Εγώ πάλι νομίζω ότι Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ...
Ευαγγελιον τα λογια σου παιδι μου........
Εγώ πάλι νομίζω ότι Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ...
εγω παντα τελειωνω μια και δυο φορεσ
οχι μεσ το μουνι αλλα ειναι επικυνδηνο να σπασει η καποτα ;)
δυσκολο να βρεθει λύση, οπως εχει συνηθήσει κανείς.ερωτηση ... μετα απο τοσο καιρο υπαρξης αυτο του θεματος ... οσοι ειχατε αυτο το θεμα τι εγινε τελικα ? βρηκατε καποια λυση ?
Μην προσβαλεις της πουτανες Διοτι για την πουτανα ξερεις οτι παει μαζι σου για τα λεφτα και οτι θα παει με αλλους και δεν σου λεει αγαπες και λουλουδια ενω η αλλη σου πουλαει παραμμυθια και μετα στον φοραει κανονικα...Η πουτανα ειναι τιμια,την πουτανα στην ψυχη να φοβασαι...Εγώ πάλι νομίζω ότι Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ...
Μην προσβαλεις της πουτανες Διοτι για την πουτανα ξερεις οτι παει μαζι σου για τα λεφτα και οτι θα παει με αλλους και δεν σου λεει αγαπες και λουλουδια ενω η αλλη σου πουλαει παραμμυθια και μετα στον φοραει κανονικα...Η πουτανα ειναι τιμια,την πουτανα στην ψυχη να φοβασαι...
Θα προτιμούσες σχέση με ιερόδουλη π ξέρεις τι δουλειά κάνει
κ με πόσους πάει
Θα προτιμουσα μια κοπελα αληθηνη...Θα προτιμούσες σχέση με ιερόδουλη π ξέρεις τι δουλειά κάνει
κ με πόσους πάει ή με κάποια εκτός χώρου π δεν έχεις βεβαιότητα τι κάνει
(μπορεί να κερατώσει,μπορεί κ ποτέ όμως )?
Ιδού το δίλημμα...
Για αυτους που το προτιμήσανε αυτό τι γνώμη έχεις ?
Θα προτιμουσα μια κοπελα αληθηνη...
την ίδια π ΄χω κ για αυτούς π προτιμούν το άλλο. ;)
τώρα νομίζω το σωσες..
τι παραπανω εκανε αυτη η νατάσσα?πηγαινα στην νατασσα εκει δεν υπηρχε περιπτωση να μην τελειωσω
τι παραπανω εκανε αυτη η νατάσσα?
Σηκώνεται αλλά μετά πέφτει. Κάτι σαν ταλάντωση. Μετά ξανασηκώνεται και ξαναπέφτει. Έτσι να τις παιδεύω
Καλή ιδέα. Να μιλήσω με κανέναν/μία ψυχολόγο:
-Γιατρέ μου σηκώνεται αλλά μετά βουτάει στο κενό με το κεφάλι...
-Γιατρέ δεν μπορώ να χύσω γιατρέεεε, να χύνει η άλλη πίδακες και κουβάδες, λιώμα να την κάνω και να μη χύνωωωω, γαμώτω ρε γιατρέεεεεεεεε..Γιατρέ; Γιατρέ ;
ξερετε τωρα πια που εργάζεται?τσιμπουκια χωρις ανασα...