You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολα καλά....και ξαφνικά στρατός. Τι γίνεται τώρα???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 266
ασε μας βρε κοιλιοδουλεστρατο πατε αραξτε
καφενειο ειναι...δεν πας στην λεγεωνα των ξενων
θα τα πουμε οσονουπω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ασε μας βρε κοιλιοδουλε
θα τα πουμε οσονουπω
Κανονισε να ερθεις καπνιστης
να μην μπορεσεις να βγαλεις τα ΣΠΕΝ
το οτι πας γυμναστηριο δεν σημαινει τιποτα.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 266
δες λιγο πμΚανονισε να ερθεις καπνιστης
να μην μπορεσεις να βγαλεις τα ΣΠΕΝ
το οτι πας γυμναστηριο δεν σημαινει τιποτα.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Στην Αλεξανδρούπολη είχα γνωρίσει έναν τυπάκο από Αμερική, γύρω στα 35. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ήρθε να υπηρετήσει την θητεία του. Παντρεμένος, λέκτορας σε πανεπιστήμιο της Άιβι, είχε σπουδάσει αθλητοκινητική ή κάτι τέτοιο (πάνε 8 χρόνια τώρα και δεν θυμάμαι πλέον) και ήταν ένας στους 3 στον τομέα του, σε όλη την χώρα. Τις ΗΠ, φυσικά, όχι την Ελλάδα, αυτά είναι ακόμα για μας πυρηνική φυσική.
Ο πεθερός του, που είχε συμμετάσχει ενεργά στο Παναρκαδικό, είχε βάλει λυτούς και δεμένους να τον πάρει από την μονάδα για να τον στείλει να βοηθήσει στην οργάνωση της ορθοπεδικής κλινικής. Ο διοικητής της μονάδας μας, βέβαια, μπαστοκικό βύσμα από τα λίγα, τον είχε κρατήσει γιατί κατά την άποψη του είχε λίγο προσωπικό και φυσικά ήταν προτιμότερο να καθαρίζει χέστρες.
Φυσικά ο τύπος δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ, και έκανε ότι του έλεγαν πάντα. Χέστρες; Χέστρες. Σκοπέτα μέχρι λιωσίματος; Σκοπέτα. Ούτε καν θα καταλάβαινες τι έπαιζε, εγώ έτυχε να το γνωρίζω γιατί είχα πρόσβαση στο πρώτο. Μόλις τελείωσε το εξάμηνο και απολύθηκε, την έκανε πάλι για από εκεί που ήρθε.
Ο πεθερός του, που είχε συμμετάσχει ενεργά στο Παναρκαδικό, είχε βάλει λυτούς και δεμένους να τον πάρει από την μονάδα για να τον στείλει να βοηθήσει στην οργάνωση της ορθοπεδικής κλινικής. Ο διοικητής της μονάδας μας, βέβαια, μπαστοκικό βύσμα από τα λίγα, τον είχε κρατήσει γιατί κατά την άποψη του είχε λίγο προσωπικό και φυσικά ήταν προτιμότερο να καθαρίζει χέστρες.
Φυσικά ο τύπος δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ, και έκανε ότι του έλεγαν πάντα. Χέστρες; Χέστρες. Σκοπέτα μέχρι λιωσίματος; Σκοπέτα. Ούτε καν θα καταλάβαινες τι έπαιζε, εγώ έτυχε να το γνωρίζω γιατί είχα πρόσβαση στο πρώτο. Μόλις τελείωσε το εξάμηνο και απολύθηκε, την έκανε πάλι για από εκεί που ήρθε.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.371
- Πόντοι
- 266
θα το κανουν 129 μηνεs βγαλε εξω κανα μηνα αδεια, τι μενει?? Α ρε γμτ
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
θα το κανουν 12
Το μισο απ οσο εκανα δλδ
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Νομίζεις πως αυτοι που ξεχωρίζουν επαγγελματικά είναι και οι βυσματούχοι?
Μάλλον το αντίθετο.
Οι φυγόπονοι είναι όσοι απλά επιπλέουν κοινωνικά. Το βυσμα του στρατου υπάρχει και στη ζωή τους μετα..
Είναι όλοι αυτοι που θα σου πουλησουν φουμαρα αριστερισμου πίνοντας το καπουτσινο φρεντο τους, κοιταζοντας το ρολοι τους μολις παει 1 να την κανουν σαν κυνηγημένοι απο τη δουλεια τους, οι δηθεν συνδικαλίζοντες, οι δήθεν πολύξεροι που σνομπάρουν τους ηθικολόγους ...τέλος πάντων..οι - όχι τυχαία - τσιπρίζοντες και κομμουνίζοντες ιδεών περί κοινωνικής απελευθέρωσης απο χουντικά κατάλοιπα (όπως λένε τη θητεία)..αλλά κυκλοφουν με τσέροκες ή μινι-κουπερ και κακαριζουν περι δικαιωματων των πάκηδων..αλλα δεν τους εχω δει να πινουν καφε στην αχαρνών..αλλά στο κολωνάκι...
Μάλλον το αντίθετο.
Οι φυγόπονοι είναι όσοι απλά επιπλέουν κοινωνικά. Το βυσμα του στρατου υπάρχει και στη ζωή τους μετα..
Είναι όλοι αυτοι που θα σου πουλησουν φουμαρα αριστερισμου πίνοντας το καπουτσινο φρεντο τους, κοιταζοντας το ρολοι τους μολις παει 1 να την κανουν σαν κυνηγημένοι απο τη δουλεια τους, οι δηθεν συνδικαλίζοντες, οι δήθεν πολύξεροι που σνομπάρουν τους ηθικολόγους ...τέλος πάντων..οι - όχι τυχαία - τσιπρίζοντες και κομμουνίζοντες ιδεών περί κοινωνικής απελευθέρωσης απο χουντικά κατάλοιπα (όπως λένε τη θητεία)..αλλά κυκλοφουν με τσέροκες ή μινι-κουπερ και κακαριζουν περι δικαιωματων των πάκηδων..αλλα δεν τους εχω δει να πινουν καφε στην αχαρνών..αλλά στο κολωνάκι...
trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν εισαι α.σ.δ.ε.ν δικαιουσε ;) τουλαχιστον παλια ετσι ηταν...μαγκες να ρωτησω κατι.εχω παρει αδεια απο στρατο μεχρι το 2018 λογω σπουδων.του χρονου το 2013 εαν πανε ολα καλα τελειωνω.δικαιουμαι να μην παω στρατο μεχρι το 2018 ή θα ειμαι παρανομος??? ή πρεπει να παρω αλλη αδεια μετα?????
εγω δλδ αφου τελειωσω τις σπουδες θελω να δουλεψω για 1-2 χρονια και μετα να παω στρατο.η αδεια που εχω μεχρι το 2018 ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ???
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγω αεν ειμαι.αν εισαι α.σ.δ.ε.ν δικαιουσε ;) τουλαχιστον παλια ετσι ηταν...
trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το ιδιο ειναι ρε μαλακαεγω αεν ειμαι.
trelopalaviaris78
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δικαιουσε για εξασκηση επαγγελματοσ..εγω ετσι εκανα..αλλο τωρα εχεισ κανα β μηχ για αμεσο μπαρκο σε φορτηγο,γιατι δεν θελω να φυγω και με ζαλιζουν
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ωραια φυλε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια !!! εσυ εισαι β μηχανικος???δικαιουσε για εξασκηση επαγγελματοσ..εγω ετσι εκανα..αλλο τωρα εχεισ κανα β μηχ για αμεσο μπαρκο σε φορτηγο,γιατι δεν θελω να φυγω και με ζαλιζουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις