Νέα

Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 645
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
το εχουμε κανει σε παραλια ερημικη εχω και φωτογραφια.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
μπα δεν την βρισκω
θα την εσβησα κατα λαθος

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Στ'αρχίδια σου :2funny:Όποια και να παντρευόσουν κάποια μαλακία θα σου έλεγε.Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δοκιμάσει να το κάνετε κάπου εξωτερικά???Πχ σε καμιά παραλία(είτε μέσα στη θάλασσα είτε απ'έξω) ή σε κανα δάσος,αν γουστάρετε εκδρομές στη φύση

το ειχαν κανει καποτε σε θαλασσα αλλα μεσα σε 10 λεπτα ειχε παει η green peace επειδη ειχε λαμβει τηλεφωνηματα πως μια ορκα ειχε χασει τον προσανοτολισμο της και κολησε στα ρηχα

σε δασος το ειχαν παλεψει επισεις αλλα οπως φανταζεσαι πηγε ο αρκτουρος να την μαζεψει ασε μεγαλη ταλαιπορια νομιζαν οτι ο bblover ειναι λαθροκθνηγος kai πηγε να την αρπαξει...... πηγαν στην ασφαλεια ολοι μαζι μετα για να αποδειξει η αρκουδα πως δεν ειναι αρκουδα [εδειξε ταυτοτητα]

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η γυναικα μου θελει να ντυθει χορευτρια του χορου της κοιλιας. αλλα δεν εχουμε λεφτα για τετεια. ασε που δεν μας εχει καλεσει και κανενας.
μονοι μας θα την βγαλουμε

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
η γυναικα μου θελει να ντυθει χορευτρια του χορου της κοιλιας. αλλα δεν εχουμε λεφτα για τετεια. ασε που δεν μας εχει καλεσει και κανενας.
οι πακηδες δεν θα κανουν κανενα μασκε παρτυ να σας καλεσουν?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
y1pNOwn2kJBUJbb6W4HHncGBIdHZ0DeILcXw-sSgSPfMrR_t5vWjTzm44gZtpqOVA2u.jpg

το ενα γινεκακι στι παραλια

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οι πακηδες δεν θα κανουν κανενα μασκε παρτυ να σας καλεσουν?

μη λες τέτοια ρε!

θα έχουμε επισκέπτες.....

ξέρεις πόσοι απ το σάιτ βολεύονται με πάκηδες τα βράδια! τζάμπα ρίχνουν μπινελίκια νομίζεις?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μη λες τέτοια ρε!

θα έχουμε επισκέπτες.....

ξέρεις πόσοι απ το σάιτ βολεύονται με πάκηδες τα βράδια! τζάμπα ρίχνουν μπινελίκια νομίζεις?

απο σενα περνουν κριτικες ομως!!!!!

σε εχουν παρει ολοι οι πακηδες  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
απο σενα περνουν κριτικες ομως!!!!!

σε εχουν παρει ολοι οι πακηδες  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ρε μαλάκα αρκ! έσκασε ο πρώτος!

γεια σου [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε μαλάκα αρκ! έσκασε ο πρώτος!

γεια σου [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τουλαχιστον μεχρι το ανταλαγμα ευχων και το γεια δεν λες ασυναρτησιες κατι ειναι και αυτο  :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τουλαχιστον μεχρι το ανταλαγμα ευχων και το γεια δεν λες ασυναρτησιες κατι ειναι και αυτο  :2funny:

Γεια σου ρε [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]!

άντε και το πιο όμορφο και γλυκοτσούτσουνο πάκη για σένα! :rockon: :rockon:
για να δεις που εγώ δεν κρατάω κακίες! ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
να βαλουμε κανενα φραγκο εμεις να της παρουμε την στολη και να κατεβουμε ολοι μαζι πατρα;τι λες γουσταρεις;λοιπον ακου,στο ενα αρμα βαζουμε την γυναικα σου και στο αλλο τον λιλα με τα μπουκαλια στην πατουρα του,τους εχουμε χαλαρα το 1 βραβειο και τα φραγκα!!!θα κατεβουμε και 500 ατομα ανετα απο εδω και θα φτιαξουμε ατμοσφαιρα..ξερεις με καπνογονα,κροτιδες και σερπατινες,εισαι;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γεια σου ρε [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]!

άντε και το πιο όμορφο και γλυκοτσούτσουνο πάκη για σένα! :rockon: :rockon:
για να δεις που εγώ δεν κρατάω κακίες! ;)

το μαριε γιατι το τονιζεις???? σαν τον αβραμη ειμαι να με ενοχλει το ιδιο μου το ονομα?  :uglystupid:

και με λενε γιωργο  

τα πακια μην ενυσυχεις δεν στα κλεβω ολα δικα σου.... ποσο τους δινεις 5 ευρο για να σε τακτοποιησουν?  :zfuck:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
θα κατεβουμε και 500 ατομα ανετα απο εδω και θα φτιαξουμε ατμοσφαιρα..
Φαντάζεσαι 500 από εμάς συγκεντρωμένους μηδέν συννενόηση και θα πηγαίνει το μπινελίκι σύννεφο  :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
το μαριε γιατι το τονιζεις???? σαν τον αβραμη ειμαι να με ενοχλει το ιδιο μου το ονομα?  :uglystupid:

και με λενε γιωργο  

τα πακια μην ενυσυχεις δεν στα κλεβω ολα δικα σου.... ποσο τους δινεις 5 ευρο για να σε τακτοποιησουν?  :zfuck:

Χάρηκα [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]! :2funny: :2funny:

και δεν ενυσυχώ!

όλα δικά σου! κι ότι περισέψει δώσε και στους άλλους λάτρεις των πάκηδων...κατά αριστερά μεριά! ;)

(τι θα γίνει? να σε γαμήσω-δεν γαμάω στράκια! γιατί μου την πέφτεις τότε?) :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Χάρηκα [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]! :2funny: :2funny:

και δεν ενυσυχώ!

όλα δικά σου! κι ότι περισέψει δώσε και στους άλλους λάτρεις των πάκηδων...κατά αριστερά μεριά! ;)

(τι θα γίνει? να σε γαμήσω-δεν γαμάω στράκια! γιατί μου την πέφτεις τότε?) :think:

εισαι μαλακας  :uglystupid: :uglystupid:

φυσικα και δεν γαμας στρακια!!

αυτα σε γαμανε βρε  :boobies:  :boobies:

πες μου τωρα χωρις πλακα τι προτιμας για  :zfuck: :zfuck: :zfuck: αλβανους η πακιστανους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom