Έχω ακόμη το κομμάτι από σεντόνι με το αίμα της πρώτης. Το είχα κρατήσει για ενθύμιο...! (Ζορμπαναραίος lol)
πετιώνται τέτοια ενθύμια? Κ εγώ το έχω κρατήσει φυσικά
Έχω ακόμη το κομμάτι από σεντόνι με το αίμα της πρώτης. Το είχα κρατήσει για ενθύμιο...! (Ζορμπαναραίος lol)
εμένα η δικιά μου μετά το πρώτο μαμήσι κ αφού ήμασταν μέσα στα αίματα μου τραγουδούσε Πλούταρχο και...
"αφιερωμένο αυτό το τραγούδι να πείτε σε κείνον,
που εξαιτίας του αιμορραγώ κ η πληγή μου δεν κλείνει"
:-)))))) καλόοοοοοοο!
που τις βρισκετε ρε παιδια της παρθενες
μεγαλε καθε 15 μερες τις κληρωνουνε με το εθνικο λαχειοπου τις βρισκετε ρε παιδια της παρθενες.......εμενα δεν μου ετυχε ποτέ καμια..........
το χειροτερο ειναι να σου τυχει καποια να ειναι παρθενα για καθαρα θρησκευτικους λογους....
δραμα η κατασταση ,,,, τις εδωσα δυο μηνες περιθωριο.
ουτε μερα περισσοτερο.
μου ετυχε μια βουλγαρα τετοια και μαλιστα 29 χρονων μονο κατι πιπες μου εκανε κανα δυο φορες και αυτες μετα απο πολυ μπαλαμουτι. την συναντησα κανα δυο φορες στην κουμουντουρου και μοιραζε βιβλια για μια παραχριστιανικη οργανωση.
αποτελεσμα ; εγω την εκανα και εδω και τρια χρονια παραμενει ............. ως ειχε
οι μπουρούχες συνήθως μένουν παρθένες...
φιλε μου αν σου ξαναπεσει τετοια περιπτωση μεκανα δυο ποτακια πριν την καταδρομικη ενεργεια και ολλα θα πανε καλαΓεια σας! Μια φορά και εγώ με παρθένα. Εγώ στα 25 αυτή στα 23 (ναι υπάρχουν σε τέτοιες ηλικίες παρθένες!). Δε μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Ίσα ίσα που ταλαιπωρήθηκα γιατί σφιγγόταν από εδώ σφιγγόταν από εκεί... Τη χαλάρωνα επί μία ώρα!. Τέλος πάντων ήταν μια εμπειρία που δε με χάλασε γιατί διαφορετικά θα μου έμενε το αποθημένο ότι δεν έχω πάει ποτέ με παρθένα. Πάντως πλεόν δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. Προτιμώ τις ήδη ψημένες!!!