Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
θεωρητικα και καθολου αεροβιο να μην κανεις αν εισαι στρατιωτης με την διατροφη και κανεις βαρη παλι κομματια θα εισαι. Αλλα ενταξει κανει καλο στην καρδια κτλπ οποτε 2-3 φορες την βδομαδα καλα ειναι.

ρε συ εγω εκανα 1.5-2 ωρες με μεγαλυτερα διαλειμματα και 2 μυικες ομαδες . εβλεπα αποτελεσματα αλλα οκ. μολις φιλε το γυρισα στα 45λεπτα αποκλειστικα καψιμο μιας μυικης ομαδας ειδα τεραστια αλλαγη. 10-12 επαναληψεις καθε σετ too failure και οχι πανω απο 30 δευτερολεπτα διαλειμμα.

απλα αν δεν εχεις φαει καλα πριν ειναι πρακτικα αδυνατον να βγει αυτο το workout.αν εχεις φαει τιποτα οσπρια και μλκιες θα πεσεις κατω με την συγκεκριμενη προπονηση. μονο με κοτοπουλα βγαινει αχαχχα...

αλλα το ευχαριστιεσαι !

Επιτελους καποιος σπαει τον μυθο της αεροβιας! Πεστο φιλε! Μα χωρις στρατιωτικη διατροφη δεν πας πουθενα! Για οσους θελουν κατι καλο και οχι μετριοτητες,
Για την τοσο μεγαλη διαφορα με το κλασσικο bodysplit μου κανει εντυπωση. Ναι εχω δει καποιες αλλαγες στα αδυνατα σημεια οπως ωμοι πχ αλλα τα ποδια νιωθω οτι δουλευανε πολυ καλυτερα με το προγραμμα δυναμης και τα μεγαλα διαλειματα κτλ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Επιτελους καποιος σπαει τον μυθο της αεροβιας! Πεστο φιλε! Μα χωρις στρατιωτικη διατροφη δεν πας πουθενα! Για οσους θελουν κατι καλο και οχι μετριοτητες,
Για την τοσο μεγαλη διαφορα με το κλασσικο bodysplit μου κανει εντυπωση. Ναι εχω δει καποιες αλλαγες στα αδυνατα σημεια οπως ωμοι πχ αλλα τα ποδια νιωθω οτι δουλευανε πολυ καλυτερα με το προγραμμα δυναμης και τα μεγαλα διαλειματα κτλ.
βοηθαει ρε τυπε η αεροβια
αμα κανεις διαδρομο εναλλαξ γρηγορο περπατημα - τζογκινγκ και καπακι κανα ελλειπτικο στεγνωνεις απο λιπος
εννοειται σε συνδυασμο με διατροφη δε σου λεω να κανεις γουρουνιες και να περιμενεις να στεγνωσεις με την αεροβια
και βοηθαει και το καρδιοαγγειακο που ειπε ο αλλος τυπος

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1

τι να σου πω ρε μαν μπορει να εξαρταται και απο το ατομο. να δουλευει ξεχωριστα στον καθενα.
στο δικο μου σωμα αυτο δουλευει καλυτερα. πρεπει να δεις με trial and error τι ειναι καλυτερο για σενα.

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι κομματια το καλοκαιρι και μην δω κανενα thread τον μαιο να γραφει "εχω 20 περιττα κιλα ...προλαβαινω μεχρι το καλοκαιρι να κανω 6-pack abs ? " χαχααχαχ

Επισκέπτης
Γιατί θα ντραπώ ή μήπως θα με γνωρίσει και κανείς :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
πρωτον δεν εισαι 19, εισαι μεγαλυτερη
δευτερον λογω της ξινιλας και της τυρομουνιασης που βγαζεις μαλλον εισαι μπαζακι
τριτον δε θα μοστραρες τη φατσα σου σε σαιτ με μπουρδελα
ΑΡΑ δεν εισαι η κοπελα της φωτο

ΥΓ: το μπου εχει ειδικη διαδικασια πιστοποιησης αυθεντικοτητας φωτο (ISO LAKIS33)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
η αλικη στην χωρα των ψωλαραδων

URL]]

Επισκέπτης
Καλά όχι οτι καίγομαι αν το πιστεύεις..αλλά η φωτό είναι αποκλειστικά δικιά μου!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
αντε χοντρουλα θα απαντησω για να μαθαινουν και οι υπολοιποι εστω τη βασικη λειτουργια του σωματος. ο μυς δεν ειναι μπαλονι να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει. οταν γυμναζομαστε καταστρεφουμε μυικο ιστο, ο οργανισμος τις ξαναχτιζει μεγαλυτερες περισσοτερες δυνατοτερες. αυτο ειναι το χτισιμο μυων.
η γυμναστικη ειναι η καταστροφη και η αναπτυξη ειναι η αναρρωση.

merci αγαπουλα!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Καλά όχι οτι καίγομαι αν το πιστεύεις..αλλά η φωτό είναι αποκλειστικά δικιά μου!
ουτε 19 χρονων εισαι
ουτε η φωτο ειναι δικια σου
το ξερεις το ξερω
παμε παρακατω  :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom