Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
@ Sonia_Red Είπες τεράστια πιπα.. Και οι αδερφές ψυχες δε θα είναι ειλικρινείς μέχρι κεραιας. Τα λεγόμενα "λευκα ψέματα", γιατι για τέτοια μιλαμε εδω, δε τα λες για να μη καταπιεζεσαι. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, που δεν έχει λόγο να τα πιάσουμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
ασχετα με τον τοπικσταρτερ - εχω βαρεθει τοσο πολυ να ακουω τους ανθρωπους να παραπονιουνται για τους συντροφους τους. Ενας ανθρωπος, οταν νιωθει ανετα με τον γκομενο/γκομενα/αντρα/γυναικα του δεν εχει καμια αναγκη να κανει περιεργες κινησεις. Οι σχεσεις σας ειναι χαλια, δεν υπαρχει εμπυστοσυνη, δεν υπαρχει επαφη, ανεση να πειτε οτιδηποτε μεταξυ σας χωρις συνεπειες (βλεπε τσαντιλα ή πολυωροι τσακομοι).

Αν δεν νιωθετε αυτη την ανεση η αν δεν ειστε ικανοι να την αποκτησετε, μην κανετε σχεσεις καθολου. Δεν αξιζει, χανετε τον χρονο σας και τον τρωτε απο τους αλλους.

Ξεκίνα από τώρα δίαιτα ,ώστε  μέχρι το καλοκαίρι να έχεις
χάσει αρκετά κιλά , γράψου και σε ένα γυμναστήριο.
Θα έχεις κάποια πιθανότητα έτσι να βρείς σύντροφο
το καλοκαίρι .
Μην πολυ-γράφεις στο μπου.κομ, διότι το γράψιμο σημαίνει
καθησιό, και θα αυξηθεί η κυτταρίτιδά σου .

newego_LARGE_t_821_105527091_type11618.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.spartacus.gr/media/k2/items/cache/3bc7aa7f337d2b6d218588b9fca9e94f_XL.jpg[/img[/URL]]

Αγόρασε μηχάνημα γυμναστικής για τους γλουτούς ,
να δυναμώσουν

[img]http://static.gr.groupon-content.net/49/93/1352830949349.jpg

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
μην κανεις σχεσεις, πολυ απλη η λυση.

Αφου δεν εχεις σχεση μαζι της, δεν σου χρωσταει να ειναι ειλικρινης. Επισης εισαι ψυχακιας και κοντρολ φρικ.

δεν ειναι απαραιτητα κακο το control freak! Αν το παιξει σωστα, γινεται καυλωτικο!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Εχω πει ψέματα γιατί η αλήθεια περιείχε περισσότερες λέξεις και βαριόμουν...
Πειράζει? :think:

συνηθως τα ψεματα θελουν πολλες σαλτσες για να γινουν πιστευτα! πωςς τα καταφερες παλι αναποδα μαν?

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Κατι σαν "αυτοεκπληρούμενη προφητεια" δηλαδη...

ειναι ενας προγραμματισμος. Απο την αρχη προειδοποιει τις κοπελες - μην τολμησεις να μου πεις ψεματα! Και η αλλη μπαινει στο τρυπακι της αμφιβολιας - και αν δεν με πιστεψει; και αν του φανει κατι περιεργο; καλυτερα να μην του πω την αληθεια, ειναι καχυποπτος, θα φρικαρει, αντε να βρεις την ακρη μαζι του μετα.

Ετσι γινεται οντως το προβλημα, χαλαει το πραγμα και ναι, φυσικα, φταιει η κοπελα. Και οχι ο ανθρωπος που νομιζει, οτι οποιος εχει πει ενα μικρο ψεμα, αυριο θα παει να σφαζει νεογνα στην Αλεξανδρα.

Ολοι μας λεμε μικρα και μεγαλα ψεματα, και οποιος το αρνηθει - ειναι ψευτης )))

Τωρα αν μιλησουμε για σοβαρα θεματα - οικονομικα κλπ, εκει οντως χρειαζεται ειλικρινεια. Η προσοχη. Αλλα στα βραχιολια και στα μακαρονια; Πφ!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ξεκίνα από τώρα δίαιτα ,ώστε  μέχρι το καλοκαίρι να έχεις
χάσει αρκετά κιλά , γράψου και σε ένα γυμναστήριο.
Θα έχεις κάποια πιθανότητα έτσι να βρείς σύντροφο
το καλοκαίρι .
Μην πολυ-γράφεις στο μπου.κομ, διότι το γράψιμο σημαίνει
καθησιό, και θα αυξηθεί η κυτταρίτιδά σου .

newego_LARGE_t_821_105527091_type11618.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.spartacus.gr/media/k2/items/cache/3bc7aa7f337d2b6d218588b9fca9e94f_XL.jpg[/img[/URL]]

Αγόρασε μηχάνημα γυμναστικής για τους γλουτούς ,
να δυναμώσουν

[img]http://static.gr.groupon-content.net/49/93/1352830949349.jpg

η θεωρια με τα κιλα που συνεπαγονται συντροφο παει άπατη φιλε! Αν ηταν ετσι θα ημουν ακομη παρθενα!
Κυτταριτιδα εχουν κ οι αδυνατες να ξες..ειναι θεμα αυξομειωσης βαρους κι οχι καθισιου!

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
δεν ειναι απαραιτητα κακο το control freak! Αν το παιξει σωστα, γινεται καυλωτικο!

Δεν μιλαμε τωρα για παιχνιδια κρεβατιου. Μιλαμε για εναν ανθρωπο, που χαλιεται αν η γκομενα δεν του δινει σωστη αναφορα για το τη εφαγε χτες το μεσιμερι. Για μενα - πληρως αντικουκου η φαση.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
@ Sonia_Red Είπες τεράστια πιπα.. Και οι αδερφές ψυχες δε θα είναι ειλικρινείς μέχρι κεραιας. Τα λεγόμενα "λευκα ψέματα", γιατι για τέτοια μιλαμε εδω, δε τα λες για να μη καταπιεζεσαι. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, που δεν έχει λόγο να τα πιάσουμε.

Ακριβως. Αδερφες ψυχες αν μαθουν, οτι τους ειπαν ψεμα για κατι ασημαντο, δεν χαλιουνται μεταξυ τους. Επειδη αναγνωριζουν το δικαιωμα του αλλου να πει οτιδηποτε θελει εκεινη τη στιγμη.

Που ειναι η πιπα, λοιπον; Διαβαστε πιο καλα τα σχολια, προτου πεταχτειτε.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Δεν μιλαμε τωρα για παιχνιδια κρεβατιου. Μιλαμε για εναν ανθρωπο, που χαλιεται αν η γκομενα δεν του δινει σωστη αναφορα για το τη εφαγε χτες το μεσιμερι. Για μενα - πληρως αντικουκου η φαση.

Δεν εννοω στο κρεβατι μονο! Καποιοι γουσταρουν ελεγχο γενικα και καποιοι απολαμβανουν να ελεγχονται γενικα! γουστα ειναι αυτα!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
η θεωρια με τα κιλα που συνεπαγονται συντροφο παει άπατη φιλε! Αν ηταν ετσι θα ημουν ακομη παρθενα!
Κυτταριτιδα εχουν κ οι αδυνατες να ξες..ειναι θεμα αυξομειωσης βαρους κι οχι καθισιου!

Εγώ δεν έχω περιττά κιλά  διότι γυμνάζομαι
συστηματικά .

Κάνω αρκετά χρόνια  Τζούντο και δεν έχω καθόλου κυτταρίτιδα

όπως βλέπεις στη φωτό

Συνημμένα

• 24aobi.jpg
    24aobi.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 19

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Ακριβως. Αδερφες ψυχες αν μαθουν, οτι τους ειπαν ψεμα για κατι ασημαντο, δεν χαλιουνται μεταξυ τους. Επειδη αναγνωριζουν το δικαιωμα του αλλου να πει οτιδηποτε θελει εκεινη τη στιγμη.

Που ειναι η πιπα, λοιπον; Διαβαστε πιο καλα τα σχολια, προτου πεταχτειτε.

Ακυρη προσπάθεια να το σώσεις. Λες πως βαρέθηκες να ακους συντρόφους που παραπονιουνται. Επίσης λες πως αυτό είναι αποτέλεσμα της έλλειψης επικοινωνίας και ειλικρίνειας. Επισης ακυρο-μιλάμε για λευκα ψέματα. Στη κατηγορία που αναφερόμαστε, δε μπορεί καν να αναφερθει με τον όρο ψέματα. Ακόμη και στην απλή ερώτηση: τί κάνεις;  9 στους 10 θα πουν τιποτα. Πόσοι δε κάνουν τίποτα; Έλλειψη επικοινωνίας πάλι;

OP
OP
L

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1
Και οι γκομενες που ξερουν, οτι εσυ κολλας απιστευτα με αυτες τις καταστασεις, μετα φοβουνται να σου πουν το παραμικρο, για να μην περασουν απο 40 γενιες ανακριση.

Νομίζω δεν κατάλαβες ακόμη τι συμβαίνει με μένα... έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μιλάω σε τέτοιες καταστάσεις απλά ότι γίνεται, γίνεται "μέσα" μου.. στο μυαλό μου και χάνω την εμπιστοσύνη μου.. δεν κάνω σκηνή και δεν ζητάω εξηγήσεις.. απλά έχω πάντα το κακό και το καχύποπτο στο μυαλό μου.. είναι η πρώτη μου επιλογή κι αυτό μου το δημιούργησαν τόσες και τόσες καταστάσεις όχι που έζησα μόνο εγώ αλλά και τόσοι άλλοι..

Όμως επειδή μου αρέσει και με βοηθάει η άποψη σου, για την άποψη του Ιάκωβου τι λες..: "Μια γκομενα που λεει με ευκολια αθωα ψεματάκια αργα ή γρηγορα θα περασει και στα σοβαρα!" ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Λοιπόν σήμερα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας για κάτι που μου φαίνεται δεν έχει λύση καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το γυναικείο μπουρδελομυαλό!

Τώρα μπορεί να μην έχω σχέση αλλά πάντα μου όταν είχα με πειράζει ένα και μόνο πράγμα! Η μη ειλικρίνεια. Δεν αντέχω το ψέμα

δεν διαβαζω παρακατω. αν σε πειραζει τοσο πολυ μην ξανακανεις ποτε σχεση με γυναικα ληξις. δεν υπαρχει εναλλακτικη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όμως επειδή μου αρέσει και με βοηθάει η άποψη σου, για την άποψη του Ιάκωβου τι λες..: "Μια γκομενα που λεει με ευκολια αθωα ψεματάκια αργα ή γρηγορα θα περασει και στα σοβαρα!" ;

αν περιμενεις τη γυναικα που δεν λεει ψεμματα ειναι σαν να περιμενεις να κλασεις και να μυριζει φρουτα του δασους

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.791
Πόντοι
216
Το είπαμε από το πρωί. Αν νομίζεις πως μια γυναίκα ή ένας άντρας έχουν το ψέμα και την απιστία μέσα τους, σε τέτοιο βαθμό που να περιγραφεις μια ορολογιακη βομβα, πρέπει να μιλησεις σε καποιο ειδικο.

OP
OP
L

Larisseos4

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
1

ρε Σόνια πάλι βγάζεις συμπεράσματα.. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ούτε ζητώ αναφορά.. στις σχέσεις μου δίνω ΠΛΗΡΗ εμπιστοσύνη κι ελευθερία μέχρι να την χάσει η άλλη από μόνη της.. απλά τους λέω στην αρχή ότι δεν αντέχω το ψέμα.. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έχω παράπονο αν μου πει ψέμα (καλοπροαίρετο) σε δική μου ερώτηση του στυλ "σου άρεσε το δωράκι μου;"!
Εγώ μιλάω για ψέματα που θα μου πει ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ! Και προσπαθώ να κατανοήσω το λόγο και το τι κρύβεται πίσω από ένα ψέμα που δεν χρειαζόταν να πει! Αφού δεν ερωτήθηκε και δεν χρειαζόταν να ανοίξει τέτοια συζήτηση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom