Νέα

Ολα καλά....και ξαφνικά στρατός. Τι γίνεται τώρα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
stevegr
θα σε συμβουλευα να πας στρατο κ να ξεμπερδευεις με το θεμα,παρα να το εχεις μπροστα σου...προσωπικα εχασα μια ευκαιρια εργασιας καποτε λογω του στρατου που δεν ειχα παει...οποτε θα ειναι καλυτερα να πας κ να τελειωνεις. :)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το έχετε καταντήσει αηδία το θέμα του στρατού.
Σε όλα τα θέματα το παίζετε ειδήμονες,στα δύσκολα δεν μασάτε,κάνετε και φασαρία κι ας είναι οι άλλοι 10-15 περισσότεροι, αλλά στο στρατό...........[size=20pt]ΚΟΤΟΥΛΕΣ !!!!!!!!![/size]
9 μήνες είναι ρε γμτ μέσα............μέχρι να μπεις και να πάρεις χαμπάρι τι τρέχει,απολύεσαι.
Τι να πούμε και οι παλιότεροι που βαρέσαμε 18(δεκαοχτώ...)και μήνες!!!!!!!
Α στο διάλο βουτηρομπεμπέδες και κλαψομούνηδες της πλάκας...... :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. Και που να σας στείλουν στο ποτάμι ή στο 3εθνές σε καμμιά ανταλαγή πυρών.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πέστα τύπε. Εγώ είχα Λοχαγό τον Ζησιμόπουλο, αυτόν που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για αντιπρόεδρο της Βουλής. Το ξεφτύλισμα που τρώει ο sarouman στο Φ104 μου φένεται παιδική χαρά για να καταλάβεις.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Σε όλα τα θέματα το παίζετε ειδήμονες,στα δύσκολα δεν μασάτε,κάνετε και φασαρία κι ας είναι οι άλλοι 10-15 περισσότεροι, αλλά στο στρατό...........[size=20pt]ΚΟΤΟΥΛΕΣ !!!!!!!!![/size]
9 μήνες είναι ρε γμτ μέσα............μέχρι να μπεις και να πάρεις χαμπάρι τι τρέχει,απολύεσαι.
Α στο διάλο βουτηρομπεμπέδες και κλαψομούνηδες της πλάκας...... :tickedoff: :tickedoff:

Υ.Γ. Και που να σας στείλουν στο ποτάμι ή στο 3εθνές σε καμμιά ανταλαγή πυρών.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστός!!! Είναι πολύ καλό πράγμα ο στρατός, πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουμε επιτέλους και να πάψουν ορισμένοι βουτυρομπεμπέδες να το παίζουν μαγκιά και ιστορία εκ του ασφαλούς....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16

ρε μαλακα δεν εχεις καταλαβει κατι.το θεμα δεν ειναι σε ολους οτι δεν θελουν να πανε στρατο γιατι ειναι κοτουλες !!!!
εαν εγω πχ βγαζω 100 ευρω την ημερα το σκεφτομαι μετα για το στρατο γιατι χανεις πολλα λεφτα

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
το καλο ειναι σχετικο........αν εχεις δουλεια σε αφηνει πισω κανα τριμηνο.σα φαση καλα ειναι οχι οτι σε κανει αντρα κτλ αλλα αποκτας εμπειριες,μπορει να μεινει και κανας φιλος.δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα και εγω μετα το 2ο εξαμηνο ενοιωθα οτι εχανα το χρονο μου εκει μεσα.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
το καλο ειναι σχετικο........αν εχεις δουλεια σε αφηνει πισω κανα τριμηνο.σα φαση καλα ειναι οχι οτι σε κανει αντρα κτλ αλλα αποκτας εμπειριες,μπορει να μεινει και κανας φιλος.δεν ειναι κατι το τρομερο αλλα και εγω μετα το 2ο εξαμηνο ενοιωθα οτι εχανα το χρονο μου εκει μεσα.
+1

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
καλητερα θα ηταν να ηταν εξαγορασιμος ο στρατος φιλε για να σκουπιζαμε.εχουμε δουλειες δεν γινεται να μενουμε πισω λογω στρατου χωρις λογο και ουσια!!!! γιατι εχουμε υποχρεωτικο στρατο????? λογο τουρκιας???? ξερετε οτι οι περισοτερες χωρες ΔΕΝ εχουνε υποχρεωτικο στρατο......αλλα εδω στην ελλαδα πηγενουμε πισω....ισως σε καμοια 200αρια χρονια να παμε λιγο μπροστα ακομα

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Άσε που αν αρχίσεις τις ιστορίες της θητείας με παρέα,ΔΕΝ πρόκειται να σταματήσεις ποτέ.
Κι ας μη ξεχνάμε το σλόγκαν του υπουργείου.....

" Ο στρατός σας εγγυάται πληρωμένες διακοπές στα απάτητα μέρη της Ελλάδος"!!!! :tooth:

Γιατί,όπως και να το κάνουμε,υπάρχει άλλη πιθανότητα να πας στο Ορμένιο,στην Πλάτη,στο Διδυμότειχο,στο Άγκιστρο Σερρών,στους Τοξότες Ξάνθης,στην Παραμυθιά,στη Λήμνο,στη Σαμοθράκη...........

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
καλητερα θα ηταν να ηταν εξαγορασιμος ο στρατος φιλε για να σκουπιζαμε.εχουμε δουλειες δεν γινεται να μενουμε πισω λογω στρατου χωρις λογο και ουσια!!!! γιατι εχουμε υποχρεωτικο στρατο????? λογο τουρκιας???? ξερετε οτι οι περισοτερες χωρες ΔΕΝ εχουνε υποχρεωτικο στρατο......αλλα εδω στην ελλαδα πηγενουμε πισω....ισως σε καμοια 200αρια χρονια να παμε λιγο μπροστα ακομα
νομιζω οτι εξαγοραζεται η θητεια,αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ισως καποιος αλλος εδω ξερει...
ρε καλη φαση ειναι ο στρατος,εχει κ αυτο την μαγεια του,οσο περιεργο κ αν ακουγεται...

Επισκέπτης
μαγκες συνηθως η βουτυρομπεμπεδες εχουν βυσμα και τον εβρο τον βλεπουν με τα κυαλια.
μεγα δερειο σε φυλακιο ημουνα και περασα κοντα δεκα μερρες αποκλεισμενος απο τα χιονια, και στο τελος χωρις φαι μονο κατι ληγμενες κονσερβες και κανα δυο φρυγανιες τρωγαμε.

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
για μενα θα επρεπε να ειναι ενα εξαμηνο και με το που τελειωναμε σχολειο...οπως και σε πολλες χωρες.(αρκει να μην ειχαμε γλιτσοεποπ η να μην ειχαν σχεση με παιδια 18 ετων).δεν ειναι μονο θεμα τουρκιας η ελβετια πχ εχει πολιτοφυλακη μεχρι τα 30.
στρατος δεν ειναι μονο οπλα καβλα βημα.....ειναι και κοινωνικες σχεσεις να μπορεις να ζεις με ατομα που δεν ξερεις να "υπακους" σε διαταγες και να μη κανεις οτι θες.απλα οπως ολα το διαλυσαμε και αυτο.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
νομιζω οτι εξαγοραζεται η θητεια,αλλα δεν ειμαι κ σιγουρος...ισως καποιος αλλος εδω ξερει...
ρε καλη φαση ειναι ο στρατος,εχει κ αυτο την μαγεια του,οσο περιεργο κ αν ακουγεται...
οποιος γνωριζει ας μας πει..........

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πέστα τύπε. Εγώ είχα Λοχαγό τον Ζησιμόπουλο, αυτόν που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για αντιπρόεδρο της Βουλής. Το ξεφτύλισμα που τρώει ο sarouman στο Φ104 μου φένεται παιδική χαρά για να καταλάβεις.

Μονο που εγώ αντέχω στα δύσκολα...

Πήγα 3 φορές σκηνάκια όταν ήμουν φαντάρος (πάνε και πολλά χρόνια.. :grin:)... θυμάμαι Παρμενίωνα είχαμε καθίσει 7 ημέρες σε μια σκηνη στο βουνο...και μας έφερναν φαγητο παγωμενο 1 φορά την ημέρα...
Στη σκοπιά το βράδυ ήταν γαμησε τα απο το κρυο και χτυπουσαμε κάτι 6ωρα!

Αλλά ήταν καλό σχολείο ο στρατος.
Και άτομα γνωρίζεις, και μαθαινεις στα λίγα...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
δε νομίζω πως εξαγοράζεται η θητεία, εάν ήταν έτσι όλοι θα έπαιρναν ένα δάνειο και θα την εξαγόραζαν, δε θα πήγαινε κανένας στρατό.... εδώ άκουγα τις προάλλες ότι θέλουν να την αυξήσουν κιόλας ένα τρίμηνο.....

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
ρε μαλακα δεν εχεις καταλαβει κατι.το θεμα δεν ειναι σε ολους οτι δεν θελουν να πανε στρατο γιατι ειναι κοτουλες !!!!
εαν εγω πχ βγαζω 100 ευρω την ημερα το σκεφτομαι μετα για το στρατο γιατι χανεις πολλα λεφτα
1ον. Το "μαλάκας" εκεί που σε παίρνει.Δεν γνωριζόμαστε και από χθες.
2ον.Όταν άρχισες να βγάζεις 100 ευρώ την ημέρα,δεν σκέφτηκες πως κάτι "χρωστάς"?
Γι'αυτό έχω τονίσει επανειλλημένα πως το καλύτερο σύστημα είναι θητεία ΑΜΕΣΩΣ μετά το σχολείο.....ότι κάνουν δηλαδή στην Κύπρο.
Άσε που έτσι μπορεί να πάει στο 6μηνο!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
για μενα θα επρεπε να ειναι ενα εξαμηνο και με το που τελειωναμε σχολειο...οπως και σε πολλες χωρες.(αρκει να μην ειχαμε γλιτσοεποπ η να μην ειχαν σχεση με παιδια 18 ετων).δεν ειναι μονο θεμα τουρκιας η ελβετια πχ εχει πολιτοφυλακη μεχρι τα 30.
στρατος δεν ειναι μονο οπλα καβλα βημα.....ειναι και κοινωνικες σχεσεις να μπορεις να ζεις με ατομα που δεν ξερεις να "υπακους" σε διαταγες και να μη κανεις οτι θες.απλα οπως ολα το διαλυσαμε και αυτο.
ναι καλα ολα αυτα αλλα οταν ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν επιβαλουν υποχρεωτικη στρατευση,γιατι εμεις εδω να εχουμε????
ενταξει τι να λεμε τωρα θα παμε οταν ερθει η ωρα.δεν εχουμε αλλη επιλογη

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
ναι καλα ολα αυτα αλλα οταν ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ δεν επιβαλουν υποχρεωτικη στρατευση,γιατι εμεις εδω να εχουμε????
ενταξει τι να λεμε τωρα θα παμε οταν ερθει η ωρα.δεν εχουμε αλλη επιλογη
Θεωρώ πως η υποχρεωτική στράτευση είναι λόγω των γειτόνων μας..... Οι άλλες χώρες ως επί το πλείστον έχουν επαγγελματικό στρατό....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Θεωρώ πως η υποχρεωτική στράτευση είναι λόγω των γειτόνων μας..... Οι άλλες χώρες ως επί το πλείστον έχουν επαγγελματικό στρατό....

Εχουμε κατι γειτονουs....μπουκια και συχωριο
Αλβανοι,Σκοπιανοι, Τουρκοι...Τυφλα ναχουν οι Βρυξελλιωτεs

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
απλα πηγαινε ζησε σε αλλη χωρα και ελα στα 30+.......δεν ειμαι χρυσαυγιτης η στρατοκαυλος αλλα τα εχουμε ξεφτιλισει ολα.
και ο στρατος σαν εννοια εχει χαλασει και εμεις ως "υποχρεοι.πριν τη χουντα ηταν καμαρι για την οικογενεια να πας φανταρος με τη μεταπολιτευση εγινε καταναγκαστικο εργο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
δε νομίζω πως εξαγοράζεται η θητεία, εάν ήταν έτσι όλοι θα έπαιρναν ένα δάνειο και θα την εξαγόραζαν, δε θα πήγαινε κανένας στρατό.... εδώ άκουγα τις προάλλες ότι θέλουν να την αυξήσουν κιόλας ένα τρίμηνο.....
ειχα ακουσει οτι οι αντιρρησιες συνειδησεως την εξαγοραζαν...αλλα μπορει να ειναι κ ραδιο αρβυλα... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom