Νέα

Ολα καλά....και ξαφνικά στρατός. Τι γίνεται τώρα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπέρα,έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Τι γίνεται σε περίπτωση που ενώ έχεις μια δουλειά(σε τράπεζα) πρέπει να πας στρατό; Σε διώχνουν και μετά το στρατό είσαι άνεργος?Ξέρει κανείς νομικός ή στρατιωτικός να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί πολυ.

Μπηκε και στη τραπεζα το γαμοβυσμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες να ρωτησω κατι.εχω παρει αδεια απο στρατο μεχρι το 2018 λογω σπουδων.του χρονου το 2013 εαν πανε ολα καλα τελειωνω.δικαιουμαι να μην παω στρατο μεχρι το 2018 ή θα ειμαι παρανομος??? ή πρεπει να παρω αλλη αδεια μετα?????
εγω δλδ αφου τελειωσω τις σπουδες θελω να δουλεψω για 1-2 χρονια και μετα να παω στρατο.η αδεια που εχω μεχρι το 2018 ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ???  :think:
οχι τυπε πρεπει να πας να κοψεις την αναβολη και να πας
αλλιως εισαι λιποτακτης και  :ak:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πυροκαβλε,πως σε πηραν σε μονιμη θεση χωρις να εχεις εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις?Παντου το πρωτα πραγμα που σου ζητανε ειναι το πτυχιο και το απολυτηριο στρατου.

με εξετασεις ΑΣΕΠ και αξιοκρατικα κριτηρια.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
οχι τυπε πρεπει να πας να κοψεις την αναβολη και να πας
αλλιως εισαι λιποτακτης και  :ak:
οκ καταλαβα οταν τελειωσω με το καλο θα παω να κοψω την αναβολη.μετα ειμαι αναγκασμενος να παω στρατο???? μπορω να παρω αλλη αδεια για 1-2 χρονια να δουλεψω και μετα να παω στρατο??????? γινεται αυτο?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οκ καταλαβα οταν τελειωσω με το καλο θα παω να κοψω την αναβολη.μετα ειμαι αναγκασμενος να παω στρατο???? μπορω να παρω αλλη αδεια για 1-2 χρονια να δουλεψω και μετα να παω στρατο??????? γινεται αυτο?????
οχι τυπε

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Τύπε εννοείς αναβολή έτσι και όχι άδεια? Όχι δεν μπορείς. Αν δεν κόψεις την αναβολή σου θα πληρώσεις πρόστιμο και μπορεί να υπηρετήσεις και κανένα μήνα παραπάνω. Επίσης ακόμη δεν τελειωσες τις σπουδές και βρήκες δουλειά? Παίξε κανένα τζοκερ δικέ μου να σωθείς.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Τύπε εννοείς αναβολή έτσι και όχι άδεια? Όχι δεν μπορείς. Αν δεν κόψεις την αναβολή σου θα πληρώσεις πρόστιμο και μπορεί να υπηρετήσεις και κανένα μήνα παραπάνω. Επίσης ακόμη δεν τελειωσες τις σπουδές και βρήκες δουλειά? Παίξε κανένα τζοκερ δικέ μου να σωθείς.
μπορει να μην το λεω σωστα,αδεια γινεται ή οχι παλι?? τελειωνω του χρονου αλλα εχω ετοιμη δουλεια για αυτο το λεω.....

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
μπορει να μην το λεω σωστα,αδεια γινεται ή οχι παλι?? τελειωνω του χρονου αλλα εχω ετοιμη δουλεια για αυτο το λεω.....

Αναβολή εννοείς. Άδεια δεν υπάρχει. ισχύει οτι είπε ο απόλυτος. κάνε τον τρελλό ή ντύσου τρεβεστί.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και τι τον περασες τον στρατο να μπαινοβγαινεις κατα το δοκουν ρε τυπε?
αστικο λεωφορειο? :grin:

τι δουλεια δικε μου?
καμια βρωμοδουλεια? :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αναβολή εννοείς. Άδεια δεν υπάρχει. ισχύει οτι είπε ο απόλυτος. κάνε τον τρελλό ή ντύσου τρεβεστί.
τυπε καλυτερα τον τρελο
ετσι οπως εχει γινει ο στρατος τραβεστι μπορει και να υπηρετησει :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
και τι τον περασες τον στρατο να μπαινοβγαινεις κατα το δοκουν ρε τυπε?
αστικο λεωφορειο? :grin:

τι δουλεια δικε μου?
καμια βρωμοδουλεια? :sunglasses:
drug dealer και νταβας μικρων μαυρων κορασιδων !!!!! >:cheesy:

Ομογενης

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχη να μην ανακαλυψει ο στρατος οτι πηρες αναβολη χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος. Υπαρχει περιπτωση στρατοδικειου και εκτελεσης.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Προσοχη να μην ανακαλυψει ο στρατος οτι πηρες αναβολη χωρις να υπαρχει σοβαρος λογος. Υπαρχει περιπτωση στρατοδικειου και εκτελεσης.
μαλακα πηρα αναβολη λογω σπουδων,διαβαζε πιο πανω τα ποστ

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Το έχετε καταντήσει αηδία το θέμα του στρατού.
Σε όλα τα θέματα το παίζετε ειδήμονες,στα δύσκολα δεν μασάτε,κάνετε και φασαρία κι ας είναι οι άλλοι 10-15 περισσότεροι, αλλά στο στρατό...........[size=20pt]ΚΟΤΟΥΛΕΣ !!!!!!!!![/size]
9 μήνες είναι ρε γμτ μέσα............μέχρι να μπεις και να πάρεις χαμπάρι τι τρέχει,απολύεσαι.
Τι να πούμε και οι παλιότεροι που βαρέσαμε 18(δεκαοχτώ...)και μήνες!!!!!!!
Α στο διάλο βουτηρομπεμπέδες και κλαψομούνηδες της πλάκας...... :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. Και που να σας στείλουν στο ποτάμι ή στο 3εθνές σε καμμιά ανταλαγή πυρών.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Δεν υπάρχει περίπτωση εκτέλεσης, εκτός εάν κάνεις πλάκα!!! Δεν υπάρχει θανατική ποινή σε ειρηνική περίοδο εδώ και 20 χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom