Θεωρώ πως η υποχρεωτική στράτευση είναι λόγω των γειτόνων μας..... Οι άλλες χώρες ως επί το πλείστον έχουν επαγγελματικό στρατό....
τυπε εδω ειναι βαλκανια ;)
Θεωρώ πως η υποχρεωτική στράτευση είναι λόγω των γειτόνων μας..... Οι άλλες χώρες ως επί το πλείστον έχουν επαγγελματικό στρατό....
1ον, σε θυξαμαι μωρο μου ????1ον. Το "μαλάκας" εκεί που σε παίρνει.Δεν γνωριζόμαστε και από χθες.
2ον.Όταν άρχισες να βγάζεις 100 ευρώ την ημέρα,δεν σκέφτηκες πως κάτι "χρωστάς"?
Γι'αυτό έχω τονίσει επανειλλημένα πως το καλύτερο σύστημα είναι θητεία ΑΜΕΣΩΣ μετά το σχολείο.....ότι κάνουν δηλαδή στην Κύπρο.
Άσε που έτσι μπορεί να πάει στο 6μηνο!
Ακριβώς αυτό είναι φίλτατε........Λόγω Τουρκίας αλλά και λόγω "γενικής" γειτονίας....καλητερα θα ηταν να ηταν εξαγορασιμος ο στρατος φιλε για να σκουπιζαμε.εχουμε δουλειες δεν γινεται να μενουμε πισω λογω στρατου χωρις λογο και ουσια!!!! γιατι εχουμε υποχρεωτικο στρατο????? [size=20pt]λογο τουρκιας[/size]???? ξερετε οτι οι περισοτερες χωρες ΔΕΝ εχουνε υποχρεωτικο στρατο......αλλα εδω στην ελλαδα πηγενουμε πισω....ισως σε καμοια 200αρια χρονια να παμε λιγο μπροστα ακομα
ναι καλα ολα αυτα αλλα οταν ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν επιβαλουν υποχρεωτικη στρατευση,γιατι εμεις εδω να εχουμε????
ενταξει τι να λεμε τωρα θα παμε οταν ερθει η ωρα.δεν εχουμε αλλη επιλογη
εσενα επρεπε να σ ειχα τοτε μεσα......φωτομοντελο θα εβγαινες
1ον, σε θυξαμαι μωρο μου ????
2ον. τι εννοεις οτι χρωσταω??? που???? στο κρατος???? ρε μαλακα μας εχουνε γαμισει στους φορους και πρεπει να μας αναγκαζουνε να πηγενουμε και στρατο !!! αντε μαζι με ολο το κρατος !!!
και που πας στρατο τι γινεται ρε μαλακααπλα πηγαινε ζησε σε αλλη χωρα και ελα στα 30+.......δεν ειμαι χρυσαυγιτης η στρατοκαυλος αλλα τα εχουμε ξεφτιλισει ολα.
και ο στρατος σαν εννοια εχει χαλασει και εμεις ως "υποχρεοι.πριν τη χουντα ηταν καμαρι για την οικογενεια να πας φανταρος με τη μεταπολιτευση εγινε καταναγκαστικο εργο.
καλα χαλαρωσε και συH απάντηση πάντως είναι ότι μπορείς να διακόψεις την αναβολή εφόσον τελείωσες τις σπουδές σου, οπότε μπαίνεις με την επόμενη ΕΣΣΟ ή να μην κάνεις τίποτα, ρισκάροντας να τσιμπήσεις το καθεστώς του λιποτάκτη (παλιά ήταν τουφεκισμός, σήμερα επιπλέον θητεία, πιθανώς εξαγοράσιμη).
και που πας στρατο τι γινεται ρε μαλακα
αν εξαιρεσεις τις ειδικες δυναμεις σε ολα τα αλλα βαρας μυγες
αν γινει κανας πολεμος ποσοι ειναι ετοιμοι να πολεμησουν
παπαρια μαντολες
χασιμο χρονου ειναι καθαρα
και 12μηνο θελουν να το κανουν για να μην κλεισουν στρατοπεδα και χασουν οι διαφοροι στρατηγοι τις θεσεις
γαμω τον στρατο σας
για κατι τεμπελχαναδες,αφραγκους, αγαμητουςΠαιδια ειναι πολυ ωραια φαση ο στρατος..απολαυστε την..
για κατι τεμπελχαναδες,αφραγκους, αγαμητους
μια χαρα ειναι
εμεις που εχουμε γκομενα
τι θα κανουμε γαμω τον στρατο σας
για κατι τεμπελχαναδες,αφραγκους, αγαμητους
μια χαρα ειναι
εμεις που εχουμε γκομενα
τι θα κανουμε γαμω τον στρατο σας
τι σειρα τυπεειπα πριν εξαμηνακι αλλα στρατος οχι γοπινγκ και μλκιες
ρε τυπε 12μηνο πηγα και πανε χρονια πλεον
κλαααααψε ψοφιε μεχρι και ο γιαουρτης μπολντεμορτ σε εχει στο ψιλο