Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Στον καθε εκτορα δικαιολογουμε τα παντα και ειναι στυλ, ακομη κ οταν περιτρανα αποδεικνυεται οτι ειναι τοσο σιχαμενος που διαδιδει ψευδη και θιγει υποληψεις. Οι υπολοιποι πρεπει να σας φερομαστε με το γαντι!!! Για εξηγησε μου λοιπον ποσο αδικως ομαδοποιω??? Και μην ξεχνας οτι εγω ειμαι πολυ πριν απο σενα εδω μεσα κ δεν λεω τπτ στην τυχη, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο κ κουραζουν.

Ε τι να κανω δηλαδη προσωπικα?Να τον πιασω να τον δειρω επειδη στην μπαινει? Αλλο και τουτο!
Δεν σου ζητησε κανεις να μου φερθεις με το γαντι. Μαλακισμενα να μην μου φερεσαι ειδικα οταν δεν σε προσβαλω...
Αυτα! Καλη ορεξη!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μπορει να πατησε το γκαζι κι αυτος τύπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπε εφτασα απο χαιδαρι νεα φιλαδελφεια σε χρονο dt.Εκανα προσκυνημα στον Ναο
οτι δεν θα συναντησω ποτε ξανα γυναικα απο ιντερνετ. :S

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Τι ακυρο θεε μου ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

Τι τι ακυρο ρε μπαρμπα?!Δηλαδη ολα τα αλλα ειναι σχετικα με το θεμα εδω μεσα?Ειπα να τον ρωτησω κατι ετσι στα γρηγορα απλα τον ανθρωπο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ε τι να κανω δηλαδη προσωπικα?Να τον πιασω να τον δειρω επειδη στην μπαινει? Αλλο και τουτο!
Δεν σου ζητησε κανεις να μου φερθεις με το γαντι. Μαλακισμενα να μην μου φερεσαι ειδικα οταν δεν σε προσβαλω...
Αυτα! Καλη ορεξη!
Καλα να τον δειρεις δεν υπαρχει περιπτωση τυπε. :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στον καθε εκτορα δικαιολογουμε τα παντα και ειναι στυλ, ακομη κ οταν περιτρανα αποδεικνυεται οτι ειναι τοσο σιχαμενος που διαδιδει ψευδη και θιγει υποληψεις. Οι υπολοιποι πρεπει να σας φερομαστε με το γαντι!!! Για εξηγησε μου λοιπον ποσο αδικως ομαδοποιω??? Και μην ξεχνας οτι εγω ειμαι πολυ πριν απο σενα εδω μεσα κ δεν λεω τπτ στην τυχη, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο κ κουραζουν.

δηλαδη λεω ψεμματα οτι εισαι χοντρη. γραψε "ο εκτορας λεει ψεμματα για μενα οτι ειμαι χοντρη" να δουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τυπε εφτασα απο χαιδαρι νεα φιλαδελφεια σε χρονο dt.Εκανα προσκυνημα στον Ναο
οτι δεν θα συναντησω ποτε ξανα γυναικα απο ιντερνετ. :S
Εισαι χαζος. Στο ειπα τοτε στο λεω και τωρα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
επειδη απο το υφος που γραφεις καταλαβαινω οτι εχεις πειραχτει λιγο, θα σου πω οτι εδω μεσα γινεται πλακα, χαβαλες και τρολαρισμα
και ο εχτορας ειναι μανουλα σε αυτο
δεν πρεπει να τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις και να χαλιεσαι
οπως εχω καταλαβει εισαι δικηγορεσσα αρα εχεις μυαλο αρα εχεις iq αρα εχεις χιουμορ
θα ηταν πολυ πιο δοκιμο στο σχολιο "κυλα προς το σουβλατζιδικο" να πεις ενα "κυλισα κιολας" αυτοτρολαριζομενη παρα να θιχτεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
επειδη απο το υφος που γραφεις καταλαβαινω οτι εχεις πειραχτει λιγο, θα σου πω οτι εδω μεσα γινεται πλακα, χαβαλες και τρολαρισμα
οπως εχω καταλαβει εισαι δικηγορεσσα αρα εχεις μυαλο αρα εχεις iq αρα εχεις χιουμορ
θα ηταν πολυ πιο δοκιμο στο σχολιο "κυλα προς το σουβλατζιδικο" να πεις ενα "κυλισα κιολας" αυτοτρολαριζομενη παρα να θιχτεις
Ειναι λιγο αρρωστουλα μωρε, γι αυτο αντιδρα λιγο ασχημα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Επειδη νιωθω οτι μαζι μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Γαμω το κερατο μου εγω γτ δεν εχω δικαιωμα να εχω νευρα κ να ενοχλουμαι???

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

να και ενα ωραιο σχολιο επιτελους!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εννοειται οτι κανουμε πλακα. μα συνηθιζεται να παιρνουμε στο ψιλο τις χοντρες. τωρα γιατι προτιμαει να κλαιει απο το να κοψει το φαι αφου ενοχλειται, αυτη ξερει.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εχουν αποχη και οι δικηγορικοι συλλογοι, σας γαμαει και ο κατουροκαυλος με το ασφαλιστικο
στο δινω τυπισσα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αμα κραταγα σπαλομπριζολα στο αριστερο να δεις πως θα συνενογιομαστανε και μαζι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
να και ενα ωραιο σχολιο επιτελους!
αυτο ειναι το χειροτερο σχολιο που εχω κανει εβερ στο μπου
κι αυτο γιατι καταλαβα απο το στυλ της οτι πειραχτηκε
στο τσακ ημουνα να σιγονταρω τον εχτορα με χιουμορ πενταημερης :S

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1

Φυσικα και εχεις δικαιωμα! Μην σου πω οτι μας καβλωνουν οι νευριασμενες που τα σπανε ολα και στο τελος τις σκιζουμε διπλα στα σπασμενα για τιμωρια  :tits: :tits: :tits: :tits: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να γραφτει στα πρακτικα οτι εχω πει επανειλημμενα οτι αν μου πει οτι κλαιει το σταματω. αντ'αυτου προτιμαει να με κατηγορει για ψευτη ε φταιω εγω μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom