You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 645
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στ'αρχίδια σου Όποια και να παντρευόσουν κάποια μαλακία θα σου έλεγε.Ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δοκιμάσει να το κάνετε κάπου εξωτερικά???Πχ σε καμιά παραλία(είτε μέσα στη θάλασσα είτε απ'έξω) ή σε κανα δάσος,αν γουστάρετε εκδρομές στη φύση
το ειχαν κανει καποτε σε θαλασσα αλλα μεσα σε 10 λεπτα ειχε παει η green peace επειδη ειχε λαμβει τηλεφωνηματα πως μια ορκα ειχε χασει τον προσανοτολισμο της και κολησε στα ρηχα
σε δασος το ειχαν παλεψει επισεις αλλα οπως φανταζεσαι πηγε ο αρκτουρος να την μαζεψει ασε μεγαλη ταλαιπορια νομιζαν οτι ο bblover ειναι λαθροκθνηγος kai πηγε να την αρπαξει...... πηγαν στην ασφαλεια ολοι μαζι μετα για να αποδειξει η αρκουδα πως δεν ειναι αρκουδα [εδειξε ταυτοτητα]
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
μαλβιδες και ετσι αρχηγε κανατε την φαση?το εχουμε κανει σε παραλια ερημικη εχω και φωτογραφια.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
οι πακηδες δεν θα κανουν κανενα μασκε παρτυ να σας καλεσουν?η γυναικα μου θελει να ντυθει χορευτρια του χορου της κοιλιας. αλλα δεν εχουμε λεφτα για τετεια. ασε που δεν μας εχει καλεσει και κανενας.
μονοι μας θα την βγαλουμε
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
οι πακηδες δεν θα κανουν κανενα μασκε παρτυ να σας καλεσουν?
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
οι πακηδες δεν θα κανουν κανενα μασκε παρτυ να σας καλεσουν?
μη λες τέτοια ρε!
θα έχουμε επισκέπτες.....
ξέρεις πόσοι απ το σάιτ βολεύονται με πάκηδες τα βράδια! τζάμπα ρίχνουν μπινελίκια νομίζεις?
μη λες τέτοια ρε!
θα έχουμε επισκέπτες.....
ξέρεις πόσοι απ το σάιτ βολεύονται με πάκηδες τα βράδια! τζάμπα ρίχνουν μπινελίκια νομίζεις?
απο σενα περνουν κριτικες ομως!!!!!
σε εχουν παρει ολοι οι πακηδες
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
απο σενα περνουν κριτικες ομως!!!!!
σε εχουν παρει ολοι οι πακηδες
ρε μαλάκα αρκ! έσκασε ο πρώτος!
γεια σου [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]!
τουλαχιστον μεχρι το ανταλαγμα ευχων και το γεια δεν λες ασυναρτησιες κατι ειναι και αυτορε μαλάκα αρκ! έσκασε ο πρώτος!
γεια σου [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]!
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον μεχρι το ανταλαγμα ευχων και το γεια δεν λες ασυναρτησιες κατι ειναι και αυτο
Γεια σου ρε [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]!
άντε και το πιο όμορφο και γλυκοτσούτσουνο πάκη για σένα!
για να δεις που εγώ δεν κρατάω κακίες! ;)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να βαλουμε κανενα φραγκο εμεις να της παρουμε την στολη και να κατεβουμε ολοι μαζι πατρα;τι λες γουσταρεις;λοιπον ακου,στο ενα αρμα βαζουμε την γυναικα σου και στο αλλο τον λιλα με τα μπουκαλια στην πατουρα του,τους εχουμε χαλαρα το 1 βραβειο και τα φραγκα!!!θα κατεβουμε και 500 ατομα ανετα απο εδω και θα φτιαξουμε ατμοσφαιρα..ξερεις με καπνογονα,κροτιδες και σερπατινες,εισαι;η γυναικα μου θελει να ντυθει χορευτρια του χορου της κοιλιας. αλλα δεν εχουμε λεφτα για τετεια. ασε που δεν μας εχει καλεσει και κανενας.
μονοι μας θα την βγαλουμε
Γεια σου ρε [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]!
άντε και το πιο όμορφο και γλυκοτσούτσουνο πάκη για σένα!
για να δεις που εγώ δεν κρατάω κακίες! ;)
το μαριε γιατι το τονιζεις???? σαν τον αβραμη ειμαι να με ενοχλει το ιδιο μου το ονομα?
και με λενε γιωργο
τα πακια μην ενυσυχεις δεν στα κλεβω ολα δικα σου.... ποσο τους δινεις 5 ευρο για να σε τακτοποιησουν?
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Φαντάζεσαι 500 από εμάς συγκεντρωμένους μηδέν συννενόηση και θα πηγαίνει το μπινελίκι σύννεφοθα κατεβουμε και 500 ατομα ανετα απο εδω και θα φτιαξουμε ατμοσφαιρα..
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
το μαριε γιατι το τονιζεις???? σαν τον αβραμη ειμαι να με ενοχλει το ιδιο μου το ονομα?
και με λενε γιωργο
τα πακια μην ενυσυχεις δεν στα κλεβω ολα δικα σου.... ποσο τους δινεις 5 ευρο για να σε τακτοποιησουν?
Χάρηκα [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]!
και δεν ενυσυχώ!
όλα δικά σου! κι ότι περισέψει δώσε και στους άλλους λάτρεις των πάκηδων...κατά αριστερά μεριά! ;)
(τι θα γίνει? να σε γαμήσω-δεν γαμάω στράκια! γιατί μου την πέφτεις τότε?)
Χάρηκα [size=10pt]ΜΑΡΙΕ[/size]!
και δεν ενυσυχώ!
όλα δικά σου! κι ότι περισέψει δώσε και στους άλλους λάτρεις των πάκηδων...κατά αριστερά μεριά! ;)
(τι θα γίνει? να σε γαμήσω-δεν γαμάω στράκια! γιατί μου την πέφτεις τότε?)
εισαι μαλακας
φυσικα και δεν γαμας στρακια!!
αυτα σε γαμανε βρε
πες μου τωρα χωρις πλακα τι προτιμας για αλβανους η πακιστανους?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οχι βρε,με 30 πουλμαν θα κατεβουμε...οπως πανε στα εκτος εδρας στην μπαλαΦαντάζεσαι 500 από εμάς συγκεντρωμένους μηδέν συννενόηση και θα πηγαίνει το μπινελίκι σύννεφο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 302
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις