Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
δεν καταλαβαινω τα ασυναρτητα που γραφεις. τεσπα αμα θες να αποδιδει οτιδηποτε πρεπει φευγοντας να πονανε οι μυες που καταστραφηκαν. αμα φευγεις κυριος τοτε σκατα προπονηση εκανες.

οι μυες που καταστραφηκαν? omg
οι μυες πρεπει να αυξανονται!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενω εγω δεν τον αφηνω ποτε.
Δεν εχεις αδικο!!!

ξερει οτι θα σε κανω σκουπιδι στους καδους και το φχαριστιεται. ενω οι ξενοι σε λυπηθηκαν.
εαν τσακωθειτε το ζευγαρι εγω πυροσβεστης παντως

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Θα σου απαντησει εκεινος καλυτερα, δεν θελω να τον αδικω.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
δεν καταλαβαινω τα ασυναρτητα που γραφεις. τεσπα αμα θες να αποδιδει οτιδηποτε πρεπει φευγοντας να πονανε οι μυες που καταστραφηκαν. αμα φευγεις κυριος τοτε σκατα προπονηση εκανες.

Ελα ρε χυστη τι ασυναρτητα τωρα!Απλη ορολογια ειναι προγραμματων και φιλοσοφιας προπονησης.
Αν και συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει κοπωση δεν ειναι ενδειξη οτι ο πονος των μυων ειναι και καλη προπονηση.  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα ρε χυστη τι ασυναρτητα τωρα!Απλη ορολογια ειναι προγραμματων και φιλοσοφιας προπονησης.
Αν και συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει κοπωση δεν ειναι ενδειξη οτι ο πονος των μυων ειναι και καλη προπονηση.  

πονος ισον εργο ισον καταστροφη ισον αναπτυξη. κοπωση ειναι στην αεροβια. στα βαρη θελει πονο. να φευγεις δαρμενος.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
πονος ισον εργο ισον καταστροφη ισον αναπτυξη. κοπωση ειναι στην αεροβια. στα βαρη θελει πονο. να φευγεις δαρμενος.

Ναι αλλα το θεμα ειναι αλλο αν και υπαρχει η ορολογια κοπωση μυων. Frequency ή τα κλασσικα bodysplit που ειναι μονο volume δηλαδη πολλες ασκησεις σε μια μυικη ομαδα μονο?!
Εχεις ψαχτει με προγραμματα push/pulls/legs?Η Upper1,lower1,upper2,lower2 στην εβδομαδα μεσα...

Επισκέπτης
Twh9Sjy.jpg

Αν αρχισουν οι μαλακιες περι fat shaming, fat acceptance και healthy at every size και στην Ελλαδα σας το λεω απο τωρα. Θα παρω τα οπλα και οποιον παρει ο Χαρος. :headbang:
Tρωτε κορίτσια οι άντρες θελουν πιασίματα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αλλα το θεμα ειναι αλλο αν και υπαρχει η ορολογια κοπωση μυων. Frequency ή τα κλασσικα bodysplit που ειναι μονο volume δηλαδη πολλες ασκησεις σε μια μυικη ομαδα μονο?!
Εχεις ψαχτει με προγραμματα push/pulls/legs?Η Upper1,lower1,upper2,lower2 στην εβδομαδα μεσα...

τελευταιο οφτοπικ. τα προγραμματα ειναι σαν τις διατροφες. δεν πανε φασον αλλα εξατομικευμενα. πως εισαι που θες να φτασεις ποσο χρονο αφιερωνεις κλπ. εγω κανω αποκλειστικα μια μυικη ομαδα ανα προπονηση τωρα, τον επομενο κυκλο το αλλαζω μετα παλι κ.ο.κ. τι να λεει αυτο για οποιονδηποτε. κανεις δεν ειναι ιδιος με τον αλλον. η ερωτηση σου ειναι ακυρη οσο ακυρες ειναι και οι συμβουλες απο ιντερνετ.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε αρχαριος εισαι η προχωρημενος;
ογκο θελεις η γραμμωση;

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1

your spirit will guide you

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
τυπε αρχαριος εισαι η προχωρημενος;
ογκο θελεις η γραμμωση;

Σχετικα προχωρημενος καβλεα μου!
Ο ογκος και η γραμμωση γινονται στην κουζινα με την σωστη διατροφη. Ασε που κατα την αποψη μου κακως υπαρχει και ο διαχωρισμος ογκος γραμμωσης ειδικα για φυσικους οπως εμεις.
Εμεις κοιταμε παντα αυξηση μυων χωρις λιπος η αν μπει λιγο λιπος να θελεια απλα ενα 20ημερο καθαρισμα για να κοψεις τελειως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι μυες που καταστραφηκαν? omg
οι μυες πρεπει να αυξανονται!!

αντε χοντρουλα θα απαντησω για να μαθαινουν και οι υπολοιποι εστω τη βασικη λειτουργια του σωματος. ο μυς δεν ειναι μπαλονι να φουσκωνει και να ξεφουσκωνει. οταν γυμναζομαστε καταστρεφουμε μυικο ιστο, ο οργανισμος τις ξαναχτιζει μεγαλυτερες περισσοτερες δυνατοτερες. αυτο ειναι το χτισιμο μυων.
η γυμναστικη ειναι η καταστροφη και η αναπτυξη ειναι η αναρρωση.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σχετικα προχωρημενος καβλεα μου!
Ο ογκος και η γραμμωση γινονται στην κουζινα με την σωστη διατροφη. Ασε που κατα την αποψη μου κακως υπαρχει και ο διαχωρισμος ογκος γραμμωσης ειδικα για φυσικους οπως εμεις.
Εμεις κοιταμε παντα αυξηση μυων χωρις λιπος η αν μπει λιγο λιπος να θελεια απλα ενα 20ημερο καθαρισμα για να κοψεις τελειως.
τυπε μου αν θελεις ογκο κανεις 6 προπονησεις τη βδομαδα
μιση ωρα αεροβια στην αρχη
δευ-πεμπ στηθος δικεφαλους
τρι-παρ πλατη τρικεφαλους
τετ-σαββ ποδια ωμους
ολα με σουπερσετ συνδυασμο μηχανηματων - ελευθερων βαρων
λιγες επαναληψεις με πολλα κιλα

αμα θες γραμμωση
μια ωρα αεροβια στην αρχη
τρεις προπονησεις τη βδομαδα
δευ στηθος δικεφαλους
τετ πλατη τρικεφαλους
παρ ποδια ωμους
κυριως οργανα λιγοτερο ελευθερα βαρη
απλα σετ
λιγα κιλα πολλες επαναληψεις

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
τυπε μου αν θελεις ογκο κανεις 6 προπονησεις τη βδομαδα
μιση ωρα αεροβια στην αρχη
δευ-πεμπ στηθος δικεφαλους
τρι-παρ πλατη τρικεφαλους
τετ-σαββ ποδια ωμους
ολα με σουπερσετ συνδυασμο μηχανηματων - ελευθερων βαρων
λιγες επαναληψεις με πολλα κιλα

αμα θες γραμμωση
μια ωρα αεροβια στην αρχη
τρεις προπονησεις τη βδομαδα
δευ στηθος δικεφαλους
τετ πλατη τρικεφαλους
παρ ποδια ωμους
κυριως οργανα λιγοτερο ελευθερα βαρη
απλα σετ
λιγα κιλα πολλες επαναληψεις

Αν και μου αρεσει οτι εχεις διπλη συχνοτητα σε ολες τις μυικες ομαδες θα διαφωνησω κυριως με την μια ωρα αεροβια. Ειναι τρομερη υπερβολη. Εγω εφτασα 8% λιπος το καλοκαιρι σχεδον αποκλειστικα με διατροφη και σκληρες προπονησεις βεβαια με βαρη.  Η αεροβια ειναι καλο να γινεται συμπληρωματικα η το πρωι ή μετα τα βαρη και παλι σε χαλαρη φαση.
Τα λιγα κιλα πολλες επαναληψεις δεν εχουν κανενα νοημα στο θεμα γραμμωσης.Αμα δεν κανεις στρατιωτικη διατροφη οτι και να κανεις γουρουνοπουλο θα εισαι.
Απορω πως τετοιες αντιληψεις υπαρχουν ακομα.
Σχετικα με το προγραμμα  τους ωμους θα τους κολαγα περισσοτερο με το στηθος. Ποδια ισως αποκλειστικα μονα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom