Νέα

Οι παρθένες που γνωρίσαμε-οι παρθένες που πηδήξαμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
εμένα η δικιά μου μετά το πρώτο μαμήσι κ αφού ήμασταν μέσα στα αίματα μου τραγουδούσε Πλούταρχο και...

"αφιερωμένο αυτό το τραγούδι να πείτε σε κείνον,
που εξαιτίας του αιμορραγώ κ η πληγή μου δεν κλείνει"
:-)))))) καλόοοοοοοο!

Τουλάχιστον η κοπέλα έδειξε πως το ευχαριστήθηκε!

peterk

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
και οπως λένε οι "τρύπες"

πονάει πάντα η πρώτη φορά...
...καμιά φορά...πονάει για πάντα...η πρώτη φορά

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
3 , και μαλλον θα γινουν 4 τωρα χεχε.  :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
που τις  βρισκετε ρε παιδια της παρθενες

Στον ύπνο τους! Αυτός ο "σκίστης" μάλιστα που έχει κουρσέψει 3 κάστρα και για την πλάκα του πάει για το 4ο, πρέπει να είναι πολύ υπναράς!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
3 παρθενες μου εχουν τυχει.
η πρωτη ηταν 17 και ημουν 16 σεντονι δεν κοιταξα καν διοτι δεν το πιστευα οτι μου εκατσε και ειμασταν και μεσα σε σπιτακι κατασκηνωσεις με 15 βρωμοποδαρους να κοιμουνται στο διπλα δωματιο.
με τη δευτερη τα ειχα 4 χρονια και ακομα ειναι κολλημενη..αιμα μηδεν
η τριτη κατι εβγαλε αλλα ειχα παθει πλακα με το βυζι..απιστευτο για 16 χρονο

γενικα παντως λεει

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
θεμα τυχης νομιζω..εγω ειμαι 25 παντως

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
το χειροτερο ειναι να σου τυχει καποια να ειναι παρθενα για καθαρα θρησκευτικους λογους....
δραμα η κατασταση ,,,,  τις εδωσα δυο μηνες περιθωριο.
ουτε μερα περισσοτερο. 

αποτελεσμα ;  εγω την εκανα  και εδω και τρια χρονια παραμενει ............. ως ειχε

Επισκέπτης
το χειροτερο ειναι να σου τυχει καποια να ειναι παρθενα για καθαρα θρησκευτικους λογους....
δραμα η κατασταση ,,,,  τις εδωσα δυο μηνες περιθωριο.
ουτε μερα περισσοτερο. 
μου ετυχε μια βουλγαρα τετοια και μαλιστα 29 χρονων μονο κατι πιπες μου εκανε  κανα δυο φορες και αυτες μετα απο πολυ μπαλαμουτι. την συναντησα κανα δυο φορες στην κουμουντουρου και μοιραζε βιβλια για μια παραχριστιανικη οργανωση.
αποτελεσμα ;  εγω την εκανα  και εδω και τρια χρονια παραμενει ............. ως ειχε

Επισκέπτης

μου ετυχε μια βουλγαρα τετοια και μαλιστα 29 χρονων μονο κατι πιπες μου εκανε  κανα δυο φορες και αυτες μετα απο πολυ μπαλαμουτι. την συναντησα κανα δυο φορες στην κουμουντουρου και μοιραζε βιβλια για μια παραχριστιανικη οργανωση.

Oscar

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η πολυ σκισταρας,

Α μεσα σε ενα χρονο κι ολας , απο τα 17 στα 18

Επισκέπτης
πηδατε χριστιανοι γιατι χανομαστε σε λιγα χρονια το ανθρωπινο γενος θα ειναι σπανιο ειδος και παρθενες υπαρχουν πολες μην τις αφηνουμε γιατι αμα ζαρωσει το εργαλειο τους γαμησε τα

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ δεν έχω γνωρίσει ούτε μία παρθένα και δέν θέλω. Για κάποιο λόγο πιστευω οτι άμα γαμήσω παρθένα θα είμαι υπεύθυνος για αυτή. Ναι είναι μαλακία αλλα δέν μπορώ να το βγάλω απο το μυαλό μου. Χώρια που απο όσο ξέρω οι παρθένες οταν γαμήθούν σε παρατάνε (για να πάνε με αυτόν που πραγματικά ήθελαν) η κολλάνε σαν τις βδέλλες...
...Τί να πώ. Ένας φίλος μου έχει πάρει 4-5 παρθενιές. Όλο παρθένες του τυχαίνουν, και το ευχαριστιέται...Μακρια απο εμάς!!

Επισκέπτης
Μόνο μία γνώρισα όταν ήμουν 20 και αυτή ήταν 19 ...φιλόλογος η κοπελίτσα ..στο μπλα μπλα καλή ....την πούτσα ούτε από που πιάνεται δεν ήξερε. Μετά παρέλευσης του ακαδημαϊκού διμήνου μια μέρα στο άσχετο το κάναμε στον καναπέ του σπιτιού της . Το τι αίμα έβγαλε ιδιαίτερα όταν σηκώθηκε όρθια .... το κυλοτάκι έγινε κόκκινο.( δεν το κράτησα σουβενίρ ).
Μέχρι τώρα δε ξαναβρήκα ούτε και ψάχνω...

rema

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας! Μια φορά και εγώ με παρθένα. Εγώ στα 25 αυτή στα 23 (ναι υπάρχουν σε τέτοιες ηλικίες παρθένες!). Δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Ίσα ίσα που ταλαιπωρήθηκα γιατί σφιγγόταν από εδώ σφιγγόταν από εκεί... Τη χαλάρωνα επί μία ώρα!. Τέλος πάντων ήταν μια εμπειρία που δε με χάλασε γιατί διαφορετικά θα μου έμενε το αποθημένο ότι δεν έχω πάει ποτέ με παρθένα. Πάντως πλεόν δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. Προτιμώ τις ήδη ψημένες!!!

Επισκέπτης
Γεια σας! Μια φορά και εγώ με παρθένα. Εγώ στα 25 αυτή στα 23 (ναι υπάρχουν σε τέτοιες ηλικίες παρθένες!). Δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Ίσα ίσα που ταλαιπωρήθηκα γιατί σφιγγόταν από εδώ σφιγγόταν από εκεί... Τη χαλάρωνα επί μία ώρα!. Τέλος πάντων ήταν μια εμπειρία που δε με χάλασε γιατί διαφορετικά θα μου έμενε το αποθημένο ότι δεν έχω πάει ποτέ με παρθένα. Πάντως πλεόν δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. Προτιμώ τις ήδη ψημένες!!!
φιλε μου αν σου ξαναπεσει τετοια περιπτωση μεκανα δυο ποτακια πριν την καταδρομικη ενεργεια και ολλα θα πανε καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom