Νέα

Πακιστανοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Αν εσύ Τέντυ νιώθεις καλά με τον εαυτό σου τότε μην σκας.Αν νιώθεις άσχημα με το πώς αισθάνεσαι τότε θες ψυχολογική βοήθεια.Αν όλοι ασχολιομαστε με το τι λέτε ο καθένας...Το παν στη ζωή είναι να είσαι όχι όπως θέλουν οι άλλοι να είσαι αλλά όπως θέλεις εσύ να είσαι.Και στο λέω φιλικά παρόλο που είμαι στρέιτ.Απλα τυγχάνει να είμαι αντιρατσιστης.Γιατι και η μη αποδοχή των σεξουαλικών σου προτιμήσεων ρατσισμός ειναι.!!! :hi:

Μωρε καλα ολα αυτο αλλα λιγο θεωρητικά! δυστυχώς μπορει να αποδεχομαστε τον εαυτο μας, αλλα αν δεν μας αποδεχονται οι αλλοι (οσο και να τους γραφουμε) μπορουνε να κανουνε τη ζωη μας δυσκολη! εκει ειναι το θεμα...

Old spice

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Μωρε καλα ολα αυτο αλλα λιγο θεωρητικά! δυστυχώς μπορει να αποδεχομαστε τον εαυτο μας, αλλα αν δεν μας αποδεχονται οι αλλοι (οσο και να τους γραφουμε) μπορουνε να κανουνε τη ζωη μας δυσκολη! εκει ειναι το θεμα...
Μήπως τότε δεν αξίζει να είναι δίπλα σου?Ξέρω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να απομακρύνεις κάποιους.Το χειρότερο είναι και αυτό με εκνευρίζει είναι ότι όλοι αυτοί οι "ηθικολόγοι"είναι οι χειρότεροι  :respect:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Μήπως τότε δεν αξίζει να είναι δίπλα σου?Ξέρω είναι από δύσκολο έως αδύνατο να απομακρύνεις κάποιους.Το χειρότερο είναι και αυτό με εκνευρίζει είναι ότι όλοι αυτοί οι "ηθικολόγοι"είναι οι χειρότεροι  :respect:

Εεεμμμμ... αφου ξερεις πολυ καλα οτι καποιους δεν μπορεις να τους απομακρυνεις!
π.χ του γειτονες σου μπορεις? οχι!, το αφεντικο σου μπορεις? 1000 φορες οχι!
τες-πα αυτη ειναι μια συζητηση που γινεται δεκαδες χρονια και θα γινεται για πολλα ακομη....

Old spice

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Εεεμμμμ... αφου ξερεις πολυ καλα οτι καποιους δεν μπορεις να τους απομακρυνεις!
π.χ του γειτονες σου μπορεις? οχι!, το αφεντικο σου μπορεις? 1000 φορες οχι!
τες-πα αυτη ειναι μια συζητηση που γινεται δεκαδες χρονια και θα γινεται για πολλα ακομη....
Δυστυχώς Τέντυ ζούμε στην Ελλάδα τη χώρα που αποδέχεται τους πάντες κάνει εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα και την ελευθερία της "διαφορετικότητας"αρκεί να μην είναι δίπλα μας η στο σπίτι μας.Υπομονη γιατί είσαι ποιο άνδρας από πολλούς άνδρες.Εννοω στη ψυχή. :hi:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
96
Πόντοι
16
Δυστυχώς Τέντυ ζούμε στην Ελλάδα τη χώρα που αποδέχεται τους πάντες κάνει εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα και την ελευθερία της "διαφορετικότητας"αρκεί να μην είναι δίπλα μας η στο σπίτι μας.Υπομονη γιατί είσαι ποιο άνδρας από πολλούς άνδρες.Εννοω στη ψυχή. :hi:

Τι υπομονη? απλα να περασουνε τα χρονια και να μην περναει μετα η μπογια μου? οποτε το θεμα θα λυθει απο μονο του!
:-(

Απο την αλλη να μου πεις και τι να κανεις? να βγεις εξω στο δρομο με την περουκα και τα τακουνια και να παλκονεις στα χαστουκια οποιον σε στραβοκοιτάζει? και αυτο δεν παιζει!
Το θεμα ειναι οτι οτι και να κανουμε οσο και αποδοχη να κατακτησουμε, το θεμα της διάκρισης στην εργασια δεν μπορει να ξεπεραστει με τιποτα, εδω τοσα χρονια και οι γυναικες ακομη το παλευουν!

Και κατα τα ψέματα, ολο το θεμα για εμας οπως και για ολους ειναι το μεροκαματο και το να μπορεις να αυτοσυντηρείσαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
διακρισεις εχουν υπερ τους οι γυναικες και κατά τους οι αντρες.
εγω δεν μπορω να προσληφθω ουτε να παρω προαγωγη κανωντας τα γλυκα ματια σε μια αφεντικινα.
ουτε εχω δικιο ότι καυγα και να κανω με την συντροφο μου.
οι γυναικες είναι μονίμως οι καλες, ευαίσθητες, θυματα, αλλα χοντρόπετσα χυλοπιτιαζουν 10 για να διαλεξουν 1.

σε χαστουκιζει μια γυναικα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
αν σου ξεφυγει και την χαστουκισεις εσυ τοτε εισαι τερας κλπ κλπ.

μην τις αγγιζεται γιατι είναι α κατηγοριας σε αυτό το απαρτχαηντ υπερ των γυναικων που ζουμε.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Χαστουκια μονο στις γυναικειες κωλαρες!!!!  :headbaning1:

ΥΓ που χαθηκε ο τεντι μπαις;; :think:

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
εγω δεν μπορω να προσληφθω ουτε να παρω προαγωγη κανωντας τα γλυκα ματια σε μια αφεντικινα.
οι γυναικες είναι μονίμως οι καλες, ευαίσθητες, θυματα, αλλα χοντρόπετσα χυλοπιτιαζουν 10 για να διαλεξουν 1.

μην τις αγγιζεται γιατι είναι α κατηγοριας σε αυτό το απαρτχαηντ υπερ των γυναικων που ζουμε.

συγκρινεις ρε φιλε το χαστουκι που θα σου δωσει μια γυναικα απο αυτο που θα της δωσεις εσυ? εσυ μπορει να της δωσεις ενα χαστουκι και να μεινει στον τοπο....βαλτε το λιγο να δουλεψει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συγκρινεις ρε φιλε το χαστουκι που θα σου δωσει μια γυναικα απο αυτο που θα της δωσεις εσυ? εσυ μπορει να της δωσεις ενα χαστουκι και να μεινει στον τοπο....βαλτε το λιγο να δουλεψει
εγω δεν εχω δωσει χαστουκι σε γυναικα.
αντίθετα με εχουνε χαστουκισει 3-4.
μπορω να βρω καπου το δικιο μου????
ΟΧΙ

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706

Απαταει ο αντρας: ειναι ενα φαλοκρατικο γουρουνι
Απαταει η γυναικα: καλατου εκανε, του αξιζε τετοιος που ειναι

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Απαταει ο αντρας: ειναι ενα φαλοκρατικο γουρουνι
Απαταει η γυναικα: καλατου εκανε, του αξιζε τετοιος που ειναι
ετσι σκεφτονται μονο κατι φεμινηστριες....ολος ο υπολοιπος πληθυσμός σκεφτεται το αντιθετο

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Τώρα πρόσφατα πρίν λίγες μέρες έγινε και αυτό:

ΥΓ: Στο άρθρο δεν γράφουν όμως αν ήταν Πακιστανοί ή Αυγανοί ή Αφρικανοί αραπάδες.

#Μπορεί να ήταν και λαθραία βρωμόΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝΙΑ...

#Μπορεί να ήταν και οι βρωμόΑΡΑΠΑΔΕΣ...
τι να πεις ρε φιλε, δεν ειναι να πλησιαζεις στο πεδιο του αρεως, οσες φορες εχω παει ενιωθα οτι θα μου την πεσουν ολοι οι ξενοι να με φανε,χωρις κιολας να ασχολιθω μαζι τους

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
269
Πόντοι
36
Αφγανοί & Πακιστανοί ελέγχουν όλο το εμπόριο ναρκωτικών στο πεδίον του άρεως!

Επίσης,μόλις πέσει το σκοτάδι είναι συχνό το φαινόμενο οι ΑΦΓΑΝΟΙ και ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ να ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
παντος εγω δεν μπορω να ξεχωρισω αν ειναι πακιστανος ή αφγανος, εμφανισιακα φαινοντε το ιδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom