kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Καλά όχι οτι καίγομαι αν το πιστεύεις..αλλά η φωτό είναι αποκλειστικά δικιά μου!
το αριστερο ματι στο μαυρισε ο γκομενος και δεν φαινεται στην φωτο ?
Καλά όχι οτι καίγομαι αν το πιστεύεις..αλλά η φωτό είναι αποκλειστικά δικιά μου!
ολα λαθος. μεχρι αυριο θα γραφουμε τι λυσσαξατε να το ανοιξετε το θεμα
Χαχα ναι ρε θα έβαζα αλληνής κοπελιάς είσαι πολύ εξυπνος.ουτε 19 χρονων εισαι
ουτε η φωτο ειναι δικια σου
το ξερεις το ξερω
παμε παρακατω
ουτε 19 χρονων εισαι
ουτε η φωτο ειναι δικια σου
το ξερεις το ξερω
παμε παρακατω
Δεν με λένε αλίκη ρε χαζέ το πάμε!αυτη ειναι μαν. ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω. διασταυρωμενο 100%. ο λαδακης μπορει να το αποδειξει πολυ ευκολα. εχει και αλλες γυμνες φωτος της αλικης που το επιβεβαιωνουνε
ναι γιατι στο ιντερνετ τα ψευτικα προφιλ και οι ψευτικες φωτο ειναι πολυ σπανιες...Χαχα ναι ρε θα έβαζα αλληνής κοπελιάς είσαι πολύ εξυπνος.
ποσα κιλα εισαι?Καλά όχι οτι καίγομαι αν το πιστεύεις..αλλά η φωτό είναι αποκλειστικά δικιά μου!
Δεν με λένε αλίκη ρε χαζέ το πάμε!
Η αλικη που ονειρευεσαι άλλη είναι
Το να πάρεις από μια άλλη που εδώ μέσα κάποιος μπορεί να τν αναγνωρίσει δεν είναι κ πολύ εξυπνο!εκτος αν είναι ξένη η διάσημη!καλά δν έβαλα και καμιά πρπστυχη η που να φαινομαι καλά οπότε να μου!ναι γιατι στο ιντερνετ τα ψευτικα προφιλ και οι ψευτικες φωτο ειναι πολυ σπανιες...
τελικα μπορει και να εισαι 19 χρονων...
658ποσα κιλα εισαι?
αυτη ειναι μαν. ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω. διασταυρωμενο 100%. ο λαδακης μπορει να το αποδειξει πολυ ευκολα. εχει και αλλες γυμνες φωτος της αλικης που το επιβεβαιωνουνε
δυστυχως τυπε αν δεν ειναι πουστης, καπου εκει θα παιζει μπαλα...το θεμα δεν ειναι αν σε λενε αλικη η οχι.το θεμα ειναι να μην εισαι μπαζακι.γιατι ξενερωνω απιστευτα οταν γραφω στο pc και απεναντι μου εχω κατι τετοιο
δεν εβαλα καμια που να φαινομαι καλα λεειΤο να πάρεις από μια άλλη που εδώ μέσα κάποιος μπορεί να τν αναγνωρίσει δεν είναι κ πολύ εξυπνο!εκτος αν είναι ξένη η διάσημη!καλά δν έβαλα και καμιά πρπστυχη η που να φαινομαι καλά οπότε να μου!
Εχω και φωτό από την Κιάρα .
50 ευρώ , στο Ισμήνης 2 .
Το μουνάκι της είναι σφιχτό και έχει γεύση βερύκοκο
( ρικο, ρικο - κο! )
http://[URL unfurl="true"]www.isminis2.com/assets/girls/pictures/1/kiara/03.jpg?c=1453338385[/img[/URL]]
[/quote]τυπε λαδακια ξερεις τη μυστικο;
για πε γιατι μιλαει με γριφους ο γεροντας κωστας
Άμα ήταν ταυτότητα δν θα ανεβαινε νεαρέ!δεν εβαλα καμια που να φαινομαι καλα λεει
με αυτη τη φωτο βγαζεις ταυτοτητα κοπελια
τυπε λαδακια ξερεις τη μυστικο;
για πε γιατι μιλαει με γριφους ο γεροντας κωστας
για να σου δωσω να καταλαβειςΆμα ήταν ταυτότητα δν θα ανεβαινε νεαρέ!
Δεν παίζει να με αναγνωρίσει άνθρωπος έτσι όπως είναι
Τοσο απιθανο σου φαίνεται επειδή κανείς δεν βάζει τη φάτσα του εδώ μέσα!!
Εχω και φωτό από την Κιάρα .
50 ευρώ , στο Ισμήνης 2 .
Το μουνάκι της είναι σφιχτό και έχει γεύση βερύκοκο
( ρικο, ρικο - κο! )
http://[URL unfurl="true"]www.isminis2.com/assets/girls/pictures/1/kiara/03.jpg?c=1453338385[/img[/URL]]
[/quote]
η kiara στηνεται πολυ καλα στα 4 . καλο γαμησι σε γενικες γραμμες.
αλλα φιλε αυριο παιζει ΛΙΛΑΡΑ στο ιδιο στουντιο. πρωι πρωι παω να την γαμησω.
η γερμανιδα ειναι δυναμη. και καλυτερο σερβις απο kiara.