Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.526
Πόντοι
26.470
Από όταν ανακοινώθηκε ο Ρανιέρι είναι σαν να έβλεπα τι θα γίνει...ουδέπότε μου άρεσε σαν προπονητής και έχει αυτό το μπλαζέ στυλάκι...και όπου δούλευε δούλευε με αστέρες....όχι μερ κονέ μώρα και ταχτσίδη...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Διαφωνώ φίλε...

Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να υποστηρίξουν ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας,γιατί να μην το δοκιμάσουμε;

Βαρέθηκα να παίζουμε όλοι πίσω ακόμα κ με ομάδες καφενεία...

Ποιοι ειναι αυτοι οι παιχτες?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από όταν ανακοινώθηκε ο Ρανιέρι είναι σαν να έβλεπα τι θα γίνει...ουδέπότε μου άρεσε σαν προπονητής και έχει αυτό το μπλαζέ στυλάκι...και όπου δούλευε δούλευε με αστέρες....όχι μερ κονέ μώρα και ταχτσίδη...
Αν δε κάνω λάθος (και αν κάνω μπορείτε να με διορθώσετε) ο Ρανιέρι είχε δηλώσει ότι δεν έχει παίκτες που να μπορούν να παίξουν στο 1 εναντίων 1. Τι θα πει ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΚΤΕΣ που να παίζουν ένας εναντίον ενός; Αυτούς τους παίκτες έχει. Δεν είναι προπονητής συλόγου για να πάει στον πρόεδρο και να του πει "κάνε μου μεταγραφές σε παίκτες με τα χαρακτηριστικά που θέλω".
Δε δίνω δεκάρα τασκιστή για το ύφος του όποιο και αν είναι αυτό ή για το στυλάκι του. Στ αρχίδια μου κιόλας. Αλλά θέλω γαμώ το κεράτό του να καταννοήσει ότι είναι προπονητής σε εθνική ομάδα. Είχε μια εθνική που αν εξαιρέσεις Κατσουράνη και Καρά είναι η ίδια και απαρράλχτη. Άντε και να του δώσω το δικαιολογιτικό ότι δεν είχε στη διάθεσή του 3-4 παίκτες που θα τον βοηθούσαν (Κονέ, Χολέμπας, Χριστοδουλόπουλος) αλλά τουλάχιστον περίμενα να κατανοήσει ότι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ σε 3 αγώνεςνα κατέβεις με 3 διαφορετικές τακτικές (με αποθέωση το 4-2-4). Να κατανοήσει ότι δεν είναι προπονητής σε έναν σύλογο που θα κάνει καθημερινές προπονήseiς και θα μπορέσει να περάσει πολύ πιο γρήγορα τη φιλοσοφία του και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει. Είναι σε μια εθνική που θα κάνει 20-30 προπονήσεις το χρόνο και άρα θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να κάνει τις αλλαγες που θέλει (ο Σάντος έκανε περίπου 3 χρόνια όχι για ν αλλάξει τη φιλοσοφία παιχνίδιου αλλά για να βάλει πινελιές από τη δική του φιλοσοφία). Σε 2-3 μήνες με 4-5 προπονήσεις και ο θεός ο ίδιος να είσαι δε μπορείς να κάνεις μια αμυντική ομάδα επιθετική.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το θεμα ειναι να ξεκινησουμε την επομενη σελιδα με νικη στο ντερμπυ ουραγων...απο εκει και περα εγω πιστευω στον χαρακτηρα της ομαδας....η αληθεια ειναι ο ρανιερης δεν με εμπνεει αλλα τι να κανουμε τωρα αυτον εχουμε με αυτον προχωραμε...ας καταφερουμε να καταλαβουμε την τριτη θεση των μπαραζ και μετα βλεπουμε...
δυστυχως πιστευω κατι καλυτερο δεν γινεται...κριμα βεβαια γιατι ξεκινησαμε φαβορι σε εναν ευκολο ομιλο και τα καναμε σκατα αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο...με φανελλα και στη θεωρια δεν κερδισε κανεις...
ΥΓ.αυτοι οι αλητες που σκυλευουν πτωματα ,αυτοι οι ΑΡΔ ,αυτη ξ ΚΨΛΟΦΑΡΑ που λογω οτι τωρα οι επιθεσεις τους εξυπηρετουν καποια αυτια λογω οπαδικων μπορει σε μερικους να ακουγονται ωραια ,πρεπι να τεθουν στο περιθωριο...ειναι αλητες που ασκουν εξουσια....ειναι συμμορια που προσπαθει να επιβληθει και να επιβαλλει...κινειται με ραδιουργιες και υποπτα μεσα εχοντας ιδιοτελεις σκοπους...δεν εχει σημασια οτι μπορει να αρεσουν σε καποιους αντιολυμπιακους επειδη και καλα χτυπανε τον κακο σαρρη...
το κομματι της εθνικης πρεπει να απομονωθει απο οπαδικες σκοπιμοτητες...πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να μην πεσουμε σε αυτο το λουκι...
εγω το εκανα αυτο το λαθος το καταλαβα και το αρνηθηκα αμεσως...
μακαρι να μην ξαναπαιξει παιχτης του ολυμπιακου καθολου δεν με νοιαζει...μακαρι να σκοραρει εμπλοκη ο κλαους ,ο καρελλης ο οποιοσδηποτε...αρκει να σκοραρει η αλλαδα...
vamos ελλαδαρα... :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ποιοι ειναι αυτοι οι παιχτες?
Κονέ,Ταχτσίδης,Φέτφα,Χριστοδουλόπουλος,Κλωναρίδης...

Εξηγούμαι γιατί αναφέρω κ εξτρέμ...

Πρέπει να πάρουν πούλο Σαμαράς κ Σαλπιγγίδης οι οποίοι δεν υπήρξαν ποτέ τους εξτρέμ κ παίζουν λόγω βίσματος,κ να μπουν μέσα οι πιτσιρικάδες οι οποίοι κ καλύτεροι παίκτες είναι αλλά κυρίως την ξέρουν τη θέση κ δεν είναι πρώην 9άρια που επειδή πρέπει να παίζουν οπωςδήποτε τους βάζουμε όπου να'ναι...

Με καλύτερα θα σταματήσουμε να είμαστε προβλέψιμοι με κάθετες πάσες σε πολύ μικρό χώρο με πολλούς παίκτες,κ εξτρεμ που είτε συνεχώς συγκλίνουν (Σαμαράς),είτε αλφαδιάζουν την πλάγια γραμμή κ λίγο πριν βγει η μπάλα της δίνουν μία κ όπου πάει (Σαλπιγγίδης)...

Σαν αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα έχουμε καλύτερη ανάπτυξη κ γενικώς καλύτερο επιθετικό παιχνίδι...

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.891
Πόντοι
456

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Επιτέλους εμείς οι Φεροϊανοί πατήσαμε σήμερα Ελλάδα !

522069_803498403046948_4423460173797899815_n.jpg

941576_803498183046970_94226038207221060_n.jpg

10167990_803498293046959_385410757446012418_n.jpg

10730858_803498379713617_1561695344507701465_n.jpg

Επισκέπτης
Διπλο ειναι το ματς συντροφε, ποια αιλλαδα και κουραφεξαλα 0-1 και να ειναι στο 90+ για να πονεσει περισσοτερο.  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Διπλο ειναι το ματς συντροφε, ποια αιλλαδα και κουραφεξαλα 0-1 και να ειναι στο 90+ για να πονεσει περισσοτερο.  :grin:

Ναι,μπορεί να χτυπήσουμε στο 90'   :rockon:  Άντε το πολύ να μας πάρουν μια ισοπαλία ! Δε μας χαλάει... :grin:

Επισκέπτης

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καθυστερημενε...το να παραδεχτεις και να αναγνωρισεις ενα λαθος δεν σε κανει κωλοτουμπα....το να αλλαξεις αποψη ΧΩΡΙΣ να παραδεχτεις οτι εισαι λαθος προηγουμενως και να πουλας τρελλα σε κανει τετοιον...
μαλακες...μικροι μεγαλοι στα καφενεια εχετε και αποψη τρομπες  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom