wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
το ενδιαμεσο ντουζακι μην ξεχνας!!!!πουτσα και ξυλο μονο
το ενδιαμεσο ντουζακι μην ξεχνας!!!!πουτσα και ξυλο μονο
Καμια και κανενας που ειναι χοντρος δεν γουσταρει.Μην λεμε μαλακιες.για να μη με πρηζουν αδικα..ειμαι bbw και γουσταρω γιαυτο!
Δικαίωμα του καθενός είναι να είναι οπως θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Αμαν πια με τις ρατσιστικές εμμονές σας.Καμια και κανενας που ειναι χοντρος δεν γουσταρει.Μην λεμε μαλακιες.
Απο το να λες οτι γουσταρεις καλυτερα να βαλεις κατω τον κωλο σου,να πεισμωσεις και να τα χασεις.
οχι αλλα μοιαζω
Δικαίωμα του καθενός είναι να είναι οπως θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Αμαν πια με τις ρατσιστικές εμμονές σας.
Πτεραρχε μου το εχω δηλώσει μου αρεσουν τα μπαμπατσικαΘέλεις λίπος για τον χειμώνα, έλα, πες την αλήθεια ...
Απο το να τσαντιζεσαι και να λες μαλακιες,βαλε προγραμμα στην ζωη σου να φτιαξεις τον εαυτο σου.Δεν ειναι τιποτα,αρκει να πιστεψεις οτι μπορεις να το καταφερεις.Και μπορεις.Δικαίωμα του καθενός είναι να είναι οπως θέλει και να κάνει ό,τι θέλει. Αμαν πια με τις ρατσιστικές εμμονές σας.
Καμια και κανενας που ειναι χοντρος δεν γουσταρει.Μην λεμε μαλακιες.
Απο το να λες οτι γουσταρεις καλυτερα να βαλεις κατω τον κωλο σου,να πεισμωσεις και να τα χασεις.
Ροζυ που χαθηκες εσυ?
Ολοι θελουμε να μαστε ψηλοι, ομορφοι, αδυνατοι, εξυπνοι και λεφταδες και τι σημαινει αυτο??Κανένας δεν θέλει να είναι χοντρός μην τρελαθούμε κιόλας. ;)
Απο το να τσαντιζεσαι και να λες μαλακιες,βαλε προγραμμα στην ζωη σου να φτιαξεις τον εαυτο σου.Δεν ειναι τιποτα,αρκει να πιστεψεις οτι μπορεις να το καταφερεις.Και μπορεις.
Δουλειες, γιορτες, ειχα βαρεθει κ λιγο...καταλαβαινεις ;)Ροζυ που χαθηκες εσυ?
Καμια και κανενας που ειναι χοντρος δεν γουσταρει.Μην λεμε μαλακιες.
Ρε γμτ δεν ετρωγα κ σενα να ησυχαζαμε!!!ετρωγε
Ρε γμτ δεν ετρωγα κ σενα να ησυχαζαμε!!!
χαχαχ μαλλον σε μενα πηγαινε αυτο!
Ρε γμτ δεν ετρωγα κ σενα να ησυχαζαμε!!!