Επισκέπτης
ρε πινοκιο το πολυ πως ειναι δηλαδη???λιγο παχουλη
ρε πινοκιο το πολυ πως ειναι δηλαδη???λιγο παχουλη
εγω την βλεπω και εσενα και αυτην οτι ειστε για λυπηση.το μονο που εχεις να κανεις ειναι να την πας σε κανενα νοσοκομειο,να την αδυνατησουν,και οσο αυτοι ειναι στο νοσοκομειο,εαυ να πας σε κανενα ψυχιατρο να σε δει μηπως και συνελθεις.φοραω γυαλια. Ωραια κανε μια περιγραφει εσυ πως την βλεπεις ειλικιρινα
διευκολυνσεις=τσιμοθκια;το αφεντικο ουτε διευκολυνσεις δεχετε πια δεν ξερω γιατι
ολη μερα δουλευει καθαριζει τουαλετες αλλα δεν την θελουν πια και φοβαμε πως θα την διωξουν και θα μινουμε στην ανεργια
σωστό αυτό. Στη συγκεκριμένη, κριτήριο να υπολογίσεις την αξία του ανθρώπου πρέπει να είναι ποσο πάει το κιλό!Αυτό μετράει,μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλό του(αλλά ούτε και ένα καράβι από το αμπάρι του)
Τα γυαλια σου ποτε τα αλλαξες τελευταια φορα;κανει διαιτα τωρα σοβαρα μιλαω αλλα δεν χανει κανενα κιλο.
το κανει για θεμα υγειας . Απο σωμα ειναι θεογκομενα
ετσι πιστευω εγω
Μπαζο?Μην την εξυψωνεις...με στενοχωρισατε με αυτα που λετε. Δηλαδη την θεωρητε μπαζο ?
Φανταζομαι ομως πως πατησε ποδι η νυφη και φυσικα υπερισχυσε...Η μανα μου μου λεει πως παντρευτικα μια φαλαινα. και δεν συμφωνουσε σε αυτο το γαμο
Δεν φαινεται ρε φιλε εχει μπει μια αρκουδα με μαγιο μπροστα βαλε καμια αλλη φωτο.να εδω ειναι στην παραλια
δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αυτή είναι η γυναικάρα του 2010Δεν φαινεται ρε φιλε εχει μπει μια αρκουδα με μαγιο μπροστα βαλε καμια αλλη φωτο.
Δεν αμφιβαλω απλος ειναι πισω απο την χοντρη και δεν φαινεται.δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αυτή είναι η γυναικάρα του 2010