WHATABOUTFUCK
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 5.636
...τύπε?...Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω από τους περισσότερους είμαι ποίο μικρός σε ηλικια και δεν είμαι αυτός που κάνει ότι τα ξέρει όλα. Ήθελα λοιπόν και άνοιξα το θρεντ ώστε όσοι ποίο Μεγάλοι με περισσότερη εμπειρία θέλουν να με βοηθήσουν συμβουλευτικά. Γνωρίζω εδώ καί ένα χρόνο μια κοπέλα από στριπ. ΔΕΝ της έχω ακουμπήσει ποτέ λεφτά. (Μόνο κάνα δύο ποτά) ξέρω επίσης ότι και να ήθελα να το παίξω φράγματος αυτή θα καταλάβενε ότι δεν έχω... Σε κάποια φάση μιλάγαμε επειδή τα λέγαμε ως "φίλοι"??? και σε έναν χορό που πήρα για πλάκα δεν την επιανα ώσπου άρχισε να με φιλάει μόνη της κλπ. Μετά από λίγες μέρες μιας και καιρό μου έλεγε συνέχεια κοπλιμεντα (όχι μόστρα έτσι καί αλλιώς δεν κερδίζω τίποτα με το να πω ότι είμαι ωραίος κάπου ανονιμα). Απλώς το αναφέρω ώστε να έχετε πλήρη εικόνα. Βλέπω καί ξέρω ότι γουστάρει εσωτερικά καί τίς φερομαι καλά. Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να λέμε ότι θέλει να βγαίνουμε να είναι κοπέλα μου κλπ αρκεί να μη το μάθει κανείς από το μαγαζί (λογικό) η επικοινωνία ελάχιστη δουλεύει και κοιμάται.(λογικό) όταν σε κάποια φάση μου την έδωσε της την είπα ότι να μήν παίζει μαζί μου καί μου είπε ότι αλήθεια με θέλει αλλά δουλευει και ότι έχει προβλήμα μου είπε ότι είναι η μάνα της στο νοσοκομείο κλπ. Τέλος πάντων αυτό που της είπα στο τέλος είναι να είναι ξεκάθαρη μαζί μου και εγώ το εννοούσα ότι είμαι δίπλα τής εάν κάτι χρειαστεί. Ερώτηση 1. Τι σκατα διάγνωση κάνετε; Τι θέλει λέει αλήθεια;; Γιατί να πει ψέματα εφόσον δεν έχει να κερδίσει κάτι;; Πώς πρέπει να το χειριστω τώρα;;
Ευχαριστώ πολύ όποιον Μπέι στον κόπο να ασχοληθεί. Να είστε όλοι καλά.
...ανάλογα πόσα έχεις στην τσέπη...τράβα και ρίξε μερικούς πήδους δεξιά και αριστερά...και χτύπα επαναλήψεις κάθε φορά που την σκέφτεσαι...
...μην μπλέξεις με τέτοιες ψώλες...γιατί θα παρασυρθείς στον βούρκο τους...χωρίς να το καταλάβεις...
...ΚΟΨΕ!...και τράβα γάμα αλλού...