Επισκέπτης
Το μπαρμπερικο στη Λεωνιδου πακιστανικο ειναι;
οι τσιγγανοι ακριβως αυτό είναι και παιζουν σε ολο το πλανητη.Ρε μαγκες, πακιστανικη μαφια παιζει λετε στην Ελλαδα?
Ρε μαγκες, πακιστανικη μαφια παιζει λετε στην Ελλαδα?
διασπορας θα εκανε δουλιτσα?
Εγω παντως εχω τις καλυτερες εντιπωσεις απο Πακιστανους.
Δυνατοί στο σεξ, καθαροι και αρκετα πρόστυχοι αλλα και "αρσενικοι"
Γενικα ξερουν να μας συμπεριφερονται και γενικα αρεσκονται πολυ να γαμανε ελληνες!
διασπορας θα εκανε δουλιτσα?
αν κυκλοφορουν μονοι τους ειναι ανωμαλοιΚοροϊδεύετε εσείς αλλά οι Πακιστανοί δεν είναι κλασομπανιέρες. Κάντε μια βόλτα τη νύχτα είτε στο κέντρο (Αχαρνών/ Πατησίων/ 3η Σεπτεμβρίου), είτε σε μια περιοχή κοντά στο κέντρο (π.χ. Καλλιθέα, Άγιος Δημήτριος) και θα προσέξετε ότι από τους λίγους που κυκλοφορούν τη νύχτα οι 9 στους 10 που είναι μόνοι τους, είναι είτε μαύροι είτε Πακιστανοί. Εσείς μόνο με αμάξι βγαίνετε τη νύχτα.
Λαθρομετανάστες ξελαθρομετανάστες, δεν είναι κοτούλες σα μερικούς......
αν κυκλοφορουν μονοι τους ειναι ανωμαλοι
οι πακιστανοι τυπε είναι ιδια φυλη με τους γυφτους εδώ απλα οι γυφτοι ηρθαν πριν πολλα χρονια στην ευρωπη και δεν προλαβαν να γινουν μουσουλμάνοι.περα από τη θρησκεια ότι χουγια εχουν οι γυφτοι εχουν και οι πακιστανοι,γουσταρουν παρανομια κανουν παζαρια τσακωνονται και σκοτώνονται με το παραμικρο.Κοροϊδεύετε εσείς αλλά οι Πακιστανοί δεν είναι κλασομπανιέρες. Κάντε μια βόλτα τη νύχτα είτε στο κέντρο (Αχαρνών/ Πατησίων/ 3η Σεπτεμβρίου), είτε σε μια περιοχή κοντά στο κέντρο (π.χ. Καλλιθέα, Άγιος Δημήτριος) και θα προσέξετε ότι από τους λίγους που κυκλοφορούν τη νύχτα οι 9 στους 10 που είναι μόνοι τους, είναι είτε μαύροι είτε Πακιστανοί. Εσείς μόνο με αμάξι βγαίνετε τη νύχτα.
Λαθρομετανάστες ξελαθρομετανάστες, δεν είναι κοτούλες σα μερικούς......
Τέντι εγώ λέω να βρεις κανένα ανάλογο πακιστανικό φόρουμ και να παρακαλάς πακιστανια με σαγιονάρα και ποδήλατο να σε ξεσκίζουν for free.Μονο έτσι θα βρει γαλήνη η σουφρα σου,εεεε..η ψυχή σου!!!
Σωστο και αυτο...Τέντι εγώ λέω να βρεις κανένα ανάλογο πακιστανικό φόρουμ και να παρακαλάς πακιστανια με σαγιονάρα και ποδήλατο να σε ξεσκίζουν for free.Μονο έτσι θα βρει γαλήνη η σουφρα σου,εεεε..η ψυχή σου!!!