Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Δεν το πιστεύουμε εμείς ότι μπορεί να το κάνει...η ομάδα ξέρει καλύτερα!
Παρεμπίπτοντος το ξεκίνημα το βρίσκω φυσιολογικό λόγω του Mundial.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν το πιστεύουμε εμείς ότι μπορεί να το κάνει...η ομάδα ξέρει καλύτερα!
Παρεμπίπτοντος το ξεκίνημα το βρίσκω φυσιολογικό λόγω του Mundial.
Aυτό θα ήταν μια πολύ καλή παρατήρηση απ τη στιγμή που και η Ολλανδία έχει 2 ήττες. ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει αυτό το γαμημένο) απο την άλλη ακυρώνεται όταν σε 3 ματς έχουμε κατέβει με 3 διαφορετικά συστήματα.
Μακάρι να πάρουμε και τους 21 πόντους, αλλά όταν βγουμε και παίξουμε με Ρουνανία εκτός και Β. Ιρλανδία εκτός τα πράγματα θα είναι ζόρικα και θα χρειάζονται εμφανίσεις που κάναμε πριν από λίγους μήνες. Ξαναλέω ΜΑΚΑΡΙ ο Μήτρο να πυροβολεί ακατάπαυστα, μακάρι να μπορέσει ο Κονέ να είναι ο μαέστρος της ορχήστρας,ο Μανιάτης να μασάει σίδερα κτλπ κτλπ ΑΛΛΑ από τις 3 πρώτες αγωνιστικές κάτι τέτοιο δε φαίνεται. Και δε ξέρω κατά πόσο θα φανεί όταν σε 2-3 μήνες (κάπου εκεί δε παίζουμε ξανά; )

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Aυτό θα ήταν μια πολύ καλή παρατήρηση απ τη στιγμή που και η Ολλανδία έχει 2 ήττες. ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει αυτό το γαμημένο) απο την άλλη ακυρώνεται όταν σε 3 ματς έχουμε κατέβει με 3 διαφορετικά συστήματα.
Μακάρι να πάρουμε και τους 21 πόντους, αλλά όταν βγουμε και παίξουμε με Ρουνανία εκτός και Β. Ιρλανδία εκτός τα πράγματα θα είναι ζόρικα και θα χρειάζονται εμφανίσεις που κάναμε πριν από λίγους μήνες. Ξαναλέω ΜΑΚΑΡΙ ο Μήτρο να πυροβολεί ακατάπαυστα, μακάρι να μπορέσει ο Κονέ να είναι ο μαέστρος της ορχήστρας,ο Μανιάτης να μασάει σίδερα κτλπ κτλπ ΑΛΛΑ από τις 3 πρώτες αγωνιστικές κάτι τέτοιο δε φαίνεται. Και δε ξέρω κατά πόσο θα φανεί όταν σε 2-3 μήνες (κάπου εκεί δε παίζουμε ξανά; )
Μεσα με Φερόες 14 νοεμβριου.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Από εκεί θα αρχίσει η αντεπίθεση μας και εξακολουθώ να πιστεύω ότι και στα δυο εκτός έδρας ματς με τους συναγωνιστές μας θα δείξουμε στοιχεία σαν αυτά που έχουμε δείξει και στο παρελθόν με δυνατότερες ομάδες ( Ισπανία, Ουκρανία και Ρουμανία ). Βάλτε και τρεις παίχτες που λείπουν και άφησαν καλά στοιχεία στην τελευταία διοργάνωση ( Κονέ, Λάζαρος, Χολέμπας ) και το παζλ συμπληρώνεται.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Από εκεί θα αρχίσει η αντεπίθεση μας και εξακολουθώ να πιστεύω ότι και στα δυο εκτός έδρας ματς με τους συναγωνιστές μας θα δείξουμε στοιχεία σαν αυτά που έχουμε δείξει και στο παρελθόν με δυνατότερες ομάδες ( Ισπανία, Ουκρανία και Ρουμανία ). Βάλτε και τρεις παίχτες που λείπουν και άφησαν καλά στοιχεία στην τελευταία διοργάνωση ( Κονέ, Λάζαρος, Χολέμπας ) και το παζλ συμπληρώνεται.

τα 'κανε σκατά με τα συστήματα και τις επιλογές του ο Ρανιέρι, είχε και την ατυχία να του λείπουν κι αυτοί οι 3 που μάλλον ήταν οι κορυφαίοι μας στο μουντιάλ. Το να πας να πάρεις βαθμούς στη Ρουμανία και τη Β. Ιρλανδία είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί η ομάδα φαίνεται να έχει απορρυθμιστεί. Το τσούκου τσούκου μπολ το παίζαμε πετυχημένα τόσα χρόνια γιατί είχαμε πάνω απ' όλα μια συμπαγή άμυνα. Κι εγώ αυτό περίμενα από τον Ιταλό να διατηρήσει. Ιταλός προπονητής και να έχει την άμυνα σκορποχώρι: σαν οξύμωρο σχήμα ακούγεται.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σωστή η κριτική αλλά έως πότε θα παίζουμε το ίδιο προβλέψιμο και στάσιμο στυλ και γιατί να μην δοκιμάσουμε κάτι το διαφορετικό τώρα που μπαίνουν νεότερες δυνάμεις. Πιστεύω υποστήριξη-υπομονή και αν χρειαστεί και απώλεια ( μιας πρόκρισης ) θέλει το όλο επιχείρημα. Ο καθένας μας αν γινόταν προπονητής έχοντας καλές μονάδες και μια πλέον ιστορία το στίγμα του θα  ήθελε να αφήσει δεδομένου και των τελευταίων εμφανίσεων....
Ας μην προτρέχουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
οποιος ειναι με την ομαδα περα απο οπαδικα τωρα πρεπει να στηριξει...εγω ομολογω μπηκα σε οπαδικο τριπακι με αθανασιαδηδες και μαλακιες...μεγιστη μαλακια μου αλλα το εκανα απο αντιδραση που επεσε το γαμημενο συστημα να φαει μητρογλου...ναι τον μητρογλου που σερνεται μεν αλλα ο λογος που επεσαν πανω του ειναι για να δειξουν οτι ο θρυλος κανει κουμαντο και ασκει πολιτικη στην εθνικη...
τα σιχαματα....αναλαμβανω την ευθυνη του λαθους...εγω που θεωρω τον εαυτο μου σκεπτομενο δεν θα επρεπε να τον αφησω να δηλητηριαστει με το οπαδικο δηλητηριο...
απο εκει και περα εγω προσωπικα το αποδεχομαι αλλα ειμαι διατεθειμενος να στηριξω την ομαδα...τωρα στα δυσκολα...απο οπου μπορω...απο εδω;απο εδω....αλλα εγω αυτο που κοροιδευω δεν θα γινω....ανθρωπακι που στον πεσμενο του δινω μια να παει παρακατω...εφιαλτης δεν γινομαι...
αφηνω τον ρολο αυτο σε πολλα ανθρωπακια μικροψυχα εδω μεσα να παιξουν αυτον τον ρολο...που ετσι και αλλοιως τους παει...
οποιος εχει αρχιδια στηριζει εθνικη τωρα....την ομαδα που μας εβγαλε στους δρομους...
οποιος δεν γουσταρει ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ
τερμα η αρωστεια επαιξε ο ενας του γαυρου και δεν επαιξε ο αλλος του παοκ η αντιστροφα...ολοι στρατιωτες στην ιδια ομαδα...
αυτα....
απαπαπα...μπηκε ο σατανας μεσα σου ρε???

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Σωστή η κριτική αλλά έως πότε θα παίζουμε το ίδιο προβλέψιμο και στάσιμο στυλ και γιατί να μην δοκιμάσουμε κάτι το διαφορετικό τώρα που μπαίνουν νεότερες δυνάμεις. Πιστεύω υποστήριξη-υπομονή και αν χρειαστεί και απώλεια ( μιας πρόκρισης ) θέλει το όλο επιχείρημα. Ο καθένας μας αν γινόταν προπονητής έχοντας καλές μονάδες και μια πλέον ιστορία το στίγμα του θα  ήθελε να αφήσει δεδομένου και των τελευταίων εμφανίσεων....
Ας μην προτρέχουμε...

Δεν ξέρω αν έχει δώσει δείγματα ότι θα φέρει νέο αέρα στην ομάδα ώστε να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που δεν το 'παιξε ποτέ. Και δεν νομίζω καμία ομάδα του να έπαιξε φανταχτερή μπάλα. Εγώ, όπως έγραψα και πριν, θεώρησα ότι τον έφεραν με τη λογική να διατηρήσει το υπάρχον προφίλ της ομάδας. Αν ήθελαν αλλαγή, ας έπαιρναν τον Βαλβέρδε που έγραψε και κάποιος παραπάνω. Αλλά είναι ρίσκο στην εθνική Ελλάδας τέτοια αλλαγή. Ενώ το τσουκου τσουκου είναι δοκιμασμένο.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μα ειναι δυνατόν να καλύψουμε τις 2 ητες μεσα με νικες εκτός.......
ξεχαστε το έχουμε αποκλειστει 99 τα εκατό....
ξεχασαν πολλοι οτι υπάρχει και η ισοπαλία.......

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
μα ειναι δυνατόν να καλύψουμε τις 2 ητες μεσα με νικες εκτός.......
ξεχαστε το έχουμε αποκλειστει 99 τα εκατό....
ξεχασαν πολλοι οτι υπάρχει και η ισοπαλία.......

Τουλάχιστον για την τρίτη θέση δεν έχει κριθεί τίποτα,ρε σύντροφε.Αφου Φινλανδοί και Ουγγροι είναι μετριότητες...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
οποιος ειναι με την ομαδα περα απο οπαδικα τωρα πρεπει να στηριξει...εγω ομολογω μπηκα σε οπαδικο τριπακι με αθανασιαδηδες και μαλακιες...μεγιστη μαλακια μου αλλα το εκανα απο αντιδραση που επεσε το γαμημενο συστημα να φαει μητρογλου...ναι τον μητρογλου που σερνεται μεν αλλα ο λογος που επεσαν πανω του ειναι για να δειξουν οτι ο θρυλος κανει κουμαντο και ασκει πολιτικη στην εθνικη...
τα σιχαματα....αναλαμβανω την ευθυνη του λαθους...εγω που θεωρω τον εαυτο μου σκεπτομενο δεν θα επρεπε να τον αφησω να δηλητηριαστει με το οπαδικο δηλητηριο...
απο εκει και περα εγω προσωπικα το αποδεχομαι αλλα ειμαι διατεθειμενος να στηριξω την ομαδα...τωρα στα δυσκολα...απο οπου μπορω...απο εδω;απο εδω....αλλα εγω αυτο που κοροιδευω δεν θα γινω....ανθρωπακι που στον πεσμενο του δινω μια να παει παρακατω...εφιαλτης δεν γινομαι...
αφηνω τον ρολο αυτο σε πολλα ανθρωπακια μικροψυχα εδω μεσα να παιξουν αυτον τον ρολο...που ετσι και αλλοιως τους παει...
οποιος εχει αρχιδια στηριζει εθνικη τωρα....την ομαδα που μας εβγαλε στους δρομους...
οποιος δεν γουσταρει ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ
τερμα η αρωστεια επαιξε ο ενας του γαυρου και δεν επαιξε ο αλλος του παοκ η αντιστροφα...ολοι στρατιωτες στην ιδια ομαδα...
αυτα....
Συμφωνώ...με συνεχείς αλλαγές προπονητών,δε γάμησε κανείς...

εφόσον θέλαμε αλλαγή πάνω σε προκριματικά,θα τον αφήσουμε να δουλέψει κ όπου βγει...

αν τον διώξουμε τώρα,κ το γκουαρδιόλα να φέρουμε δεν προλαβαίνει να μας φέρει την πρόκριση...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν ξέρω αν έχει δώσει δείγματα ότι θα φέρει νέο αέρα στην ομάδα ώστε να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που δεν το 'παιξε ποτέ. Και δεν νομίζω καμία ομάδα του να έπαιξε φανταχτερή μπάλα. Εγώ, όπως έγραψα και πριν, θεώρησα ότι τον έφεραν με τη λογική να διατηρήσει το υπάρχον προφίλ της ομάδας. Αν ήθελαν αλλαγή, ας έπαιρναν τον Βαλβέρδε που έγραψε και κάποιος παραπάνω. Αλλά είναι ρίσκο στην εθνική Ελλάδας τέτοια αλλαγή. Ενώ το τσουκου τσουκου είναι δοκιμασμένο.
Διαφωνώ φίλε...

Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας,γιατί να μην το δοκιμάσουμε;

Βαρέθηκα να παίζουμε όλοι πίσω ακόμα κ με ομάδες καφενεία...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Συμφωνώ...με συνεχείς αλλαγές προπονητών,δε γάμησε κανείς...

εφόσον θέλαμε αλλαγή πάνω σε προκριματικά,θα τον αφήσουμε να δουλέψει κ όπου βγει...

αν τον διώξουμε τώρα,κ το γκουαρδιόλα να φέρουμε δεν προλαβαίνει να μας φέρει την πρόκριση...
Προλαβαίνουμε όμως να φέρουμε πίσω Κατσούρ... ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κ Ζαγοράκη θα ήθελα αλλά τον κέρδισε η Ευρωβουλή...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διαφωνώ φίλε...

Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας,γιατί να μην το δοκιμάσουμε;

Βαρέθηκα να παίζουμε όλοι πίσω ακόμα κ με ομάδες καφενεία...
Ποιοι είναι αυτοί; Γιατί ακόμα και αν πεις πως ο Κονέ είναι τέτοιος πρεπει να τ έχεις ταβήξει από παντού. Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας χωρίς χαφ που να μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι, να κρατήσουν μπάλα, αλλά να μπορούν να πατήσουν με αξιώσεις τη περιοχή. Και τέτοιους ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε. Μακάρι να είχαμε έναν Ιμπαγάσα αλλά δεν. Έχουμε Μανιάτη και Ταχ τι να κάνουμε. Δεν είμαστε ομάδα με τεχνίτες, αλλά έχουμε αντοχές και πάθος (τουλάχιστον μέχρι ΚΑΙ το μουντιάλ)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom