ρε αληταρα μαριε ντροπη σου!!!!πας να το καρφωσεις το κοριτσι ρε κοπροσκυλο;
ρε μαλακα γιατι μου χαλας την φαση με την αννα???
σε κοβο να στελνεις Pm στον αντρα της
ΚΑΡΦΙ!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ρε αληταρα μαριε ντροπη σου!!!!πας να το καρφωσεις το κοριτσι ρε κοπροσκυλο;
εχω στειλει πολυ πριν το πειςρε μαλακα γιατι μου χαλας την φαση με την αννα???
σε κοβο να στελνεις Pm στον αντρα της
ΚΑΡΦΙ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXοχι κατι δεν παει καλα
σημερα ελειπε 4 ωρες και δεν μου λεει που παει και ειχε και το κινητο κλειστο
τι λεει ,γυρισε;εδωσε κανα σημειο ζωης;σημερα ελειπε 4 ωρες και δεν μου λεει που παει και ειχε και το κινητο κλειστο
ίσως ήταν σε συνδιάσκεψη για την επιλύση των Ελληνοαλβανικών διαφορών, γι αυτό είχε το κινητό κλειστό, οι συζητήσεις ήταν σε κρίσιμο στάδιο.
δεν συμβαινει τιποτα ειχε παει στον θυρωρο τον μαυρο που εχουμε να πληρωσει τα κοινοχρηστα. Μας ειπε οτι αυτος τα μαζευει για ολη την πολυκατοικια. Ειναι ολοι ξενοι στην πολυκατοικια οπως καταλαβαινετε.
ο θυρωρος εργενης;δεν συμβαινει τιποτα ειχε παει στον θυρωρο τον μαυρο που εχουμε να πληρωσει τα κοινοχρηστα. Μας ειπε οτι αυτος τα μαζευει για ολη την πολυκατοικια. Ειναι ολοι ξενοι στην πολυκατοικια οπως καταλαβαινετε.
προφανώς η άτιμη κρίση φταίει που πλήρωνε τον μαύρο θυρωρό 4 ώρες
δεν συμβαινει τιποτα ειχε παει στον θυρωρο τον μαυρο που εχουμε να πληρωσει τα κοινοχρηστα. Μας ειπε οτι αυτος τα μαζευει για ολη την πολυκατοικια. Ειναι ολοι ξενοι στην πολυκατοικια οπως καταλαβαινετε.
και ειχε προβλημα συνεννόησης με τον αλλοδαπο;δεν συμβαινει τιποτα ειχε παει στον θυρωρο τον μαυρο που εχουμε να πληρωσει τα κοινοχρηστα. Μας ειπε οτι αυτος τα μαζευει για ολη την πολυκατοικια. Ειναι ολοι ξενοι στην πολυκατοικια οπως καταλαβαινετε.
και ειχε προβλημα συνεννόησης με τον αλλοδαπο;
το στρινγακι που της πηρα του αγ βαλεντινου δεν της χωραει πρεπει να παωε να το αλλαξω