Νέα

Πάλι δεν τελείωσα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα mparmpoutsala
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία, δηλαδή το μέγεθος.
 

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Μηνύματα
324
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πιστευω πως μεγαλυτερο ρολο για οσους γαμουν πρωινες ωρες κανοντας ενα συντομο break απο την δουλεια τους , παιζει ο παραγοντας αγχος-βιασυνη κλπ.
Πιθανον να παιζει και η ηλικια σε συναρτηση με το μεγεθος και τον χρονο στυσης...

Οσες φορες παντως εχω μπει σε αγνωστο μπουρδελλο , εχω καβλωσει πολυ με καποιες πουτανες , ιδιαιτερα με μιλφ , τοσο ,ωστε χυνω μεσα στα περιθωρια ωρας που περιλαμβανει το πηδημα .
Οταν μετα ντυθω , βγαινω εξω ,και αν παραπαταω λιγακι λογω της μετα-εκσπερματικης ζαλης ,αυτο σημαινει οτι ειχα καλο οργασμο = ικανοποιητικο γαμησι ! :grin:

Ηταν σωστο το timing δηλαδη  :dancing:
 

Yeti

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2007
Μηνύματα
20
Like
0
Πόντοι
0
Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Η στυση και η εκσπερματωση ειναι δυο διαφορετικες διαδικασιες που ομως υποκεινται σε ελεγχο απο, σε μεγαλο βαθμο, τις ιδιες νευρικες οδους. Δεν ειναι απλα αντανακλαστικα, γιατι υποκεινται και σε ελεγχο απο κεντρικες (δηλ. απο τον εγκεφαλο) αποκρισεις (ψυχολογικη κατασταση, αισθητικα ερεθισματα, μπιχειβιοριστικη τροποποιηση κλπ.)
Η στυση ειναι ενας πολυ πιο περιπλοκος μηχανισμος με αρκετα σταδια, απαιτει διαρκεια και συναντα δυσκολιες αν υπάρχουν και αλλα προβληματα υγειας (αθηρωματωση λογω δυσλιπιδαιμιας, διαβητη η τσιγαρου).
Η εκσπερματωση απο την αλλη ειναι αποκριση του συμπαθητικου που εκλυεται σε μια στιγμη. Το ποτε θα γινει αυτο εξαρταται κυριως απο κεντρικο ελεγχο, αν δεν υπαρχουν αλλα προβληματα (τραυματισμοι, διαβητης, νευρολογικες παθησεις)στα περιφερικα νευρα. Αυτο σημαινει οτι εαν τα ψυχολογικα ερεθισματα ειναι αρνητικα (εχεις στυση, το κανεις αλλα τελικα η γκομενα δε λεει και πολλα πραγματα, ψιλοξενερωνεις, βαριεσαι, σκεφτεσαι την κρεβατομουρμουρα και την εκδρομη που σου εχει ζητησει η μαλακω ενω θελεις να μεινεις Αθηνα να δεις τον αγωνα)τοτε δεν φτανουν τα καταλληλα κυκλωματα στο επιπεδο φορτισης που απαιτειται, για να το πω απλα, ωστε να πυροδοτηθει ο οργασμος. Επισης αρνητικα ερεθιματα μπορει να εχουμε και υποσυνειδητα ενω βεβαιως εαν εχουμε συχνα οργασμους τοτε σταδιακα θα αυξανεται ο χρονος που θα απαιτειται για τον επομενο.
 

tsimplas007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2007
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες θα σας πω και εγω το προβλημα μου. Στα 20 μου μάμησα πρωτη φορά και γενικά είμαι fun των μακροχρόνιων σχέσεων. Τώρα είμαι με την τρίτη κοπέλα εδώ και 6 χρόνια και μάλλον πάμε για γάμο.
Την πρώτη φορά πήγα σε μπουρδέλο στο Βαρδάρη με κολλητούς εγώ προσπαθούσα και οι κολλητοί απ'εξω κάνανε γαλαρία. Γαμήθηκα και γω στα γέλια έδωσα το 5χίλιαρο τότε και έφυγα άκαρπος. Την δευτερη φορά αποφάσισα με άλλο κολλητό να πάρουμε μια πουτάνα τηλεφωνικώς με 30 χιλιάρικα Θεσ/νίκη πάλι ο κολλητός την γάμησε εγώ τίποτα πάλι. Την τρίτη φορά προσπάθησα με CG 120 γιουρια στην Αθήνα πάλι παπάρια μάντολες. Την πρόσφατη και τελευταία φορά με CT πάλι πάπαλα.
Να σας πω λοιπόν τη φύση του προβλήματος. Η στύση μου έχει διακυμάνσεις μια μου σηκώνεται μια μου πέφτει. Στην τελευταία φορά με την CT η γκόμενα με έφτιαξε πάρα πολύ (αν την έβλεπα σετσόντα στην TV με μαλακία θα είχα χύσει 3 φορές) παρόλαυτά δεν είχα αξιόλογη στύση και δεν τελείωσα. Σε μια κάποια φάση αναρωτήθηκα μήπως είμαι και ψιλοgay  :think: :think:
Με τις κοπελιές στις σχεσεις μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα στύσης (πολύ σπάνια) αν και γενικά αργώ να χύσω. Επίσης έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό και μάλλον το ξεσυνηθισα. Στο ακάποτο τσιμπούκι που μου έκανε η τύπισσα στο CT απο κάποιο σημείο και μετά δεν καταλάβαινα τίποτα. Μετά άρχισε να με πονάει και το καβλί μου απο την υπερπροσπάθεια.
Ήθελα να γράψω και γω εδώ βλέποντας ότι υπάρχουν και άλλοι συμπάσχοντες. Λέτε να ξαναπροσπαθήσω ρε παιδιά? Το έχω άχτι να χύσω μια φορα πουτάνα. Λέτε άμα κατεβάσω κανα δυο ουισκάκια πριν πάω στην πουτάνα να λειτουργείσει ευεργετικά για το άγχος? Πριν συναντήσω οποιαδήποτε πουτάνα έχω ταχυπαλμίες πλέον, συγκεκριμένα με την CT το σκεφτόμουν συνεχώς μέχρι να πάω θα χύσω-δεν θα χύσω θα σηκωθεί ή όχι κ.λ.π. 'Αμα πάρω κανα VIAGRA θα αλλάξει τίποτα? Φαντάζομαι είναι μέχρι να πάρω το κολάϊ...:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Όποιο σχόλιο καλοδεχούμενο.

Υ.Γ. Δεν είμαι απο Αθήνα - Θεσ/νικη οπότε είναι και δύσκολοι οι όποιοι πειραματισμοί  :headbang: :headbang: :headbang:
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Τελικα , φιλοι συναγωνιστες, το αγχος ειναι ο μεγαλυτερος αντιπαλος μας , σε οτι αφορα , την επιτυχια ενος πηδηματος , η μη.
Διαβαζοντας ολα αυτα που γραψανε διαφοροι φιλοι, σχετικα με το προβλημα στυσης-εκσπερματωσης, που ολοι μας θεωρω σε καποια φαση της σεξουαλικης μας ζωης, το εχουμε βιωσει , θυμηθηκα κι εγω τα νεανικα μου χρονια στα μπουρδελα.Ειναι δε και ο μονος λογος που εκτοτε δεν εχω ξαναπατησει ποδι σε μπουρδελα.
Ημουν περιπου 18χρ , οταν αποφασισα με φιλους να παμε να γαμησουμε σε μπουρδελο. Οι φιλοι μου , μπηκαν, γαμησαν και σε 10 λεπτα τελειωσαν. Οταν ηλθε η σειρα μου , με το που ειδα την τανα αλλα και το ολο σκηνικο του δωματιου ( χαλια μαυρα) , καπου παγωσα και οσο κι αν προσπαθησε η τανα , δεν εγινε τιποτα( επι πλεον , με αγχωσε και η βιασυνη της , οπου μετα απο 3-4 λεπτα , αρχισε να μου λεει αν προκειται να χυσω).
Αφησα να περασει αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα , οποτε λεω ας ξαναδοκιμασω , παλι σε μπουρδελο. Μην σας τα πολυλογω, τζιφος και παλι.
Λοιπον , μαγκες, κοντευω τα 50 , αλλα εδω και 30 χρονια δεν ξαναπατησα σε μπουρδελο, ουτε καν σε στουντιο.
Βολευομια μια χαρα με cg's  , κατα κυριο λογο με γραφεια που ηδη με ξερουν και με προσεχουν, με ct's  , οχι πολλα πραγματα  αλλα τελικα εχω καταληξει οτι για να μπορεσω να χυσω, πρεπει να υπαρχει αναμεσα στην τανα κι εμενα , μια χαλαροτητα, οχι πιεση χρονου και οπωσδηποτε ΚΑΘΑΡΟ περιβαλλον.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
tsimplas007 με κανα δυο ποτηρακια ουισκυ το μονο που θα καταφερεις ειναι να μην χυσεις ποτε..!!τουλαχιστον απο μενα και οσους γνωριζω αυτο μου λενε...!!μια φορα μαμησα σουρα και μαρτυρησα για να τελιωσω..!!βεβεα ειναι και πολοι παραγονταες που συντελουν οπως το ψυχολογικο και αν εχεις αγχος...!!
το αλκοολ επιβραδυνει...!!
 
OP
OP
M

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Μηνύματα
484
Like
0
Πόντοι
1
τελικα εχω καταληξει οτι για να μπορεσω να χυσω, πρεπει να υπαρχει αναμεσα στην τανα κι εμενα , μια χαλαροτητα, οχι πιεση χρονου και οπωσδηποτε ΚΑΘΑΡΟ περιβαλλον.

Ωραίος. Και εγώ εκεί τείνω όπως το κόβω το πράγμα (αν και δεν έχω κάνει και πολλούς μπουρδελοπειραματισμούς για να επιβεβαιώνουν αρκετά αυτό το αρνητικά εμπειρικό αποτέλεσμα).

Δεν βαριέσαι. Χαλαρά πράγματα. :grin:

 

Επισκέπτης
Η πίεση χρόνου εκεί είναι όλο το ζήτημα...
 

anonimopoulos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Ή πρώτη μου φορά ήταν στου Κρεόλη με Call Girl.( ήμουν 27, μην ρωτάτε γιατί τόσο αργά, γυναίκα είναι η αιτία).

100? πήρε, απίστευτα όμορφη, αλλά 45 λεπτά (χωρίς το γδύσιμο/ντουζ/ντύσιμο μετά) δεν με έφτάσαν.
Πάνε 2 χρόνια από τότε, αλλά δεν το'χο ξαναδοκιμάσει επί πληρωμή.
 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.305
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ρολο παιζει και η ορεξη για γαμησι.Μου ειχε τυχει και εμενα μια φορα να μην χυσω με πουτανα επειδη πηγα παρ'ολο που δεν πολυγουσταρα εκεινη την μερα.Κατα τ'αλλα αν ειναι καλο μουνι και συμμετεχει σχετικα ειμαι οκ στο 10λεπτο.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Πως τα φέρνει η τύχη... Έβλεπα τον τίτλο του thread και έλεγα.."τι άλλο θα διαβάσουμε" μεγάλη κουβέντα μην πεις.

Εγώ έχω το άλλο πλέον, ακόμα πιο κουλό. Δεν τελειώνω με κανονική κοπέλα. Δεύτερη φορά με την ίδια που συμβαίνει αυτό.... δωστου, δώστου, δώστου και πάπαλα. Έχω οικειότητα με την κοπέλα, δεν είναι CG ή οτιδήποτε αγοραίο, δεν είναι και ο έρωτάς της ζωής μου όμως.
Και είμαι στο μετρό και αν μυρίσω κανά άρωμα, δω τίποτα να με εξιτάρει, νιώθω ξεροχυσιά... τι να πεις... Μην μιλήσω για κανά κοριτσάκι σε κανά στούντιο... Μπαμ, μπαμ (τις παλιές καλές εποχές). Τώρα που ούτε σε στριπ πάω, ούτε στούντιο, ούτε τπτ, ξεραϊλα γενικώς μαζί με τρελή αναμονή, άγχος, απογοήτευση έκατσε η φάση με την κοπελίτσα και τζίφος.
Πλέον δηλαδή η δουλειά γίνεται μόνο με το αντικείμενο του πόθου το οποίο και είναι απούσα και με έχει φάει και με χειρογλύκανο... κατάντια. Θα τον πετάξω στα σκυλιά να τον φάνε.
 

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
653
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Δεν ξερω εαν σας βοηθαει αυτο αλλα κατα τον Φρουντ ( ψυχαναλυτικα δηλαδη... ) η ταχυτητα του αντρικου οργασμου ειναι αντιστρόφως αναλογη το σεβασμου που τρεφουμε για την γυναικα! Δηλαδη με τις πουτανες που δεν μας ενδιαφερουν ως σχεση η δεν τις "σεβομαστε" σαν σεξουαλικους συντροφους δεν μας ενδιαφερει και να τελέιώσουμε γρηγορα!
 

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
541
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Διαβασα προσεκτικά το παρόν topic, θα ήθελα να επισημάνω πως ξεχωρίζω (επιβεβαιωμένο και από την προσωπική μου εως σήμερα εμπειρία) το στοιχείο μιας σχετικής ταχυπαλμίας που νιώθεις πριν αποφασίσεις να μπεις να καταθέσεις. Για το καθένα υπάρχει διαφορετική προέλευση (χρόνος διεκπεραιωσης, τύψεις, αγοραφοβία, κ.ο.κ.). Αποτέλεσμα είναι να μη σκέφτεσαι "Τι σου κανω μάνα μου" ή "Παρτα μωρή καύλα", αλλά "Θα σηκωθεί τώρα?", "Κι αμα σπάσει?", "Ήρθε και άλλος κόσμος έξω..", κλπ.
 

Dilkavot

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
33
Like
2
Πόντοι
0
Παιδες μεγαλο ρολο νομιζω παιζει κ η σταση κ η εμπειρια της γκομενας σε μενα προσωπικα οταν η αλλη ειναι απο πανω δεν μπορω να τελειωσω με τιποτα μπορει να προσπαθει πανω απο μια ωρα κ να μην γινεται τιποτα. Οαν αναλαμβανεις εσυ το παιχωιδι ξερεις τον δρομο που θα φτασεις στοον παραδεισο κ αναλογως επιταΧΥΝΕΙΣ............
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Αντε τελειωνε επιτελους περιμενουν αλλοι 8 απεξω ...,αντε ρε παιδακι μου τι θα γινει με σενα θα τελειωσεις...Λοιπον με σκασες εγω φευγω και τραβα  :jerking: μονος σου.Τι να κανω η πουτανα ερχονται να γαμησουν και αποδεικνυονται τζουφιοι :tickedoff: Ο επομενοοοςςς
 

Επισκέπτης
προσωπικα νομιζω οτι με ενα ποτηρακι ουισκι ολα κυλανε καλυτερα........
χαλαρωνεις και απολαμβανεις.........
οχι βεβαια υπερβολες με το ποτο γιατι μετα ξεφευγει η κατασταση
 

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
Ρε τι τραβατε κι εσεις οι αντρες…!!! :think: :think: :think:
 

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.262
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Μηνύματα
7.741
Like
18
Εσύ που σχολιάζεις, ήθελα να ξερα εάν έχεις τελειώσει ποτέ εν ώρα εργασίας και αν ναι ο πελάτης πώς το αντιμετώπισε;
Ετυχε και σε μενα εν ωρα δουλειας να τελειωσω…
Κατι που συμβαινει σπανια γιατί επικεντρωνομαι πιο πολύ
στον πελατη κι όχι στην δικη μου ευχαριστηση..
Αλιμονο…δεν ειμαι από σιδερο..εχω κι εγω τις αδυναμες στιγμες μου..
Ο πελατης τωρα…μια χαρα το αντιμετωπισε…
Το δυσκολο όμως ηταν ότι την επομενη φορα που ηρθε..περιμενε παλι
το ιδιο αποτελεσμα,και ηταν καπως δυσκολο να του εξηγησω
με ωραιο τροπο ότι κάθε μερα δεν είναι Πασχα…χιχι..
Παντως όπως αναφερα υπαρχουν αυτές οι στιγμες σε μας
που κανουμε αυτην την δουλεια…
Λεω την αληθεια …ποιος ο λογος να το παιξω παρθενα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom