εχει την μεση του για αυτο δεν την γαμαει συχνα
και απο την πρωτη του ειπα του μαλακα ΕΣΥ παντα απο πανω!!!
εχει την μεση του για αυτο δεν την γαμαει συχνα
καλα κ δεν εχει λεφτα να παρεις μια καμερα.εγω νομιζα οτι ενα σωρο σου στελνουν μηνυματα για να γαμησουν επι πληρωμη τη μουναρα σου,περιουσια επρεπε να χετε μεχριτωρα.Παλια τραβαγαμε βιντεο με γαμισια αλλα ειχαμε καμερα. Με το κινητο δεν μπορεις να γαμας και να τα τραβας
μωρ ξες κι αγγλικα;;; τι μου λες;;;!!!λολολολτελος παντων της γυναικας μου της αρεσει να της γραφουν διαφορα σχολια.
οταν ειναι στα αγγλικα της τα μεταφραζω εγω. γραφουν οι παντες
γουσταρεις να σκασουμε εμεις με μια καμερα γαματη να σε τραβηξουμε;μιλαμε για υπερπαραγωγη ε;η δικια μου δεν εχει προβλημα. ενταξι τα βιντεο με φατσα αν υπαρχει κατι τετειο θα τα σβησω...ετσι και αλλιως.
Παλια τραβαγαμε βιντεο με γαμισια αλλα ειχαμε καμερα. Με το κινητο δεν μπορεις να γαμας και να τα τραβας
αννα βλεπει ο αντρας σου τι γραφεις εισαι μονη στο pc?μου αρκει που ο αντρας μου με θελει
ελα ρε αννουλα!!!τι κανεις μωρο μου;αστους να λενε μαλακιες,σημερα εχω παιξει 3 μαλακιες ρουλεμανατες με την παρτυ σουειμαι η Αννα που κανετε πλακα μαζι μου γιατι ειμαι λιγο παχουλη. Αυτο ειναι ρασιστικο εκ μερους σας
τελος παντων της γυναικας μου της αρεσει να της γραφουν διαφορα σχολια.
ναι αλλα τον στεναχωρεσες που σε ματσουκωσε ο αμπτουλ με τα κολληταρια του την πρωτοχρονιαμου αρκει που ο αντρας μου με θελει
και φρονιμα ε;παμε για υπνο τωρα
νυσταζουμε και οι δυο
ειμαι η Αννα που κανετε πλακα μαζι μου γιατι ειμαι λιγο παχουλη. Αυτο ειναι ρασιστικο εκ μερους σας
αννα διωχτον τον αντρα σου και μεινε μονη σου να μιλησουμαι λιγο ;)ναι εδω κοντα μου ειναι η αγαπη μου
ρε αληταρα μαριε ντροπη σου!!!!πας να το καρφωσεις το κοριτσι ρε κοπροσκυλο;αννα διωχτον τον αντρα σου και μεινε μονη σου να μιλησουμαι λιγο ;)
για πες μου μωρο τι φορας???
να ξερεις παντως εγω ειμαι απο τους θαυμαστες σου και θελουν να σε δουν απο κοντα