Νέα

Όταν κάτι μας πειράζει το λέμε;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 567
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τυπισσα μην τρελενεσαι και μη ζοχαδιαζεσαι
ο εχτορας εχει το δικο του στυλ να σκουπιδιαζει κοσμο
αγαπη διχως πεισματα δεν εχει νοστιμαδα

ναι αλλα στην μαριαννα εγινε το αντιθετο

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Εγω κανω σαν νευρωτικο, ο αλλος ο μαλακας γτ θεωρειτε φυσιολογικο αυτο που κανει??
Κομπλεξακια ολοι σας πια!!!

Κατσε εκτος του οτι βγαζεις νευρα που ειναι σημαδι νευρωτικης και ομαδοποιεις τους παντες εδω μεσα εμενα πριν μονο που δεν με δαγκωσες σαν να ειμουν κανενα μπεργκερ επειδη ειπα ενα "δεν εχουμε δει το εργο σου στις φωτο εσενα"
Ελεος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βαλτη την πουτανα τη φωτο παλι να τη δουμε κι οι υπολοιποι γιατι ειμαστε σα να ξεκιναμε το γκειμ οφ θροουνς απο το δευτερο κυκλο

αντιλαμβανεσαι γιατι δεν προκειται να συμβει αυτο ετσι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δεν μπηκα με τετοια προθεση, απλα εκμεταλλευθηκα την αφορμη!!!
:2funny: :2funny:
Εγω παντως σου εχω ξαναπει, με τον Λοπεζ μην αρπαζεσαι, ειναι φιλος.
Απλως εχει ενα στυλακι παρεξηγησιμο. Μην μασας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατσε εκτος του οτι βγαζεις νευρα που ειναι σημαδι νευρωτικης και ομαδοποιεις τους παντες εδω μεσα εμενα πριν μονο που δεν με δαγκωσες σαν να ειμουν κανενα μπεργκερ επειδη ειπα ενα "δεν εχουμε δει το εργο σου στις φωτο εσενα"
Ελεος.

ουτε να ειχαμε μπει αναμεσα σε αυτην και το φαι της τυπε

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

δευτερη φορα λες αυτο το ζοχαδιαζεσαι! δωσε ερμηνεια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγω παντως σου εχω ξαναπει, με τον Λοπεζ μην αρπαζεσαι, ειναι φιλος.
Απλως εχει ενα στυλακι παρεξηγησιμο. Μην μασας.
της το ειπα κι εγω αλλα τα παιρνει ολα κατακαρδα  :-

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ελεος.
Στον καθε εκτορα δικαιολογουμε τα παντα και ειναι στυλ, ακομη κ οταν περιτρανα αποδεικνυεται οτι ειναι τοσο σιχαμενος που διαδιδει ψευδη και θιγει υποληψεις. Οι υπολοιποι πρεπει να σας φερομαστε με το γαντι!!! Για εξηγησε μου λοιπον ποσο αδικως ομαδοποιω??? Και μην ξεχνας οτι εγω ειμαι πολυ πριν απο σενα εδω μεσα κ δεν λεω τπτ στην τυχη, αλλα ολα εχουν κ ενα οριο κ κουραζουν.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
πηγαινε να τσιμπησεις κατι, σου επεσε το ζαχαρο. αντε καλο μου, κυλα προς το σουβλατζιδικο.

Καβλιαρη να σε ρωτησω επι ευκαιριας μιας και εισαι δικος μας στα σιδερα! Κλασσικο bodysplit στο προγραμμα γυμναστικες η καποιο ετσι πιο "bro" προγραμμα. Οχι τελειως powerlifting αλλα σε φαση push/pull/legs με συχνοτητα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ανα καποιες ασκησεις και σιγουρα οπωσδηποτε μυικες ομαδες οπως 2 φορες σκουατ/ωμοι πιεσεις/στηθος κτλ? Τι αποδιδει καλυτερα? Εγω πιστευω τα κλασσικα  bodysplit ειναι το ψεμα τελειως...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
δευτερη φορα λες αυτο το ζοχαδιαζεσαι! δωσε ερμηνεια.
ΖΟΧΑΔΙΑΣΤΗΚΑ

Ζοχάδα είναι η κοινή ονομασία των αιμορροΐδων. Ζοχαδιάζομαι σημαίνει ότι γίνομαι νευρικός και κακότροπος, όπως εκείνοι που πάσχουν από τις αιμορροΐδες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καβλιαρη να σε ρωτησω επι ευκαιριας μιας και εισαι δικος μας στα σιδερα! Κλασσικο bodysplit στο προγραμμα γυμναστικες η καποιο ετσι πιο "bro" προγραμμα. Οχι τελειως powerlifting αλλα σε φαση push/pull/legs με συχνοτητα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα ανα καποιες ασκησεις και σιγουρα οπωσδηποτε μυικες ομαδες οπως 2 φορες σκουατ/ωμοι πιεσεις/στηθος κτλ? Τι αποδιδει καλυτερα? Εγω πιστευω τα κλασσικα  bodysplit ειναι το ψεμα τελειως...
Τι ακυρο θεε μου ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom