livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
Πες μου ποιος σοβαρος ανθρωπος περαν απο τυπου χριστιδη θα διαβασει και θα συμφωνησει με αυτον τον χλιμιτζουρα
Πες μου ποιος σοβαρος ανθρωπος περαν απο τυπου χριστιδη θα διαβασει και θα συμφωνησει με αυτον τον χλιμιτζουρα
λαιφ σταιλ μανπερα απο ολα τα αλλα που τα πιο πολλα που λετε ειναι σωστα....θα πει κανεις για τα παληκαρια μας που στο μονο που συναγωνιζονταν χτες ηταν στο πιος θα κανει το πιο γελοιο κουρεμα???
στα περιοδικα...στο γηπεδο ?λαιφ σταιλ μαν
στο γηπεδο μαν , επιδειξη τατου μανικιουρ πεντικιουρ κουρεματος αποτριχωσης...κοπελα πυ δουλευε στα βρηλισια σε μαγαζι με αποτριχωσεις κομωτηριο κτλ ολα σε ενα μου λεγε προπερσι οτι μεταξυ τους τρωγονται ποιος ειναι ο ποιο ωραιος και εχουν φτασει σε σημειο να κανουν και μπκινι τη να λεμε τωραστα περιοδικα...στο γηπεδο ?
τοτε να παιζει ο ρουβας...σιγα τα κατσικιαστο γηπεδο μαν , επιδειξη τατου μανικιουρ πεντικιουρ κουρεματος αποτριχωσης...κοπελα πυ δουλευε στα βρηλισια σε μαγαζι με αποτριχωσεις κομωτηριο κτλ ολα σε ενα μου λεγε προπερσι οτι μεταξυ τους τρωγονται ποιος ειναι ο ποιο ωραιος και εχουν φτασει σε σημειο να κανουν και μπκινι τη να λεμε τωρα
χιλιες φορες μαντοτε να παιζει ο ρουβας...σιγα τα κατσικια
απο που να αρχισω και που να τελειωσω....διαφωνω σχεδον σε καθε γραμμη του κειμενουΣταματηστε ρε μαλακες να υποστηριζετε τον πουστη τον Σαρρη επειδη ειναι δικος σας.
Διαβασε προσεκτικα τι γραφει ο Σαμπρακος,και αν βρεις κατι μεμπτο πες το μου και εμενα.
Δηλαδή πέρσι που ο Μήτρο πυροβολούσε κατά ριπάς δεν είχε τατού και μαλλί εξωφύλου σε τρέντι νεανίζον περιοδικό; Ο Σαμαρής; Ο Χολέμπας; Ο δε ξέρω και γω ποιος άλλος; Μέσα σε 2 μήνες κάνανε τα τατού και κούρεψαν τα μαλλιά έτσι; Θέλουμε και τα λέμε αυτά ή μας φεύγουν πάνω στην απελπισία μας;περα απο ολα τα αλλα που τα πιο πολλα που λετε ειναι σωστα....θα πει κανεις για τα παληκαρια μας που στο μονο που συναγωνιζονταν χτες ηταν στο πιος θα κανει το πιο γελοιο κουρεμα???
Μαζί σου. Πρωτόπειρος στις Εθνικές αλλά και ο Σάντος τέτοιος ήταν. Και ο Ρεχάνγκελ (άσχετα που τότε που αυτοπροτάθηκε στον πάγκο της Εθνικής δεν υπήρχε άλλος προπονητής που να σκεφτεί σοβαρά να καθίσει). Και ο Ρεχανγκελ είχε τα θέλω του και τις απαιτήσεις του. Αλλά ποτέ δεν όρισε ΑΥΤΟΣ ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα νέων. Τουλάχιστον δε βγήκε κάτι τέτοιο προς τ έξω. ΠΟΤΕ! Και μιλάμε σε μια εποχή που ακόμα και τη γυναίκα του Γκαγκάτση να ζητούσε να πηδήξει ο Γκαγκάτσης θα έπρεπε να στήσει και τη κόρη του και τον γιό του και τη μάνα του την ίδια. Σε τέτοια κατάσταση ήταν η Εθνική. Όταν όμως έχεις 1 Ευρωπαϊκό, μια φορά στην 8άδα και μια απλή (όσο απλή και αν φαινεται η παρουσία σε τελική διοργάνωση δε παύει να είναι επιτυχία) παρουσία σε Γιούρο και μπαίνεις σε κουβέντες μαζί του έχωντας ΗΔΗ διασφαλίσει 2η συνεχόμενη συμμετοχή σε μουντιάλ στ οποίο έφτασες να είσαι η 16 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ε τότε πρέπει να ιεραρχήσεις και κάποια πράγματα. Δεν είσαι η Ελλάδα του 2002 που έτρωγες 5 από τη Φιλανδία και έλεγες και ευχαριστώ. Είσαι η Ελλάδα που για να σε κερδίσουν οι ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ομάδες του πλανήτη πρέπει να φτύσουν αίμα. Αλλού ήταν ο πύχης το 2002 αλλού ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε και κατά πως βλέπω αλλού θα είναι του χρόνου το καλοκαίρι όταν θα χάνουμε και μαθηματικά τη πρόκρισηαπο που να αρχισω και που να τελειωσω....διαφωνω σχεδον σε καθε γραμμη του κειμενου
1)λεει ο σαμπρακος : " στην εποχή που ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ ξεπάτωνε την προηγούμενη Εθνική ομάδα, δηλαδή την καλύτερη Εθνική στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά που έμειναν αμίλητα όταν τον έβλεπαν να διώχνει μέχρι και τους θυρωρούς της προηγούμενης Εθνικής, μη τυχόν και ξεφύγει κανείς, και τους αντικαθιστούσε με όλους αυτούς τους - ξένους ή Έλληνες - μαθητευόμενους μάγους που μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι κομμωτική."
"Τα media που έμειναν άλαλα όταν ο Σαρρής άφησε εν λευκώ τον Κλαούντιο Ρανιέρι να επιλέξει προπονητές για τις μικρές Εθνικές, με συνέπεια να προσληφθεί ο κουμπάρος του μάνατζερ - κολλητού του Ιταλού, ο οποίος λειτουργεί σαν τεχνικός διευθυντής της Εθνικής. Τον κουμπάρο που έφερε την ιστορική επιτυχία του 10-0. "
δεν μας λεει :δεν ξεπατωσε, ουτε εδιωξε κανεναν ο σαρρης.ολα εγιναν κατ εντολη του ρανιερι...μαλιστα το ανεφερα και πιο πριν : στην αρχη οι ΑΡΔ γραφανε για εποχη ρανιερι στην εθνικη,οτι δεν χρειαζεται τεχνικο διευθυντη,θα αναλαβει εξ ολοκληρου την κατασταση, θα ελεγχει και ους νεους για να υπαρχει συνδεση εθνικης-νεων κτλ.).....και οταν φερνεις ονομα και τον χρυσοπληρωνεις,αναγκαστικα του κανεις και τα χατιρια...τοτε ο ρανιερι ηταν καλος,τωρα που δεν του βγηκαν οι επιλογες του,δεν φταιει αυτο,αλλα ο σαρρης...ο απολυτος παραλογισμος....παντως θα ειχε πολυ πλακα οταν ερχοταν ο ρανιερι και του ελεγε δεν θελω τεχνικο διευθυντη πανω απο το κεφαλι μου και απαντουσε ο σαρρης θα εχεις θες δεν θες, τι θα γινοταν τοτε????θα γραφαν ολα ΤΑ ΑΡΔ οτι δεν αφηνει ο σαρρης τον ρανιερι να δουλεψει,προστατευει τις κλικες του κτλ....
2)λεει ο σαμπρακος : "τα media που δεν έβγαζαν κιχ τον καιρό που ο Γιώργος Σαρρής έδιωχνε με τη συμπεριφορά του τον Φερνάντο Σάντος"
δεν μας λεει : τι ακουσε ο καρπουζας ο σαντος μετα την ηττα στην πρεμιερα και το ποσο αχαριστος ηταν που δεν γυρισε με την αποστολη αλλα εφυγε νωριτερα με το αεροπλανο....αυτα δεν λεγανε τοτε οι ΑΡΔ...τωρα εγινε καλος ο σαντος και φταιει ο σαρρης????
3)λεει ο σαμπρακος : "Μια κανονική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν θα έφερνε ποτέ έναν ξενόφερτο και πρωτόπειρο προπονητή για να τον ρίξει μόνο στα βαθιά, "
δεν μας λεει ο σαμπρακος : πρωτοπειρος και ξενοφερτος ο ρανιερι????θα προτιμουσε τον ελληνα χατζαρα δηλαδη ή τον αλεφαντο???τοσα χρονια δεν μας ζαλιζαν τα αρχιδια οτι με ξενους προπονητες αποκταει πειθαρχια η εθνικη?????οσο για τον πρωτοπειρο τι να πει κανεις???κοντευει να πεθανει απο τα γηρατεια ο ρανιερι στους παγκους και ο λλαος τον εβγαλε πρωτοπειρο ..αν δηλαδη εφερνε τον μουρινιο που και αυτος ειναι πρωτοπειρος σε εθνικες,παλι θα τον βριζαμε τον σαρρη????
4)λεει ο σαμπρακος : " Είναι καινούργιος, του είπαν ότι δεν πρέπει να καλεί τους “κακούς” ποδοσφαιριστές, ότι δεν πρέπει να βάζει τους “παλιούς”, του “έκατσε” η ατυχία να ξεκινήσει χωρίς κόσμο στο πρώτο παιχνίδι, έχασε την ψυχραιμία του, ή δεν την βρήκε ποτέ, άκουσε τον μάνατζερ και τους υπόλοιπους καινουργούς Έλληνες φίλους του, με συνέπεια να κάνει μαζεμένα σοβαρά λάθη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Δεν φταίει ο Ρανιέρι που πειραματίζεται και δεν του βγαίνει τίποτα. "
δεν μας λεει ο σαμπρακος : εδω φτανει στο σημειο να κατηγορει τον σαρρη για λαθη του ρανιερι...παντα υπηρχαν οι μαναντζερ και οι πιεσεις στην εθνικη...ας ειχε τα αρχιδια το ραμολιμεντο να μην τις δεχεται..οπως δεν τις δεχονταν ο ρεχαγκελ και ο σαντος...
θα εγραφα και αλλα, αλλα βαρεθηκα...
Ρε μαλάκες αυτός ο Γαβαθιώτης είναι ο χλιμίτζουρας που γράφει στο ΦΩΣ και έχουν τη φάτσα του κάπου κάτω στη πρώτη σελίδα συνήθώς; ΑΝ ναι τότε ρε μαλάκες καλύτερα να διαβάζεται Νικολακό που είναι απλό σκουπίδι. Τον Γαβαθιώτη (ξαναλέω ΑΝ είναι αυτός που γράφει στο ΦΩΣ) ούτε τα ΧΥΤΑ της Ελλάδος δε τον κάνουν δεκτό.Πες μου ποιος σοβαρος ανθρωπος περαν απο τυπου χριστιδη θα διαβασει και θα συμφωνησει με αυτον τον χλιμιτζουρα
μου κανει εντυπωση γιατι η επιθεση ειναι στοχευμενη και κρυβει σκοπιμοτητες (βεβαια και τοτε με την τουρκια μπορει να εκρυβε σκοπιμοτητες, δεν λεω...)....δηλαδηΠαρεπιπτώντος μήπως θυμάσαι τι είχε γραφτεί ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του αθλητικού τύπου όταν η Ελλάδα είχε χάσει από τη Τουρκία; Θυμάσαι ότι ζητουσαν να πέσουν κεφάλια. Να πάνε όλοι σπίτια του κτλπ κτλπ. Θυμάσαι που έβριζαν εν χωρό τους παίκτες της Εθνικής και ότι είναι ανίκανοι κτλπ κτλπ. Θύμασαι λαϊκά δικαστήρια κτλπ κλτπ. Και μιλάμε ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Το λοιπόν γιατί σου κάνει εντύπωση το τι γίνεται τώρα μετά από ΤΡΕΙΣ κακές εμφανίσεις 2 εντός έδρας ήττες και μια ισοπαλία (με τη ψυχή στο στόμα) ;
Εγώ το ΜΟΝΟ πραγμα που κατηγορώ τον Σαρρή είναι πως στις κουβέντες που έκανε με τον Ρανιέρι δεν έβαλε κόκκινες γραμμές πλην αυτή των χρημάτων. Ξαναλέω η Ελλάδα ήταν το καλοκαίρι στο Μουντιάλ για 2η συνεχόμενη φορά, και αν θυμάμαι καλά κάπου 15η στη παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ. Ο Ρανιέρη ήταν ένας προπονητής που ΑΣΦΑΛΩΣ και είναι στο τέλος της καριέρας του, που ήταν άνεργος και δεν είχε προοπτικές να βρει άλλον σύλλογο. Οπότε ήταν για μένα ΛΑΘΟΣ του Σαρρή που δε του είπε "εμείς έχουμε μοντέλο με τεχνικό διευθυντή και λειτουργεί 10 χρόνια εξαιρετικά. Θέλεις; Έχε καλώς. Δε θέλεις σ ευχαριστούμε δε μας κάνεις".μου κανει εντυπωση γιατι η επιθεση ειναι στοχευμενη και κρυβει σκοπιμοτητες (βεβαια και τοτε με την τουρκια μπορει να εκρυβε σκοπιμοτητες, δεν λεω...)....δηλαδηκατηγορουνε τον σαρρη(γραψε λαθος, αν τον κατηγορουσαν δεν θα υπηρχε προβλημα,αλλα εδω ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ) ακομα και για λαθη του ρανιερι (π.χ. δεν ηθελε τεχνικο διευθυντη,το συστημα ειναι για τον πουτσο) ή για πραξεις της ΕΠΟ που δεν μπορεις να πεις οτι ηταν τοσο λαθος που να δικαιολογουν παραιτηση (πχ. προσληψη ρανιερι).....
δεν θα μου εκανε καμμια εντυπωση αν κατηγορουσαν ολοι τους παικτες και τον ρανιερι...αλλα εδω ολοι τους εχουν στοχευσει ολοι τον σαρρη...
ρε εισαι στα καλα σου????Δηλαδή πέρσι που ο Μήτρο πυροβολούσε κατά ριπάς δεν είχε τατού και μαλλί εξωφύλου σε τρέντι νεανίζον περιοδικό; Ο Σαμαρής; Ο Χολέμπας; Ο δε ξέρω και γω ποιος άλλος; Μέσα σε 2 μήνες κάνανε τα τατού και κούρεψαν τα μαλλιά έτσι; Θέλουμε και τα λέμε αυτά ή μας φεύγουν πάνω στην απελπισία μας;
ρε τωρα που τ εγραψε ο Μαστερ ειδα ότι σε μουταραν. Τι έγινε παλι; Στειλε πμ αν μπορειςΣυμπερασμα...........τσουκου τσουκου μπολ.......και αγιος ο θεος......