Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μπορει να ειναι απροσωπο το νετ ομως η προσωπικοτητα του καθε ενος ευτυχως φαινεται!!

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Το να εισαι χοντρος δεν ειναι επιλογη αλλα αδυναμια χαρακτηρα.Και το λεει καποιος που υπηρξε χοντρος στην ζωη του.
Δεν θα διαφωνησω σ' αυτο. Για καποιο λογο καποιος μπορει να εχει βρει διεξοδο στο φαγητο, να ειναι απο τη φυση του λαιμαργος ή τεμπελης ή ακομη και να υπαρχει καποιο θεμα υγειας. Δεν θα το κρινω, ουτε θα τον χαρακτηρισω, οπως θα εκανα δλδ κ σε οποιονδηποτε αλλο, ειτε ειναι κοντος, ειτε ειναι χαζος, ειτε μαυρος κλπ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
τι κανουν οι μπεκατσες σε ενα αντρικο σαϊτ ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν θα διαφωνησω σ' αυτο. Για καποιο λογο καποιος μπορει να εχει βρει διεξοδο στο φαγητο, να ειναι απο τη φυση του λαιμαργος ή τεμπελης ή ακομη και να υπαρχει καποιο θεμα υγειας. Δεν θα το κρινω, ουτε θα τον χαρακτηρισω, οπως θα εκανα δλδ κ σε οποιονδηποτε αλλο, ειτε ειναι κοντος, ειτε ειναι χαζος, ειτε μαυρος κλπ

βρε μοσχαρι τι δεν θα κρινεις και δεν θα χαρακτηρισεις? ενας χοντρος να λεει δεν θα κρινω ενα χοντρο τι ηλιθια δηλωση ειναι αυτη. γιατι παριστανεις την αποστασιοποιημενη? τρρρρρρρρρρρρελα :uglystupid: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
βρε μοσχαρι τι δεν θα κρινεις και δεν θα χαρακτηρισεις? ενας χοντρος να λεει δεν θα κρινω ενα χοντρο τι ηλιθια δηλωση ειναι αυτη. γιατι παριστανεις την αποστασιοποιημενη? τρρρρρρρρρρρρελα :uglystupid: :uglystupid:
Aδελφέ γιατι τα βαζεις με το κοριτσακι μου??

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Τυπε θα το φας το τσουβάλι; :grin:

Επισκέπτης
Ρε ταραμά λοπεζ πως προσβάλλεις έτσι τις κοπέλες; δεν ζήτησαν τη γνώμη σου..όπως γουστάρουν θα είναι τα κορίτσια!!! Τι του απάντατε ρε κούκλες δν βλέπετε πόση κακία βγαζουν τα σχόλια του;;; φανταστείτε τι αντιμετοπίζει στη πραγματική του ζωή και βγάζει τα κομπλεξ εδώ :grin: :2funny:

Άλεξ προτιμάς τις τσουπωτές εεε;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε ταραμά λοπεζ πως προσβάλλεις έτσι τις κοπέλες; δεν ζήτησαν τη γνώμη σου..όπως γουστάρουν θα είναι τα κορίτσια!!! Τι του απάντατε ρε κούκλες δν βλέπετε πόση κακία βγαζουν τα σχόλια του;;; φανταστείτε τι αντιμετοπίζει στη πραγματική του ζωή και βγάζει τα κομπλεξ εδώ :grin: :2funny:

Ναι, φυσικα. Ειναι γνωστο εξαλλου. Τι να τις κανω τις κοκκαλιάρες?
Χαιρομαι που και σημερα αισθανθηκες την αναγκη να συνομιλησεις μαζι μου. Τεταρτη μερα σερι.  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εδω μας βρηκατε δεν σας βρηκαμε εμεις. αμα δεν σαρεσει, πουλο. αμα σαρεσει, μην ανοιγεις το στομα για μιρλα να το ανοιγεις για να το κατουραμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εδω μας βρηκατε δεν σας βρηκαμε εμεις. αμα δεν σαρεσει, πουλο. αμα σαρεσει, μην ανοιγεις το στομα για μιρλα να το ανοιγεις για να το κατουραμε.
Χώσε τύπε, οσο τα χωνεις τοσο πιο γλυκος θα της φαινομαι εγω  :2funny: :2funny: :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
Χαιρομαι που και σημερα αισθανθηκες την αναγκη να συνομιλησεις μαζι μου. Τεταρτη μερα σερι.  :grin:
τα λεωω και δεν με ακουνε.ΟΙ τσουποτες κανουν καλο σεξακι :rockon:

Επισκέπτης
Χαχα καλά δεν είμαι του γούστου σου...στεναχωρήθηκα τρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom