Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε μου αν θελεις ογκο κανεις 6 προπονησεις τη βδομαδα
μιση ωρα αεροβια στην αρχη
δευ-πεμπ στηθος δικεφαλους
τρι-παρ πλατη τρικεφαλους
τετ-σαββ ποδια ωμους
ολα με σουπερσετ συνδυασμο μηχανηματων - ελευθερων βαρων
λιγες επαναληψεις με πολλα κιλα

αμα θες γραμμωση
μια ωρα αεροβια στην αρχη
τρεις προπονησεις τη βδομαδα
δευ στηθος δικεφαλους
τετ πλατη τρικεφαλους
παρ ποδια ωμους
κυριως οργανα λιγοτερο ελευθερα βαρη
απλα σετ
λιγα κιλα πολλες επαναληψεις

ολα λαθος. μεχρι αυριο θα γραφουμε τι λυσσαξατε να το ανοιξετε το θεμα

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Αν και μου αρεσει οτι εχεις διπλη συχνοτητα σε ολες τις μυικες ομαδες θα διαφωνησω κυριως με την μια ωρα αεροβια. Ειναι τρομερη υπερβολη. Εγω εφτασα 8% λιπος το καλοκαιρι σχεδον αποκλειστικα με διατροφη και σκληρες προπονησεις βεβαια με βαρη.  Η αεροβια ειναι καλο να γινεται συμπληρωματικα η το πρωι ή μετα τα βαρη και παλι σε χαλαρη φαση.
Τα λιγα κιλα πολλες επαναληψεις δεν εχουν κανενα νοημα στο θεμα γραμμωσης.Αμα δεν κανεις στρατιωτικη διατροφη οτι και να κανεις γουρουνοπουλο θα εισαι.
Απορω πως τετοιες αντιληψεις υπαρχουν ακομα.
Σχετικα με το προγραμμα  τους ωμους θα τους κολαγα περισσοτερο με το στηθος. Ποδια ισως αποκλειστικα μονα τους.

ναι ρε μαλακιες σου λεει. αεροβια μια ωρα χααχαχαχαχαχ κλαιωωωω...

σιγα μην κανουμε και μαραθωνιο ρε τρελε...

2-3 φορες την βδομαδα απο ενα μισαωρακι εισαι κομπλε με το αεροβιο.ολο το υπολοιπο ειναι διατροφη.

1 και 2 ωρες ειναι για αυτους που θελουνε να χασουνε τα περιττα λιπη.

εγω πιστευω η καλυτερη γυμναστικη ειναι τωρα  3-4 φορες την βδομαδα απο 45 λεπτα μια μυικη ομαδα καθε φορα με διαλειμματα 30-40 δευτερολεπτων ανα σετ . οχι παραπανω.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
ολα λαθος. μεχρι αυριο θα γραφουμε τι λυσσαξατε να το ανοιξετε το θεμα

Οντως χειροτερο και απο τρολλινγ ειναι αυτο το θεμα αλλα ειμαι περιεργος τι προγραμματα κανεις.
Γενικα το τελευταιο διαστημα εχω βρεθει σε μεγαλες κοντρες μεταξυ οπαδων των κλασσικων bodysplit προγραμματων μια μυικη ομαδα ανα εβδομαδα , περισσοτερο απομονωτικες ασκησεις και αδερφιστικο στυλο κτλ κτλ και των πιο ζορικων που ειναι full body προπονησεις λογικη και σε φαση δωσε 2 και 3 φορες την εβδομαδα Σκουωτ και αρσιβαριστικες ασκησεις κτλ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Αν και μου αρεσει οτι εχεις διπλη συχνοτητα σε ολες τις μυικες ομαδες θα διαφωνησω κυριως με την μια ωρα αεροβια. Ειναι τρομερη υπερβολη. Εγω εφτασα 8% λιπος το καλοκαιρι σχεδον αποκλειστικα με διατροφη και σκληρες προπονησεις βεβαια με βαρη.  Η αεροβια ειναι καλο να γινεται συμπληρωματικα η το πρωι ή μετα τα βαρη και παλι σε χαλαρη φαση.
Τα λιγα κιλα πολλες επαναληψεις δεν εχουν κανενα νοημα στο θεμα γραμμωσης.Αμα δεν κανεις στρατιωτικη διατροφη οτι και να κανεις γουρουνοπουλο θα εισαι.
Απορω πως τετοιες αντιληψεις υπαρχουν ακομα.
Σχετικα με το προγραμμα  τους ωμους θα τους κολαγα περισσοτερο με το στηθος. Ποδια ισως αποκλειστικα μονα τους.
τι να σου πω τυπε μου
εμενα μου ειχε βγαλει αυτο το προγραμμα (αρχικα γραμμωση και μετα απο 1-1,5 χρονο ογκο) γυμναστης απο τεφαα που δουλευε παλια στα universal και στα joe weider, ετρωγε 11 γευματα τη μερα ολα στεγνα και εκανε το χιλιομετρο σε 46 δευτερολεπτα  :S

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
ναι ρε μαλακιες σου λεει. αεροβια μια ωρα χααχαχαχαχαχ κλαιωωωω...

σιγα μην κανουμε και μαραθωνιο ρε τρελε...

2-3 φορες την βδομαδα απο ενα μισαωρακι εισαι κομπλε με το αεροβιο.ολο το υπολοιπο ειναι διατροφη.

1 και 2 ωρες ειναι για αυτους που θελουνε να χασουνε τα περιττα λιπη.

εγω πιστευω η καλυτερη γυμναστικη ειναι τωρα  3-4 φορες την βδομαδα απο 45 λεπτα μια μυικη ομαδα καθε φορα με διαλειμματα 30-40 δευτερολεπτων ανα σετ . οχι παραπανω.
Ε ναι ειπαμε ελεος. Η διατροφη ειναι το κλειδι για τα παντα! 2 φορες ενα 20λεπτο μετα τα βαρη ειναι υπεραρκετο.
Αχα του κλασσικου στυλ και εσυ ε ?χεχε
Αυτο το διαστημα ακολουθω μια παρομοια λογικη οπως την περιγραφεις αλλα οταν εκανα προγραμματα δυναμης και πιο ετσι powerlifting εχω την εντυπωση οτι εβλεπα πιο καλα και γρηγορα gains και σε πρηξιματα/ογκο και σε καθαρισμα λιπους...

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
τι να σου πω τυπε μου
εμενα μου ειχε βγαλει αυτο το προγραμμα (αρχικα γραμμωση και μετα απο 1-1,5 χρονο ογκο) γυμναστης απο τεφαα που δουλευε παλια στα universal και στα joe weider, ετρωγε 11 γευματα τη μερα ολα στεγνα και εκανε το χιλιομετρο σε 46 δευτερολεπτα  :S

Να του φορεσεις μια καπα σουπερμαν και να τον δοκιμασεις αν πεταει αφου τον πεταξεις απο ενα ψηλο κτιριο!
Τετοια βλητα στον χωρο των γυμναστηριων μονο κακο κανουν τυπε μου. Ασε που ειναι και παραμυθαδες!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
τι να σου πω τυπε μου

Φυσιολογία της άσκησης , δωρεάν κατέβασμα

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Ε ναι ειπαμε ελεος. Η διατροφη ειναι το κλειδι για τα παντα! 2 φορες ενα 20λεπτο μετα τα βαρη ειναι υπεραρκετο.
Αχα του κλασσικου στυλ και εσυ ε ?χεχε
Αυτο το διαστημα ακολουθω μια παρομοια λογικη οπως την περιγραφεις αλλα οταν εκανα προγραμματα δυναμης και πιο ετσι powerlifting εχω την εντυπωση οτι εβλεπα πιο καλα και γρηγορα gains και σε πρηξιματα/ογκο και σε καθαρισμα λιπους...

θεωρητικα και καθολου αεροβιο να μην κανεις αν εισαι στρατιωτης με την διατροφη και κανεις βαρη παλι κομματια θα εισαι. Αλλα ενταξει κανει καλο στην καρδια κτλπ οποτε 2-3 φορες την βδομαδα καλα ειναι.

ρε συ εγω εκανα 1.5-2 ωρες με μεγαλυτερα διαλειμματα και 2 μυικες ομαδες . εβλεπα αποτελεσματα αλλα οκ. μολις φιλε το γυρισα στα 45λεπτα αποκλειστικα καψιμο μιας μυικης ομαδας ειδα τεραστια αλλαγη. 10-12 επαναληψεις καθε σετ too failure και οχι πανω απο 30 δευτερολεπτα διαλειμμα.

απλα αν δεν εχεις φαει καλα πριν ειναι πρακτικα αδυνατον να βγει αυτο το workout.αν εχεις φαει τιποτα οσπρια και μλκιες θα πεσεις κατω με την συγκεκριμενη προπονηση. μονο με κοτοπουλα βγαινει αχαχχα...

αλλα το ευχαριστιεσαι !

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
βαζεις και αυτο εδω και εισαι ετοιμος για καψιματακι τρελο...

εγω βασικα μονο με την κουβεντα καυλωσα ασχημα...παω να σκισω biceps-triceps.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
βαζεις και αυτο εδω και εισαι ετοιμος για καψιματακι τρελο...

εγω βασικα μονο με την κουβεντα καυλωσα ασχημα...παω να σκισω biceps-triceps.

τυπε ο ζυζζ ηταν ποθσταρδελλα και ψοφησε απο ανακοπη λογω αναβολικων  :S

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
τυπε ο ζυζζ ηταν ποθσταρδελλα και ψοφησε απο ανακοπη λογω αναβολικων  :S

αααα ρε τρελε μου κοβεις τα concentration curls αλλα δεν μπορω να μην απαντησω...

ο zyzz φιλε ητανε κορυφη...αλλα παιχτηκε μλκια με drugs...παρε jeff seid εστω...rip fuarkkkkkkk

GET RIPPED OR DIE MIRIN

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom