Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
χαχαχ μαλλον σε μενα πηγαινε αυτο!
Οχι χαρα μου ολες ειμαστε χοντρες, μπαζα, ελεινιδες κλπ
Εν αντιθεσει φυσικα με τους αντρες μελη που ειναι θεογκομενοι, με τεραστια πουλια, περισση γοητεια κ τρελα λεφτα, γ αυτο αλλωστε καμία γυναίκα δεν τους καλύπτει!!!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Εν αντιθεσει φυσικα με τους αντρες μελη που ειναι θεογκομενοι, με τεραστια πουλια, περισση γοητεια κ τρελα λεφτα, γ αυτο αλλωστε καμία γυναίκα δεν τους καλύπτει!!!
Eυγε!!Η απουσια σου σε εκανε σοφοτερη :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τι πας να παραστησεις τωρα με την ειρωνια ρε μοσχαρι? γιατι το πας γενικα? εσυ εισαι ή δεν εισαι χοντρελα που ντρεπεται κιολας μονο τα κλαματα δεν ειχες βαλει τοτε που εφαγες την καραμουζα με τη φωτο που παρουσιασες τα ζυμαρια σου

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

ποσο ωραια τα λεςς!! θα σ στηλω friend request να τα λεμε! Και γτ οχι να κανονισουμε κανα μπαμπατσικο τριο με τον Αλεξ και ασε τους αλλους να γλυφουν κοκκαλααααα χεχεχ

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
τι πας να παραστησεις τωρα με την ειρωνια ρε μοσχαρι? γιατι το πας γενικα? εσυ εισαι ή δεν εισαι χοντρελα που ντρεπεται κιολας μονο τα κλαματα δεν ειχες βαλει τοτε που εφαγες την καραμουζα με τη φωτο που παρουσιασες τα ζυμαρια σου
γιατι δε την εχω δει αυτην την φωτο? :headbang:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
506
ποσο ωραια τα λεςς!! θα σ στηλω friend request να τα λεμε! Και γτ οχι να κανονισουμε κανα μπαμπατσικο τριο με τον Αλεξ και ασε τους αλλους να γλυφουν κοκκαλααααα χεχεχ
θα μοιραστελι η Ρόζυ τον Αλεξ?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ποια ζυμαρια μωρε, τα χειλη μου εβαλα σε φωτο και βρηκε ευκαιρια να κραξει το αλλο το ψυχακι γτ του την ειχα πει στα πολιτικα!!!
Εννοειται πως υπηρξαν και οι καλοθελητες οπως του λογου σου που σιγονταρανε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σκετη τσοντα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Στειλε φυσικα.
Οσον αφορα το δευτερο σκελος εχω δηλωσει εξαρχης οτι δεν μ αρεσουν τα ομαδικα σπορ.  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποια ζυμαρια μωρε, τα χειλη μου εβαλα σε φωτο και βρηκε ευκαιρια να κραξει το αλλο το ψυχακι γτ του την ειχα πει στα πολιτικα!!!
Εννοειται πως υπηρξαν και οι καλοθελητες οπως του λογου σου που σιγονταρανε.

τα μαγουλα σου τα θυμασαι ρε βυτιο? κοψε τα ψεμματα τι παριστανεις τωρα για πες μας ποιο ειναι το νεο προφιλ που υιοθετεις τωρα οτι εισαι αδυνατουλα για οσους δεν θυμουνται?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
τα μαγουλα σου τα θυμασαι ρε βυτιο? κοψε τα ψεμματα τι παριστανεις τωρα για πες μας ποιο ειναι το νεο προφιλ που υιοθετεις τωρα οτι εισαι αδυνατουλα για οσους δεν θυμουνται?
:jerking: :jerking:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

Γτ εισαι τοσο αγενης? Συζητηση κανουμε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ολοι θελουμε να μαστε ψηλοι, ομορφοι, αδυνατοι, εξυπνοι και λεφταδες και τι σημαινει αυτο??
Δεν ξερεις για ποιο λογο ο καθενας επιλεγει εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης...
Το να εισαι χοντρος δεν ειναι επιλογη αλλα αδυναμια χαρακτηρα.Και το λεει καποιος που υπηρξε χοντρος στην ζωη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom