Νέα

Οποιος εχει δει την γυναικα μου γυμνη να γραψει πως την βρισκει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 645
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εισαι μαλακας  :uglystupid: :uglystupid:

φυσικα και δεν γαμας στρακια!!

αυτα σε γαμανε βρε  :boobies:  :boobies:

πες μου τωρα χωρις πλακα τι προτιμας για  :zfuck: :zfuck: :zfuck: αλβανους η πακιστανους?

ω ρε φίλε!

έλεος! :headbang: :headbang:

δεν έχεις με τίποτα άλλο να παίξεις? :jerking:

άντε πες και το τελευταίο και ξεφορτώσου με!

(τι θα γίνει με τους ΜΑΡΙΟΥΣ εδώ μέσα ρεεεεεεεεεεεεεε!) :uglystupid:

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα αυτοι οι ψυχακηδες ο bbwlover και η αηδια η γυναικα του δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαρανε.
να μην εβγαζε τη μαπα της φορα παρτιδα θα το καταλαβαινα.χοντρη ξεχοντρη ειναι καυλιαρικο το πενηντα φευγα ζευγαρακι και γουσταρει τα παιχνιδια και να το βλεπουν.
κι οι χοντροι κι ασχημοι κι οι γεροι εχουν δικαιωμα στην καυλα!

αλλα ρε γελοιε τυπε βγαζεις και τη μουρη της πρωτο τραπεζι πιστα,ποσο ξεφτιλισμενοι παιζει να στε;paidia δεν εχετε;!ημαρτον!

και για να μην ειμαι και οφ τοπικ...η γυναικα σου ειναι μπαζο.κι οχι επειδη ειναι θωρηκτο.ενιοτε καυλωνω με τα θωρηκτα...μπαζο ειναι επειδη αν και εφτακοσια κιλα ειναι αβυζη κι επειδη εχει λευκη στον κωλο της.α και το κυριοτερο.μπαζο ειναι επειδη φοραει τα σωβρακα της προγιαγιας μου.
βαλ της κανα στρινγκ στην κωλαρα της ρε μαλακα.τι μου τη βγαζεις στο νετ με το βρακι του παππου μου!!!!!ημαρτον!
βαλ της κανα καυλοβρωμοεσωρουχακι μπας και δεν παν αχρηστα τοσα βιντεο.

αυτα.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πρωτα πρωτα ειναι 40 χρονων και οχι 50 .
εγω ειμαι 52
παντα εδειχνε μεγαλη γιατι ειναι χοντρη. Βυζια εχει μεγαλα. λαθος κανεισ δεν θα ειδες καλα.
τελος παντων δεν την εχεις δει καλα γιαυτο την λες μπαζο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε μου yeahsure μην μιλας ετσι,ας κρατησουμε ενα επιπεδο,τον ψηνουμε εδω και καιρο να τις βαλει ενα stringaki αλλα εχουμε προβλημα στο νουμερο

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εχει βαλει στριγκακι σας πληροφορω ....το εχω ακομα αλλα δεν της χοραει τωρα τελευτεα

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πρωτα πρωτα ειναι 40 χρονων και οχι 50 .
εγω ειμαι 52
παντα εδειχνε μεγαλη γιατι ειναι χοντρη. Βυζια εχει μεγαλα. λαθος κανεισ δεν θα ειδες καλα.
τελος παντων δεν την εχεις δει καλα γιαυτο την λες μπαζο
μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει βυζος,αμοιρε.αυτο ελειπε να μην εχει κ το βυζι που εχει η χοντρη,αλλα για τα κιλα που εχει ειναι ανυπαρκτο.

επισης δε μας απαντησες...παιδια δεν εχετε;syggeneis den exete?ki an exete de sas ενοχλει που εχετε γινει εθνικο ρεντικολο;

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
που ρε φιλε την ειδες την φατσα της. Σε ολα τα βιντεο ειναι παντα κρυμενη η φατσα

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
γιατι μας εχουν δει πολλοι

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει βυζος,αμοιρε.αυτο ελειπε να μην εχει κ το βυζι που εχει η χοντρη,αλλα για τα κιλα που εχει ειναι ανυπαρκτο.

επισης δε μας απαντησες...παιδια δεν εχετε;syggeneis den exete?ki an exete de sas ενοχλει που εχετε γινει εθνικο ρεντικολο;
kai giaτι δε βγαζεις και τη μαπα σου ρε αντρα φορα παρτιδα;mono τη γυναικα σου(η οποια ομολογουμενως ειναι μεγαλη καθυστερω για να τα γουσταρει αυτα);dvse k th dikh soy φατσα στο λαο.

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
που ρε φιλε την ειδες την φατσα της. Σε ολα τα βιντεο ειναι παντα κρυμενη η φατσα
ελα που ειναι κρυμμενη...κατα περιοδους ολο και την εμφανιζεις!!!!πεντακαθαρα.αν τη δω εξω,την αναγνωριζω ανετα.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σκασιλα μας ....νομιζεισ πωσ μας νοιαζει

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
κατι κωλιματα που εχετε

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
bbw lover εισαι οντως τοσο μαλακας οσο φαινεσαι απο αυτα που κανεις κ λες;
ξες,παλιοτερα ελεγα μας δουλευει ολους ψιλογαζι,αλλα πλεον ειμαι σιγουρος οτι οντως εισαι τοσο μαλακας οσο φαινεσαι.

απορω ρε φουστη...

βγειτε σε καμια ανιτα οικογενειακως ρε συ.εκει ειναι η θεση σας.με τις παρακμες κ τους τρελλους.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν εχουμε προβλημα να βγουμε στιν Ανιτα

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
περιμενουμε βιντεο με τη χοντρη με δερματινο στρινγκ,ζαρτιερες να σε γαμαει reverse cow!xaxaxaxaxa και να φαινεσαι κι εσυ!

an βγαλεις τετοιο βιντεο,θα μπορεις να λες οτι κατι προσφερες στην αματουρ γκρικ ελληνικη τσοντα.απ τα εφτακοσια βιντεο που χεις ανβασει αναθεμα αν 2-3 αξιζουν κατιτις.
γαμα την την καριολα.επι τη ευκαιρια ρε φιλε τη γαμας ποτε;700 video ena me gamhsi ki ayto kati deyteroleptvwn...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εχει την μεση του για αυτο δεν την γαμαει συχνα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ελα που ειναι κρυμμενη...κατα περιοδους ολο και την εμφανιζεις!!!!πεντακαθαρα.αν τη δω εξω,την αναγνωριζω ανετα.

ρε μαλακα εσυ τι γουσταρεις???????  αφου και οι 2 τα γουσταρουν αυτα [αμα δεν ειναι fake που ειναι] εσυ που κολλας μορη λουκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom