Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 96
- Πόντοι
- 16
aκομη πρεπει να τον γαμαει τυπε :S :S :S
Οχι βρε συ Νασο, εχουμε ξεκόψει εδω και χρονια!
aκομη πρεπει να τον γαμαει τυπε :S :S :S
Αν εσύ Τέντυ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου τότε μην σκας.Αν νιώθεις άσχημα με το πώς αισθάνεσαι τότε θες ψυχολογική βοήθεια.Αν όλοι ασχολιομαστε με το τι λέτε ο καθένας...Το παν στη ζωή είναι να είσαι όχι όπως θέλουν οι άλλοι να είσαι αλλά όπως θέλεις εσύ να είσαι.Και στο λέω φιλικά παρόλο που είμαι στρέιτ.Απλα τυγχάνει να είμαι αντιρατσιστης.Γιατι και η μη αποδοχή των σεξουαλικών σου προτιμήσεων ρατσισμός ειναι.!!!
Μήπως τότε δεν αξίζει να είναι δίπλα σου?Ξέρω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να απομακρύνεις κάποιους.Το χειρότερο είναι και αυτό με εκνευρίζει είναι ότι όλοι αυτοί οι "ηθικολόγοι"είναι οι χειρότεροιΜωρε καλα ολα αυτο αλλα λιγο θεωρητικά! δυστυχώς μπορει να αποδεχομαστε τον εαυτο μας, αλλα αν δεν μας αποδεχονται οι αλλοι (οσο και να τους γραφουμε) μπορουνε να κανουνε τη ζωη μας δυσκολη! εκει ειναι το θεμα...
Μήπως τότε δεν αξίζει να είναι δίπλα σου?Ξέρω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να απομακρύνεις κάποιους.Το χειρότερο είναι και αυτό με εκνευρίζει είναι ότι όλοι αυτοί οι "ηθικολόγοι"είναι οι χειρότεροι
Δυστυχώς Τέντυ ζούμε στην Ελλάδα τη χώρα που αποδέχεται τους πάντες κάνει εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα και την ελευθερία της "διαφορετικότητας"αρκεί να μην είναι δίπλα μας η στο σπίτι μας.Υπομονη γιατί είσαι ποιο άνδρας από πολλούς άνδρες.Εννοω στη ψυχή.Εεεμμμμ... αφου ξερεις πολυ καλα οτι καποιους δεν μπορεις να τους απομακρυνεις!
π.χ του γειτονες σου μπορεις? οχι!, το αφεντικο σου μπορεις? 1000 φορες οχι!
τες-πα αυτη ειναι μια συζητηση που γινεται δεκαδες χρονια και θα γινεται για πολλα ακομη....
Δυστυχώς Τέντυ ζούμε στην Ελλάδα τη χώρα που αποδέχεται τους πάντες κάνει εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα και την ελευθερία της "διαφορετικότητας"αρκεί να μην είναι δίπλα μας η στο σπίτι μας.Υπομονη γιατί είσαι ποιο άνδρας από πολλούς άνδρες.Εννοω στη ψυχή.
συγκρινεις ρε φιλε το χαστουκι που θα σου δωσει μια γυναικα απο αυτο που θα της δωσεις εσυ? εσυ μπορει να της δωσεις ενα χαστουκι και να μεινει στον τοπο....βαλτε το λιγο να δουλεψειδιακρισεις εχουν υπερ τους οι γυναικες και κατά τους οι αντρες.
εγω δεν μπορω να προσληφθω ουτε να παρω προαγωγη κανωντας τα γλυκα ματια σε μια αφεντικινα.
ουτε εχω δικιο ότι καυγα και να κανω με την συντροφο μου.
οι γυναικες είναι μονίμως οι καλες, ευαίσθητες, θυματα, αλλα χοντρόπετσα χυλοπιτιαζουν 10 για να διαλεξουν 1.
σε χαστουκιζει μια γυναικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
αν σου ξεφυγει και την χαστουκισεις εσυ τοτε εισαι τερας κλπ κλπ.
μην τις αγγιζεται γιατι είναι α κατηγοριας σε αυτό το απαρτχαηντ υπερ των γυναικων που ζουμε.
τι εννοεις που χαθηκε?Χαστουκια μονο στις γυναικειες κωλαρες!!!!
ΥΓ που χαθηκε ο τεντι μπαις;;
Χαστουκια μονο στις γυναικειες κωλαρες!!!!
ΥΓ που χαθηκε ο τεντι μπαις;;
δλδ?Μπορει να ειχε την τυχη του Σεργιανοπουλου
εγω δεν εχω δωσει χαστουκι σε γυναικα.συγκρινεις ρε φιλε το χαστουκι που θα σου δωσει μια γυναικα απο αυτο που θα της δωσεις εσυ? εσυ μπορει να της δωσεις ενα χαστουκι και να μεινει στον τοπο....βαλτε το λιγο να δουλεψει
Μπορει να ειχε την τυχη του Σεργιανοπουλου
Και μετά βγαίνουν και λένε γιατί είμαστε ρατσιστεςΕυτυχώς που την βρήκαν γρήγορα οι αστυνομικοί....γιατί θα την βίαζαν σίγουρα τα λαθραία βρωμόΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ.
διακρισεις εχουν υπερ τους οι γυναικες και κατά τους οι αντρες.
εγω δεν μπορω να προσληφθω ουτε να παρω προαγωγη κανωντας τα γλυκα ματια σε μια αφεντικινα.
ουτε εχω δικιο ότι καυγα και να κανω με την συντροφο μου.
οι γυναικες είναι μονίμως οι καλες, ευαίσθητες, θυματα, αλλα χοντρόπετσα χυλοπιτιαζουν 10 για να διαλεξουν 1.
σε χαστουκιζει μια γυναικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
αν σου ξεφυγει και την χαστουκισεις εσυ τοτε εισαι τερας κλπ κλπ.
μην τις αγγιζεται γιατι είναι α κατηγοριας σε αυτό το απαρτχαηντ υπερ των γυναικων που ζουμε.
ετσι σκεφτονται μονο κατι φεμινηστριες....ολος ο υπολοιπος πληθυσμός σκεφτεται το αντιθετοΑπαταει ο αντρας: ειναι ενα φαλοκρατικο γουρουνι
Απαταει η γυναικα: καλατου εκανε, του αξιζε τετοιος που ειναι
τι να πεις ρε φιλε, δεν ειναι να πλησιαζεις στο πεδιο του αρεως, οσες φορες εχω παει ενιωθα οτι θα μου την πεσουν ολοι οι ξενοι να με φανε,χωρις κιολας να ασχολιθω μαζι τουςΤώρα πρόσφατα πρίν λίγες μέρες έγινε και αυτό:
ΥΓ: Στο άρθρο δεν γράφουν όμως αν ήταν Πακιστανοί ή Αυγανοί ή Αφρικανοί αραπάδες.
#Μπορεί να ήταν και λαθραία βρωμόΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝΙΑ...
#Μπορεί να ήταν και οι βρωμόΑΡΑΠΑΔΕΣ...
παντος εγω δεν μπορω να ξεχωρισω αν ειναι πακιστανος ή αφγανος, εμφανισιακα φαινοντε το ιδιοΑφγανοί & Πακιστανοί ελέγχουν όλο το εμπόριο ναρκωτικών στο πεδίον του άρεως!
Επίσης,μόλις πέσει το σκοτάδι είναι συχνό το φαινόμενο οι ΑΦΓΑΝΟΙ και ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ να ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.