nickolaosthedck
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ποιον ηλιο ? αυτον της Γηραιας Αλβιωνας?
Ε τωρα και εσυ! Μην μου πεις οτι θα την βγαλεις καλοκαιριατικα ολη τη σεζον εκει πανω...
ποιον ηλιο ? αυτον της Γηραιας Αλβιωνας?
σταματα τυπε μου τρεχουν τα σαλια
Τυπε το ειπαμε και πριν. Ειναι μουσα η γυναικα. Σε εμπνεει και σε λιωνει κατω σαν κερι.
Ε τωρα και εσυ! Μην μου πεις οτι θα την βγαλεις καλοκαιριατικα ολη τη σεζον εκει πανω...
εχεις ενα δικιο..μαλλον θα κατεβω
εχεις ενα δικιο..μαλλον θα κατεβω
ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Εσυ τον εχεις μικρο??ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
o ZoReN δεν κινδυνυει απο τιποτα πτεραρχε μου ;)Ωχ, μαλάκα κινδυνεύει ο zoReN ...
:S :S :S
τυπε σα να κανει πεσιμο ο ηλιας μαμαλακης αισθανομαιΑσε πανω μου την ξεναγηση και τις προτασεις περι τουρ στο ηλιολουστο νησι μας
Ρε αγορακια που θα λιωσουν παλι. Μεχρι να γινουν και αυτα αλοιφη για το τοσο πλουσιο ομορφο στηθος σου ή μια λοτιον για τρυφερα πελματακια σου.
Πετυχημενο!!!τυπε σα να κανει πεσιμο ο ηλιας μαμαλακης αισθανομαι
τυπε σα να κανει πεσιμο ο ηλιας μαμαλακης αισθανομαι
τυπε σα να κανει πεσιμο ο ηλιας μαμαλακης αισθανομαι
Μ' αυτά που γράφεις ανά καιρούς και νήματα μάλλον σαν ΜΑΜΑΛΑΚΑΣ, να αισθάνεσαι.
Κ εσυ αναρωτιεσαι ακομα??Ροζυ πλακώσατε πολλές στο μπου δεν ξέρουμε ποια να πρωτοεξυπηρετησουμε
Κ εσυ αναρωτιεσαι ακομα??
Εσενα δεν εχουμε δει το "εργο" σου τροφαντουλα και καβλοραπανακι! Πιστευω οτι καλο θα ηταν να υπαρχει ενα θρεντ για τα κοριτσια που ειναι αρκετα τολμηρα και κανουν κεφι να ανεβασουν στηθη,ποδαρακια και καμια γυμνη.
ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ