Επισκέπτης
εκανε κατι που εμεις δεν μπορουμε!μαγκια του στην τελικη!
Το μυαλο παιζει τον κυριοτερο ρολο και όχιεκανε κατι που εμεις δεν μπορουμε!μαγκια του στην τελικη!
Το θεμα αφορά εσας τους αντρες…καλα αφου εχεις καιρο να τελειωσεις.....αλλα κατι ειχε και τελειωσες με αυτον!!τεσπα...
Αυτά σας λενε οι γυναικες και σας παραμυθιαζουνε?μια γυναικα για να ερθει σε μεγαλο οργασμο χρειαζεται συναισθημα και οχι πραξη. με τον πολυ χρονο συνουσιας και διαφορες τεχνικες μπορει να ερθουν οργασμοι αλλα ο "μεγαλος οργασμος" ερχεται μονο με το συναισθημα.
Εγω παντως σεξουαλικα ειμαι υγιεστατη…μια ιεροδουλη ειναι δυσκολο να βρει αυτη την στιγμη γιατι καταπιεζει το συναισθημα για να μπορεσει να αποδωσει στην εργασια. η οποια εργασια δεν ειναι και το ποιο ευκολο πραγμα. πολλες απο αυτες αποκτανε ψυχολογια παραμενωντας αρκετο και σε αυτη την εργασια και αμα δεν μπορεσουν να αντισταθμισουν την εργασια με την προσωπικη ζωη πραγμα λιγο δυσκολο αντιμετωπιζουν προβληματα.
το θεμα ομως εδω ειναι για ανθρωπους σαν εμενα που εχουμε το προβλημα οτι δεν μπορουμε να ερθουμε σε οργασμο με μια γυναικα παρα μονο με αυνανισμο. αυτη ειναι μια τον περιπτωσεων και ειναι η προσωπικη μου. αυτο με κανει να κατανοω το πως μπορει να νιωθει καποια οταν κανει συνουσια απλα για να την κανει και οχι για την ηδονη και την ολοκληρωση.
Μια χαρα το πας…είσαι σε καλο δρομο…Ρε γιατί βήστηκαν τα post;
Εγώ με πουτάνα τελειώνω αμέσως, μου το εξηγέιτε, ενώ με τη γκόμενα το απολαμβάνω;
Κατερίνα εξήγησε μου το σε παρακαλώ.
και εγω φιλε με πουτανα χυνω αμεσως,δεν ξερω τι φταιει....
Μαλλον πολυ δυσκολο αυτο ε?Μια χαρα το πας…είσαι σε καλο δρομο…
Τωρα αν θελεις να το απολαμβανεις και με την
πουτανα…αμα μπορεις…πιαστην γκομενα…!!!
μεγαλη κουβεντα πας να ανοιξεις...Μαλλον πολυ δυσκολο αυτο ε?