Μετά την ήττα από τη Ρουμανία ο Γαβαθιώτης είχε γράψει ένα πύρινο άρθρο όπου ισχυριζόταν ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την κακή εμφάνιση της ομάδας ήταν ο Μάνταλος.
ρε πουτανο κλπ κλπ...
ποσοι ρε αρχιδι εγραψαν και ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ οτι αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ομητρογλου;ποσοι ρε;ολοι ρεεεεε...
αρχιδια μυρισατε αιμα και ορμηξατε...
στο διαολο να παει ο μαλακας ο σαρρης....μακαρι αυριο να φυγει απο την επο ...να παραιτηθει...κακο κανει στον ολυμπιακο....ας αναλαβει οποιος θελει...ας εινβαι απο τον πουστη...αλλα να μας πουν ποιον θελουν...
εγω βλεπω εναν ολοκληρο στρατο οργανωμενο κανονικα με πειθαρχια ,παραταξη και ενορχηστρωμενο να επιτιθεται κατα του προεδρου μιας ομοσπονδιας για ανεπιτυχη αποτελεσματα...
και ρωταω εγω....με το ανεκδοτο τρινκερι στο μπασκετ που ηταν ολοι αυτοι να ζητησουν παραιτησεις προεδρων ομοσπονδιας;
ε;
ακουτε ρε μουνια;;εχει κανεις ρε ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ καταδικασμενες στη ζωη σας να τρωτε κοκκινη πουτσα;
πειτε ρε μουνια...με το ανεκδοτο τρινκερι και τις σφαλιαρες στη σλοβενια ποιος ακουμπησε τον βασιλακοπουλο;
μηπως τοτε εφταιγε ο σπανουλης;ε πουστηδες;αναρχιδα ανθρωπακια;
βρειτε αρχιδια ρε και παραδεχτειτε οτι η γαμημενη συμορια μπραουδακοσαμπρακοδηματων βρηκε αιμα να ξεσκισει σαρκες και να ασκησει ''πολιτικη'' στο ποδοσφαιρο...
μηπως τριβει τα χερια του αλαφουζος που δινει νυχθημερον μαχες για να ριξει σαρρη;
λεω μηπως;ξαναλεω ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
αλλα αν ειναι καριολης μια ο σαρρης ειναι εκατο φορες παλιαθρωποι αυτοι που χρησιμοποιουν την πενα τους για προπαγανδα...
σκαταδες ο χρηστιδης σας τριβει την αληθεια στη μαπα ανθρωπακια....ε ανθρωπακια...τιποτενιοι ,γυναικουλες ανανδροι ,μικροψυχοι και μικροτσουτσουνοι...
ρε θα σας γαμαει ο θρυλος με σαρη με γκαγκατση με πιλαβιο με αλαφουζο με τσακ νορις με με με ...
οσο θα ζειτς θα ειστε σκυμενοι μπροστα στα μεγαλοπρεπη αρχιδια της περηφανης ομαδας του πειραια...
ανθρωπακια που συναινειται σε τετοιες μεθοδους και τακτικες γκαιμπελισμους και προπαγανδες...
χεστηκανε αυτοι για το καλο της εθνικης και θελουν το κεφαλι του σαρρη
φταιει ο φυσσας που η εθνικη παραπαιει
και κατι αλλο...μακρυα απο μενα συνωμοσιολογιες αλλα και να θες να αγιασεις δεν σε αφηνουν...
ναι θα το πω...κρινοντας εκ του αποτελεσματος και βλεποντας πως διαχειριστηκε η γνωστη αγνωστη συμμορια την δεκαρα των νεων (ποζογλου-παοκ ,δωνης κλπ )ναι πια περναενε απο το μυαλο μου ολα...
οταν εχεις να κανεις με αδιστακτους ναι περνανε ολα...ακομα και να εχουν ΄΄δηλητηριασει΄΄ μικρα παιδια στο βωμο του σκοπου τους...
κριμα αλλα ακομα και αυτο περναει απο το μυαλο μου...
αλητες ,συγχρονες εκδοσεις του εφιαλτη ,σιχαματα ,σκουπιδια...