Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
το παραδοσιακό σήκωμα της νύφης προς τη νυφική παστάδα που το βάζεις μάγκα? ο αιωρούμενος φορούσε σκαρπίνι !Φανταζομαι ομως πως πατησε ποδι η νυφη και φυσικα υπερισχυσε...
το παραδοσιακό σήκωμα της νύφης προς τη νυφική παστάδα που το βάζεις μάγκα? ο αιωρούμενος φορούσε σκαρπίνι !Φανταζομαι ομως πως πατησε ποδι η νυφη και φυσικα υπερισχυσε...
Αν την σηκωνες θα ησουν Ολυμπιονικης με παγκοσμιο ρεκορ ρε φιλε...δεν την σηκωσα στο γαμο αμα θελετε να ξερετε δεν μπορεσα αν και θα ηθελα
Αν την σηκωνες θα ησουν Ολυμπιονικης με παγκοσμιο ρεκορ ρε φιλε...
θελετε να δειτε την κωλαρα της. Ξερω πολυ καλα οτι την ληγουρευστε ΛΗΓΟΥΡΙΑ
αντε τυπε τι θα γινει?!?!?θελετε να δειτε την κωλαρα της. Ξερω πολυ καλα οτι την ληγουρευστε ΛΗΓΟΥΡΙΑ
ημαρτον παναγία μου τί αλλο θα δούμε να γράφεται εδω μέσα!!θελετε να δειτε την κωλαρα της. Ξερω πολυ καλα οτι την ληγουρευστε ΛΗΓΟΥΡΙΑ
πεστα ρε παμμεγιστε τυπεθελετε να δειτε την κωλαρα της. Ξερω πολυ καλα οτι την ληγουρευστε ΛΗΓΟΥΡΙΑ
ναι ρε τυπετην εχετε δει να το ξυριζει
ναι ειναι παλιο το εχετε δει φανταζομαι. Τωρα της το ξυριζω εγω.
Της κάνεις και κάνα σχεδιάκι?ναι ειναι παλιο το εχετε δει φανταζομαι. Τωρα της το ξυριζω εγω.
ναι ειναι παλιο το εχετε δει φανταζομαι. Τωρα της το ξυριζω εγω.
εγώ δεν το έχω δει
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωνα εδω ειναι στην παραλια
μεντεσεδες λαδωνει;να σε ρωτησω κατι;στον παγκο ποσα κιλα σηκωνει;τα παντα κανει οτι της ζητησω δεν εχει κανενα προβλημα. ειναι πολυ καλη. Αυτο ελειπε να μου εφερνε και αντιρησεις.και αρχιδια γλυφει και κωλο και ολα. Της αρεσει απο πισω ....τα παντα.
δεν εχει βαλει το φπα μεσατι 40 ρε μας δουλευεις?
αυτη στην παραλια ειναι πανω απο 50