Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
....καλα  , αυτος που ειναι απιστευτος ειναι ο Μπασινας...μιλαμε , η περιπτωση του δεν εχει προηγουμενο....οποτε τον πιανει  η καμερα , αυτος  στεκεται με τα χερια στις τσεπες.....εαν βαριεται η απλα δεν μπορει  , ας αποσυρθει για να παρει την θεση του καποιος νεοτερος.....κινειται μεσα στο γηπεδο , λες και κανει αγκαρεια....
Στον κοντο πες τα αυτα που του εκανε τριετες συμβολαιο,μην χασει το κελεπουρι.. :jerking: :jerking: :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τι διαβαζω εδω ρε πουστη μου?ο Σαμαρας εχει τεχνικη καταρτιση και μπορει να κανει ατομικη προσπαθεια?ο πιο αμπαλος παιχτης της Εθνικης?ημαρτον...ε γι αυτο ειστε και παναθηναικη...αυτα ξερετε απο μπαλα...περαστικα σας....

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Tί λέτε θα πάμε Mundial;:huh:Εγώ πολύ αμφιβάλλω,ένα Euro 04 θα έχουμε να θυμόμαστε και να μιλάμε για πολλά χρόνια ακόμα!!!!

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τι διαβαζω εδω ρε πουστη μου?ο Σαμαρας εχει τεχνικη καταρτιση και μπορει να κανει ατομικη προσπαθεια?ο πιο αμπαλος παιχτης της Εθνικης?ημαρτον...ε γι αυτο ειστε και παναθηναικη...αυτα ξερετε απο μπαλα...περαστικα σας....
Μην εισαι υπερβολικος.
Συγκρινε τον Σαμαρα με τον Χαριστεα και τον Γκεκα.Ειναι πολυ μπροστα σε τεχνικη καταρτιση.Ο μονος που μπορει να κρατησει την μπαλα στα ποδια του.Οι αλλοι ειναι αμπαλοι.Και δεν προσπαθω να βγαλω τον Σαμαρα παικταρα.Δεν με ενδιαφερει αλλωστε..Απλα λεω οτι αν βαλεις ολους τους παικτες της εθνικης ειναι απο τους ελαχιστους που μπορουν να κανουν εστω μια τριπλα.. ;) ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Tί λέτε θα πάμε Mundial;:huh:Εγώ πολύ αμφιβάλλω,ένα Euro 04 θα έχουμε να θυμόμαστε και να μιλάμε για πολλά χρόνια ακόμα!!!!

Και να πάμε, θα χάσουμε και απο τη Τζαμάικα ακόμα, αν παίζουμε έτσι.
Οπότε προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;    :)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις δικιο,η παραγωγικοτητα του στην εθνικη δεν ειναι καλη,ομως ειναι απο τους λιγους που εχουν καλη τεχνικη και μπορουν να κανουν μια ατομικη προσπαθεια...
Έχει καλο σωματότυπο αυτό είναι όλο

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε θα συμφωνήσω μαζί σου

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ο Σαμαράς πάντως στην Celtik βάζει γκολάκια με την Ελλάδα δεν λέει να πετύχει! :headbang:
Νίνη και Παπασταθόπουλο πότε θα τους δούμε βασικούς; :huh:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μην μπερδευεστε μαγκες.
''Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος''.
Δεν λεω οτι ειναι παικταρας,ουτε οτι μ'αρεσει προσωπικα.Συγκρινω απλα την τεχνικη καταρτιση που εχει σε σχεση με τους υπολοιπους που παιζουν στην 11αδα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μην εισαι υπερβολικος.
Συγκρινε τον Σαμαρα με τον Χαριστεα και τον Γκεκα.Ειναι πολυ μπροστα σε τεχνικη καταρτιση.Ο μονος που μπορει να κρατησει την μπαλα στα ποδια του.Οι αλλοι ειναι αμπαλοι.Και δεν προσπαθω να βγαλω τον Σαμαρα παικταρα.Δεν με ενδιαφερει αλλωστε..Απλα λεω οτι αν βαλεις ολους τους παικτες της εθνικης ειναι απο τους ελαχιστους που μπορουν να κανουν εστω μια τριπλα.. ;) ;)
ε μην συγκρινεις τον σαμαρα με τον φανη..οχι ρε φιλε μου...μα τον χαριστεα παει στο διαολο αλλα οχι και με τον γκεκα...τελος παντων διαφωνω τρελα...

οσον αφορα το ματς εγω που ημουν στο γηπεδο ειδα μια καλη προσπαθεια απο εμας και πολυ κολοφαρδια απ τους Ελβετους....
Τωρα βεβαια που ειδα το ματς Βελγιο-Ισπανια καταλαβα για αλλα μια φορα ποσο πιιιιιιιιιιιιισω ειμαστε και ποοοοοοοοοοοοοοσο αργοι στην μπαλα μας!!!

Τελος θελω πολυ τον Νινη στην Εθνικη...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ο Σαμαράς πάντως στην Celtik βάζει γκολάκια με την Ελλάδα δεν λέει να πετύχει! :headbang:
Νίνη και Παπασταθόπουλο πότε θα τους δούμε βασικούς; :huh:
Μετά που θα αποσυρθεί Χαριστέας και μπασινάς .Δηλαδή σε καμια πενταετία

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Μην μπερδευεστε μαγκες.
''Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος''.
Δεν λεω οτι ειναι παικταρας,ουτε οτι μ'αρεσει προσωπικα.Συγκρινω απλα την τεχνικη καταρτιση που εχει σε σχεση με τους υπολοιπους που παιζουν στην 11αδα.
Xαριστέας και Γκέκας μου φαίνονται πολύ καλύτεροι! ;)Τι να τα κάνεις τα προσόντα αν δεν ξέρεις να τα εκμεταλλευτείς! :headbang:Πείτε πότε σκόραρε ο Σαμαράς τελευταία φορά με την εθνική και τι κατάφερε στην Αγγλία!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ε μην συγκρινεις τον σαμαρα με τον φανη..οχι ρε φιλε μου...μα τον χαριστεα παει στο διαολο αλλα οχι και με τον γκεκα...τελος παντων διαφωνω τρελα...

οσον αφορα το ματς εγω που ημουν στο γηπεδο ειδα μια καλη προσπαθεια απο εμας και πολυ κολοφαρδια απ τους Ελβετους....
Τωρα βεβαια που ειδα το ματς Βελγιο-Ισπανια καταλαβα για αλλα μια φορα ποσο πιιιιιιιιιιιιισω ειμαστε και ποοοοοοοοοοοοοοσο αργοι στην μπαλα μας!!!

ΟΙ Ελβετοί δηλαδή ήταν μόνο κωλόφαρδοι και όχι καλά στημένοι στο γήπεδο;
Και που ήταν η "καλή προσπάθεια" η δική μας, με μηδέν σχεδόν ευκαιρίες και κάκιστη κυκλοφορία μπάλλας;

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Ρε μαγκα μου και εγω σαν παικτη γενικα θεωρω καλυτερο τον Γκεκα απο τον Σαμαρα.
Απλα ο Φανης θελει μασημενη τροφη.Θελει την μπαλα για να την βαλει μεσα με την μια.Δεν μπορει να δημιουργησει μονος του.Ο Χαριστεας ειναι αμπαλος.Αυτο ειναι ολο.
Αν θες την γνωμη μου,εγω Αμανατιδη θελω βασικο ;) ;) ;)
Τελος,μην μπερδευεις τα οπαδικα μαυτην την κουβεντα...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ μια απορία έχω. Ο Χαριστέας γιατί έβαλε το δάχτυλο μπροστά στο στόμα μετά το γκολ? Απέδειξε σε αυτούς που τον αμβισβητούν, ότι είναι καμία μηχανή των γκολ? Πώς του ήρθε και έκανε τέτοια παπαριά? Έλεος με τους άμπαλους!!!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το επόμενο ματς στο νέο έτος ,ποια θα είναι η πιθανή εντεκάδα μάγκες :think:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μαγκα μου και εγω σαν παικτη γενικα θεωρω καλυτερο τον Γκεκα απο τον Σαμαρα.
Απλα ο Φανης θελει μασημενη τροφη.Θελει την μπαλα για να την βαλει μεσα με την μια.Δεν μπορει να δημιουργησει μονος του.Ο Χαριστεας ειναι αμπαλος.Αυτο ειναι ολο.
Αν θες την γνωμη μου,εγω Αμανατιδη θελω βασικο ;) ;) ;)
Τελος,μην μπερδευεις τα οπαδικα μαυτην την κουβεντα...
Δεν μπερδεύω τα οπαδικά τώρα για την εθνική μιλάμε,ναι ρε Αμανατίδης ότι καλύτερο έχουμε να επιδείξουμε μπροστά! :rockon:
Υ.Γ.Που χάθηκε αυτή η ψυχή συνήλθε από τον τραυματισμό του; :think:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εχω μια απορια που αφορα και την ΑΕΚ κ την Εθνικη:

Ποιος εχει πει στον Μπασινα οτι εχει τοσο καλο ποδι και χερι ωστε να χτυπαει σχεδον ολα τα στημενα;;
Μάλλον του το είπε η μαμά του. Εδώ δεν έχουμε γενικά αριστεροπόδαρο στην ομάδα, θέλουμε να χτυπάμε και καλά στημένα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom