Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
Ο Σαρρης έπρεπε να παραιτηθεί εδώ και καιρό για την απάτη με την ασφάλιση των παικτών και τις πλαστές ενημερότητες!
Όλα τα άλλα που διαφωνείτε τόση ώρα είναι παπαριές για να γεμίζετε σελίδες!
ΜΕ 2 γραμμες -ολα!!!! :thumbsup:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Aφηστε τα αντε γαμησου στην ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ.Την μοναδικη ποδοσφαιρικη ομαδα που εχει φερει ΤΙΤΛΟ στην Ελλαδα σε αντιθεση με τους συλλογους μας που εχουν καταντησει τζανετακοι.
Σεβασμος σε οσα μας εχει προσφερει η εθνικη ρε μαγκες!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ να λετε στον σαρρη,τον ρανιερι και τον καθε τυχαιο που καταστρεφει οτι με κοπο κτιστηκε εδω και 12 χρονια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Aφηστε τα αντε γαμησου στην ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΑΣ.Την μοναδικη ποδοσφαιρικη ομαδα που εχει φερει ΤΙΤΛΟ στην Ελλαδα σε αντιθεση με τους συλλογους μας που εχουν καταντησει τζανετακοι.
Σεβασμος σε οσα μας εχει προσφερει η εθνικη ρε μαγκες!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ να λετε στον σαρρη,τον ρανιερι και τον καθε τυχαιο που καταστρεφει οτι με κοπο κτιστηκε εδω και 12 χρονια
Είναι οι "προοδευτικοι" τύπε, που θεωρουν κάθε τι εθνικο, ηλιθιο.
Δεν βλέπεις από κατω και την υπογραφη "antifa"?

Επισκέπτης
Είναι οι "προοδευτικοι" τύπε, που θεωρουν κάθε τι εθνικο, ηλιθιο.
Δεν βλέπεις από κατω και την υπογραφη "antifa"?
Το μυαλο σου ειναι ηλιθιο  :uglystupid: εσεις η ταχα μου εθνικιστες και μερικοι δηθεν δημοκρατες φτασατε σε αυτα τα χαλια την χωρα σε καθε τι που βαλατε το χερι σας τα κανατε σαν τα μουτρα σας σκατα δλδ ετσι καταντησατε και την εθνικη ελλαδος λουστητε τα τωρα παλιο λαμογια καπιταλοσκυλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το μυαλο σου ειναι ηλιθιο  :uglystupid: εσεις η ταχα μου εθνικιστες και μερικοι δηθεν δημοκρατες φτασατε σε αυτα τα χαλια την χωρα σε καθε τι που βαλατε το χερι σας τα κανατε σαν τα μουτρα σας σκατα δλδ ετσι καταντησατε και την εθνικη ελλαδος λουστητε τα τωρα παλιο λαμογια καπιταλοσκυλα.
Τρικυμια εν κρανιω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Φταίει το κράτος τον Αθηνών παίκτη....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εφεραν τον ρανιερι που ειναι γνωστο οτι ειναι δεξιος ;)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τελικά μερικοί ξέρουν από Εθνική όσο ξέρω εγώ από χρηματιστήριο... :idiot:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μετά την ήττα από τη Ρουμανία ο Γαβαθιώτης είχε γράψει ένα πύρινο άρθρο όπου ισχυριζόταν ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την κακή εμφάνιση της ομάδας ήταν ο Μάνταλος.
ρε πουτανο κλπ κλπ...
ποσοι ρε αρχιδι εγραψαν και ΑΚΟΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ οτι αποκλειστικος υπευθυνος ειναι ομητρογλου;ποσοι ρε;ολοι ρεεεεε...
αρχιδια μυρισατε αιμα και ορμηξατε...
στο διαολο να παει ο μαλακας ο σαρρης....μακαρι αυριο να φυγει απο την επο ...να παραιτηθει...κακο κανει στον ολυμπιακο....ας αναλαβει οποιος θελει...ας εινβαι απο τον πουστη...αλλα να μας πουν ποιον θελουν...
εγω βλεπω εναν ολοκληρο στρατο οργανωμενο κανονικα με πειθαρχια ,παραταξη και ενορχηστρωμενο να επιτιθεται κατα του προεδρου μιας ομοσπονδιας για ανεπιτυχη αποτελεσματα...
και ρωταω εγω....με το ανεκδοτο τρινκερι στο μπασκετ που ηταν ολοι αυτοι να ζητησουν παραιτησεις προεδρων ομοσπονδιας;
ε;
ακουτε ρε μουνια;;εχει κανεις ρε ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ καταδικασμενες στη ζωη σας να τρωτε κοκκινη πουτσα;
πειτε ρε μουνια...με το ανεκδοτο τρινκερι και τις σφαλιαρες στη σλοβενια ποιος ακουμπησε τον βασιλακοπουλο;
μηπως τοτε εφταιγε ο σπανουλης;ε πουστηδες;αναρχιδα ανθρωπακια;
βρειτε αρχιδια ρε και παραδεχτειτε οτι η γαμημενη συμορια μπραουδακοσαμπρακοδηματων βρηκε αιμα να ξεσκισει σαρκες και να ασκησει ''πολιτικη'' στο ποδοσφαιρο...
μηπως τριβει τα χερια του αλαφουζος που δινει νυχθημερον μαχες για να ριξει σαρρη;
λεω μηπως;ξαναλεω ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ Ο ΣΑΡΡΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
αλλα αν ειναι καριολης μια ο σαρρης ειναι εκατο φορες παλιαθρωποι αυτοι που χρησιμοποιουν την πενα τους για προπαγανδα...
σκαταδες ο χρηστιδης σας τριβει την αληθεια στη μαπα ανθρωπακια....ε ανθρωπακια...τιποτενιοι ,γυναικουλες ανανδροι ,μικροψυχοι και μικροτσουτσουνοι...
ρε θα σας γαμαει ο θρυλος με σαρη με γκαγκατση με πιλαβιο με αλαφουζο με τσακ νορις με με με ...
οσο θα ζειτς θα ειστε σκυμενοι μπροστα στα μεγαλοπρεπη αρχιδια της περηφανης ομαδας του πειραια...
ανθρωπακια που συναινειται σε τετοιες μεθοδους και τακτικες γκαιμπελισμους και προπαγανδες...
χεστηκανε αυτοι για το καλο της εθνικης και θελουν το κεφαλι του σαρρη  :jerking: :jerking:
φταιει ο φυσσας που η εθνικη παραπαιει  :jerking:
και κατι αλλο...μακρυα απο μενα συνωμοσιολογιες αλλα και να θες να αγιασεις δεν σε αφηνουν...
ναι θα το πω...κρινοντας εκ του αποτελεσματος και βλεποντας πως διαχειριστηκε η γνωστη αγνωστη συμμορια την δεκαρα των νεων (ποζογλου-παοκ ,δωνης κλπ )ναι πια περναενε απο το μυαλο μου ολα...
οταν εχεις να κανεις με αδιστακτους ναι περνανε ολα...ακομα και να εχουν ΄΄δηλητηριασει΄΄ μικρα παιδια στο βωμο του σκοπου τους...
κριμα αλλα ακομα και αυτο περναει απο το μυαλο μου...
αλητες ,συγχρονες εκδοσεις του εφιαλτη ,σιχαματα ,σκουπιδια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδή σε ποιόν να κάνανε επίθεση για τα χάλια των εθνικών ομάδων; Στον Ιβάν ή στον Κόμπότη; Η διοίκηση της ΕΠΟ παίρνει τις αποφάσεις, αυτή θα τ'ακούσει μετά την ξεφτίλα των τελευταίων ημερών.
σε ποιον κανανε μωρη τρυπα στο μπασκετ με το ανεκδοτο τρινκερι και την παταγωδη αποτυχια στο πανευρωπαικο;σε ποιον;στον σωληνα;η στον σπανουλη;
καριολια...πουτσα και ξυλο σιχαματα υποκριτες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εκανα μια γυρα σε διαφορα αθλητικα σαιτ και εχω να ομολογησω οτι παρολο που γραφω στα αρχιδια μου την εθνικη και αν νικαει ή χανει, αυτο που γινεται απο τους πουστηδες τους δημοσιογραφους ειναι πρωτοφανες : μιλαμε για πυρ ομαδων επιθεση κατα της ΕΠΟ που φυσικα εξυπηρετει αλλα συμφεροντα, ξεφτιλισμενοι και εμετικοι δημοσιογραφοι με σχεδον ιδια φρασεολογια ζητανε παραιτηση της ΕΠΟ και λοιπες μπουρδες....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΔ
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΣΑΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ!!

ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΕΔ , ΠΑΡΑΓΚΑ , ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ........

ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ

Συνημμένα

• SARI.jpg
    SARI.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οποιος ειναι με την ομαδα περα απο οπαδικα τωρα πρεπει να στηριξει...εγω ομολογω μπηκα σε οπαδικο τριπακι με αθανασιαδηδες και μαλακιες...μεγιστη μαλακια μου αλλα το εκανα απο αντιδραση που επεσε το γαμημενο συστημα να φαει μητρογλου...ναι τον μητρογλου που σερνεται μεν αλλα ο λογος που επεσαν πανω του ειναι για να δειξουν οτι ο θρυλος κανει κουμαντο και ασκει πολιτικη στην εθνικη...
τα σιχαματα....αναλαμβανω την ευθυνη του λαθους...εγω που θεωρω τον εαυτο μου σκεπτομενο δεν θα επρεπε να τον αφησω να δηλητηριαστει με το οπαδικο δηλητηριο...
απο εκει και περα εγω προσωπικα το αποδεχομαι αλλα ειμαι διατεθειμενος να στηριξω την ομαδα...τωρα στα δυσκολα...απο οπου μπορω...απο εδω;απο εδω....αλλα εγω αυτο που κοροιδευω δεν θα γινω....ανθρωπακι που στον πεσμενο του δινω μια να παει παρακατω...εφιαλτης δεν γινομαι...
αφηνω τον ρολο αυτο σε πολλα ανθρωπακια μικροψυχα εδω μεσα να παιξουν αυτον τον ρολο...που ετσι και αλλοιως τους παει...
οποιος εχει αρχιδια στηριζει εθνικη τωρα....την ομαδα που μας εβγαλε στους δρομους...
οποιος δεν γουσταρει ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ
τερμα η αρωστεια επαιξε ο ενας του γαυρου και δεν επαιξε ο αλλος του παοκ η αντιστροφα...ολοι στρατιωτες στην ιδια ομαδα...
αυτα....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οποιος ειναι με την ομαδα περα απο οπαδικα τωρα πρεπει να στηριξει...εγω ομολογω μπηκα σε οπαδικο τριπακι με αθανασιαδηδες και μαλακιες...μεγιστη μαλακια μου αλλα το εκανα απο αντιδραση που επεσε το γαμημενο συστημα να φαει μητρογλου...ναι τον μητρογλου που σερνεται μεν αλλα ο λογος που επεσαν πανω του ειναι για να δειξουν οτι ο θρυλος κανει κουμαντο και ασκει πολιτικη στην εθνικη...
τα σιχαματα....αναλαμβανω την ευθυνη του λαθους...εγω που θεωρω τον εαυτο μου σκεπτομενο δεν θα επρεπε να τον αφησω να δηλητηριαστει με το οπαδικο δηλητηριο...
απο εκει και περα εγω προσωπικα το αποδεχομαι αλλα ειμαι διατεθειμενος να στηριξω την ομαδα...τωρα στα δυσκολα...απο οπου μπορω...απο εδω;απο εδω....αλλα εγω αυτο που κοροιδευω δεν θα γινω....ανθρωπακι που στον πεσμενο του δινω μια να παει παρακατω...εφιαλτης δεν γινομαι...
αφηνω τον ρολο αυτο σε πολλα ανθρωπακια μικροψυχα εδω μεσα να παιξουν αυτον τον ρολο...που ετσι και αλλοιως τους παει...
οποιος εχει αρχιδια στηριζει εθνικη τωρα....την ομαδα που μας εβγαλε στους δρομους...
οποιος δεν γουσταρει ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ
τερμα η αρωστεια επαιξε ο ενας του γαυρου και δεν επαιξε ο αλλος του παοκ η αντιστροφα...ολοι στρατιωτες στην ιδια ομαδα...
αυτα....
Eιπες μια φορα και κατι σωστο  :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το 7Χ3=21+1=22 το βρίσκω εφικτό και πιστεύω αρκετό για την πρόκριση , άντε για να κλείσουν μερικά ανθελληνικά στόματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom