συμφωνω ομως οτι εχουν κολλησει πολλες τσιχλες γενικα στο μυαλο του Γερμανου...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μια καλή λύση είναι να δώσουμε Ελληνική υπιηκότηα(μάλλον την γάμησα την ορθογραφία) στο Robben ή στον Βallack!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom