Φίλοι μου μην είμαστε μαλακες .Οποιος γίνετε Έλληνας και "ορχιζετε" μπροστά στην ελληνική σημαία είναι Έλληνας και τέλος .Δεν μας χάλαγε καθόλου να αγωνιζόταν ο Κλέιτον με τα γαλανόλευκα ,η ο Καστίγιο αργότερα .Όσοι θέλουν καθαρά έλληνες μέσα τότε θα είναι εναντίον και στον Νίνι ,Κoνε Δημουτσος που είναι γεννημένοι στην Αλβανία .Οποιος αξίζει και θέλει να φορέσει την ελληνική φανέλα θα τον χειροκροτήσουμε δυο φορες από ποσο θα χειροκροτούσαμε έναν Έλληνα .Ξεκολλάτε επιτέλους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάμε Ελλαδάρα!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 323K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τι κλειτον,καστιγιο & πουτσες μπλε ρε???εδω δεν καναμε τον τζολε ελληνα που παρακαλαγε & ηταν ηδη στην Ελλαδα 15 χρονια..Φίλοι μου μην είμαστε μαλακες .Οποιος γίνετε Έλληνας και "ορχιζετε" μπροστά στην ελληνική σημαία είναι Έλληνας και τέλος .Δεν μας χάλαγε καθόλου να αγωνιζόταν ο Κλέιτον με τα γαλανόλευκα ,η ο Καστίγιο αργότερα .Όσοι θέλουν καθαρά έλληνες μέσα τότε θα είναι εναντίον και στον Νίνι ,Κoνε Δημουτσος που είναι γεννημένοι στην Αλβανία .Οποιος αξίζει και θέλει να φορέσει την ελληνική φανέλα θα τον χειροκροτήσουμε δυο φορες από ποσο θα χειροκροτούσαμε έναν Έλληνα .Ξεκολλάτε επιτέλους
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγώ προσωπικά το έχω πει δεκάδες φορες ότι ο Τζόλε έπρεπε να ήταν στην εθνική Ελλάδος τώρατι κλειτον,καστιγιο & πουτσες μπλε ρε???εδω δεν καναμε τον τζολε ελληνα που παρακαλαγε & ηταν ηδη στην Ελλαδα 15 χρονια..
Φίλοι μου μην είμαστε μαλακες .Οποιος γίνετε Έλληνας και ορκιζεται μπροστά στην ελληνική σημαία είναι Έλληνας και τέλος .Δεν μας χάλαγε καθόλου να αγωνιζόταν ο Κλέιτον με τα γαλανόλευκα ,η ο Καστίγιο παλιοτερα .Όσοι θέλουν καθαρά έλληνες μέσα τότε θα είναι εναντίον και στον Νίνι ,Κoνε Δημουτσος που είναι γεννημένοι στην Αλβανία .Οποιος αξίζει και θέλει να φορέσει την ελληνική φανέλα θα τον χειροκροτήσουμε δυο φορες από ποσο θα χειροκροτούσαμε έναν Έλληνα .Ξεκολλάτε επιτέλους
Καστιγιο στην εθνικη?
Σε καθε παιχνιδι οι μισοι οπαδοι θα το εβριζαν με την συμπεριφορα του
Εδω θα μου πεις εχουμε ολυμπιανικες που εχουν κερδισει χρυσα μεταλλια και δεν ηξεραν να πουν μια καλημερα στα ελληνικα
να το χεσω τοτε
Δεν πειραζει καθαριζει ο Μπαλτερ με τους καινουργιους νομους που θα περασεις 50% του ροστερ γηγενης και 6/11 στην 11αδα το ιδιο
και ακομα ειναι η αρχη
Επισκέπτης
Οττο κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπίσου ΤΩΡΑ!!!!!!!!
Α.......πάρε και το γκαγκάτση μαζί σου. τα ακυρώσατε όλα. (euro προκρίσεις κτλ.)
άντε και βρε παλιο που όρθιος.
Α.......πάρε και το γκαγκάτση μαζί σου. τα ακυρώσατε όλα. (euro προκρίσεις κτλ.)
Επισκέπτης
ναι-ναι..Οττο κάνε μας τη χάρη και ξεκουμπίσου ΤΩΡΑ!!!!!!!!
να παει ο βατραχας που κοιμαται ακομη περισσοτερο..
Επισκέπτης
Καλά το πέτυχες τώρα. δεν είπαμε να πάμε απ' τον ένα μαλάκα στον άλλον,απλά δεν μπορούμε να πηγαίνουμε πάσο στιςναι-ναι..
να παει ο βατραχας που κοιμαται ακομη περισσοτερο..
εμμονές (ή και στις μίζες του κάθε καραγκιόζη)
Επισκέπτης
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Οχι ο Γκαγκατσης να μην φυγει
Ποιος θα κανονιζει να περνει σικε πρωταθληματα ο gayros?
Επισκέπτης
Εντάξει ρε φίλε σύμφωνοι.Αυτός είναι όμως που αυτοακυρώνεται.Τι να του πεις του Όττο με αυτά που έχει πετύχει?Λάθη έχει κάνει πολλά και τα βλέπουμε όλοι αλλά αν φτάσουμε στο σημείο να βρίσουμε και τον Γερμανό...
Αυτά που ζήσαμε στην Πορτογαλία ούτε στον ύπνο μας,όμως νισάφι πονέσανε τα μάτια μας.Έχουμε τρελαθεί
στα κολύρια.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ναι ρε αδελφέ μαζί σου αλλά μην ξεχνάμε και ποιοι είμαστε!Δεν αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Κακά και τον Ροναλντίνιο!Αφού παρά τις εμμονές του η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα...Εντάξει ρε φίλε σύμφωνοι.Αυτός είναι όμως που αυτοακυρώνεται.
Αυτά που ζήσαμε στην Πορτογαλία ούτε στον ύπνο μας,όμως νισάφι πονέσανε τα μάτια μας.Έχουμε τρελαθεί
στα κολύρια.
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παντως οσες μαλακιες και να κανει ο Ρεχαγκελ το επος της Πορτογαλιας δεν ακυρωνεται, μη λεμε μαλακεις. Ποτε να μην ξαναπερασουμε δεν πειραζει. Να βλεπω σε dvd τον τελικο θελω μονο . Τεζα ολοι
Επισκέπτης
Α) Ξέρουμε ποιοι είμαστε και δε ζητάμε να γίνουμε βραζιλία.Ναι ρε αδελφέ μαζί σου αλλά μην ξεχνάμε και ποιοι είμαστε!Δεν αφήνει εκτός ενδεκάδας τον Κακά και τον Ροναλντίνιο!Αφού παρά τις εμμονές του η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα...
Β) αφήνει όμως έξω χούτο νίνη παπασταθόπουλο (μην ξεχνάμε στολτίδη-ζήκο)
Γ) αποτελέσματα με λουξεμβούργο-μολδαβία κτλ. δε λένε τπτ. αν χάνεις από ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.
Συμφωνώ ότι δε μπορείς να κάνεις ρόμπα αυτόν που ο ίδιος έχεις (κακώς) θεοποιήσει. Αλλά ρε αδερφέ αυτό γίνεται
πλέον κατ' εξακολούθηση και δε γουστάρω με τπτ να δίνει με τις του λαβές στις υπόλοιπες ευρωπαίες
που απ' το '04 μας περιμένουν συνεχώς στη γωνία.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για Στολτίδη , Ζήκο ήταν απαράδεκτος που δεν τους έπαιρνε στην Εθνική!Αλλά μην μου λες για τον Νίνη που έχει να παίξει 1,5 χρόνο στην ομάδα του!Ούτε ο Χούτος είναι καλύτερος από τους επιθετικούς που παίρνει αυτή την στιγμή!Τον Παπασταθόπουλο θα μπορούσε να τον έχει τουλάχιστον στην 18άδα...
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σε ποιον Παπαδόπουλο αναφέρεσαι φιλε ?Για Στολτίδη , Ζήκο ήταν απαράδεκτος που δεν τους έπαιρνε στην Εθνική!Αλλά μην μου λες για τον Νίνη που έχει να παίξει 1,5 χρόνο στην ομάδα του!Ούτε ο Χούτος είναι καλύτερος από τους επιθετικούς που παίρνει αυτή την στιγμή!Τον Παπασταθόπουλο θα μπορούσε να τον έχει τουλάχιστον στην 18άδα...
Επισκέπτης
γιαννη-κυριακο..& οι δυο πρεπει να παιξουν στην εθνικη..Σε ποιον Παπαδόπουλο αναφέρεσαι φιλε ?
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και Νίνηςγιαννη-κυριακο..& οι δυο πρεπει να παιξουν στην εθνικη..
Απο ποτε ειναι κριτηριο του γερμανου το κατα ποσο παιζει καποιος παικτης στην ομαδα του?Για Στολτίδη , Ζήκο ήταν απαράδεκτος που δεν τους έπαιρνε στην Εθνική!Αλλά μην μου λες για τον Νίνη που έχει να παίξει 1,5 χρόνο στην ομάδα του!Ούτε ο Χούτος είναι καλύτερος από τους επιθετικούς που παίρνει αυτή την στιγμή!Τον Παπασταθόπουλο θα μπορούσε να τον έχει τουλάχιστον στην 18άδα...
Καλως η κακως παικτη με τα χαρακτηριστικα του Νινη δεν εχει η εθνικη..Στο πλαισιο της ανανεωσης που επειχειρει επρεπε να του εχει δωσει ευκαιρια τουλαχιστον στο ματς με το Λουξεμβουργο..Αντι αυτου τον αφησε εκτος 18αδας..Οπως αλλωστε και τον Παπασταθοπουλο..
γιαννη-κυριακο..& οι δυο πρεπει να παιξουν στην εθνικη..
Ναι να καλεσει και τον Μενδρινο και τον Ματσουκα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 28K