P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Μπορει να ειναι απροσωπο το νετ ομως η προσωπικοτητα του καθε ενος ευτυχως φαινεται!!
Δεν θα διαφωνησω σ' αυτο. Για καποιο λογο καποιος μπορει να εχει βρει διεξοδο στο φαγητο, να ειναι απο τη φυση του λαιμαργος ή τεμπελης ή ακομη και να υπαρχει καποιο θεμα υγειας. Δεν θα το κρινω, ουτε θα τον χαρακτηρισω, οπως θα εκανα δλδ κ σε οποιονδηποτε αλλο, ειτε ειναι κοντος, ειτε ειναι χαζος, ειτε μαυρος κλπΤο να εισαι χοντρος δεν ειναι επιλογη αλλα αδυναμια χαρακτηρα.Και το λεει καποιος που υπηρξε χοντρος στην ζωη του.
Δεν θα διαφωνησω σ' αυτο. Για καποιο λογο καποιος μπορει να εχει βρει διεξοδο στο φαγητο, να ειναι απο τη φυση του λαιμαργος ή τεμπελης ή ακομη και να υπαρχει καποιο θεμα υγειας. Δεν θα το κρινω, ουτε θα τον χαρακτηρισω, οπως θα εκανα δλδ κ σε οποιονδηποτε αλλο, ειτε ειναι κοντος, ειτε ειναι χαζος, ειτε μαυρος κλπ
ποσο ωραια τα λεςς!! θα σ στηλω friend request να τα λεμε! Και γτ οχι να κανονισουμε κανα μπαμπατσικο τριο με τον Αλεξ και ασε τους αλλους να γλυφουν κοκκαλααααα χεχεχ
Aδελφέ γιατι τα βαζεις με το κοριτσακι μου??βρε μοσχαρι τι δεν θα κρινεις και δεν θα χαρακτηρισεις? ενας χοντρος να λεει δεν θα κρινω ενα χοντρο τι ηλιθια δηλωση ειναι αυτη. γιατι παριστανεις την αποστασιοποιημενη? τρρρρρρρρρρρρελα
Δεν ειναι αντιπροσωπευτική τύπε.γιατι δε την εχω δει αυτην την φωτο?
Οταν λες τσουβαλι?Τυπε θα το φας το τσουβάλι;
τυπε εννοώ οτι ειναι πολλά τα κιλάΟταν λες τσουβαλι?
σε καποιους αρεσουντυπε εννοώ οτι ειναι πολλά τα κιλά
Η ζωή θα ήταν αφόρητη αν δεν υπήρχαν τα ψέματα.
Ναι, φυσικα. Ειναι γνωστο εξαλλου. Τι να τις κανω τις κοκκαλιάρες?Ρε ταραμά λοπεζ πως προσβάλλεις έτσι τις κοπέλες; δεν ζήτησαν τη γνώμη σου..όπως γουστάρουν θα είναι τα κορίτσια!!! Τι του απάντατε ρε κούκλες δν βλέπετε πόση κακία βγαζουν τα σχόλια του;;; φανταστείτε τι αντιμετοπίζει στη πραγματική του ζωή και βγάζει τα κομπλεξ εδώ
Άλεξ προτιμάς τις τσουπωτές εεε;;;
Ολα τα κιλα ολα τα λεφτα τύπετυπε εννοώ οτι ειναι πολλά τα κιλά
Ρε ταραμά λοπεζ πως προσβάλλεις έτσι τις κοπέλες; δεν ζήτησαν τη γνώμη σου..όπως γουστάρουν θα είναι τα κορίτσια!!! Τι του απάντατε ρε κούκλες δν βλέπετε πόση κακία βγαζουν τα σχόλια του;;; φανταστείτε τι αντιμετοπίζει στη πραγματική του ζωή και βγάζει τα κομπλεξ εδώ
Άλεξ προτιμάς τις τσουπωτές εεε;;;
Χώσε τύπε, οσο τα χωνεις τοσο πιο γλυκος θα της φαινομαι εγωεδω μας βρηκατε δεν σας βρηκαμε εμεις. αμα δεν σαρεσει, πουλο. αμα σαρεσει, μην ανοιγεις το στομα για μιρλα να το ανοιγεις για να το κατουραμε.
τα λεωω και δεν με ακουνε.ΟΙ τσουποτες κανουν καλο σεξακιΝαι, φυσικα. Ειναι γνωστο εξαλλου. Τι να τις κανω τις κοκκαλιάρες?
Χαιρομαι που και σημερα αισθανθηκες την αναγκη να συνομιλησεις μαζι μου. Τεταρτη μερα σερι.
ετσι παιζεις μπαλιτσα ρε?Χώσε τύπε, οσο τα χωνεις τοσο πιο γλυκος θα της φαινομαι εγω
Χαχα καλά δεν είμαι του γούστου σου...στεναχωρήθηκα τρΝαι, φυσικα. Ειναι γνωστο εξαλλου. Τι να τις κανω τις κοκκαλιάρες?
Χαιρομαι που και σημερα αισθανθηκες την αναγκη να συνομιλησεις μαζι μου. Τεταρτη μερα σερι.