Νέα

Οι παρθένες που γνωρίσαμε-οι παρθένες που πηδήξαμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rema

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε προηγηθεί ποτάκι! Ήταν το στάδιο να δούμε μαζί μια ταινία και φυσικά δεν είδαμε παρά μόνο τα πρώτα 10 λεπτά! Έχεις δίκιο! αν ξαναυπάρξει περίπτωση θα υπάρξει πριν πότισμα με "καύσιμο!"

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
φιλε μου αν σου ξαναπεσει τετοια περιπτωση μεκανα δυο ποτακια πριν την καταδρομικη ενεργεια και ολλα θα πανε καλα

πριν 2χρονια ειχα μια γκομενα φοβερη ξανθια με απιστευτο κολο και πολυ ναζιαρα..ολα τελεια μεχρι που πηγαμε για σπρωξιμο..οταν το ειχε κανει πρωτη φορα ο τυπος δεν τα καταφερε και της την ειπε πως ειναι στενη και δεν μπορουν να το κανουν και απο τοτε η γκομενα ειχε ψυχολογικο προβλημα..οτι και να εκανες εκλεινε τα ποδια με δυναμη δεν γινοταν να γαμησεις με τιποτα ξεχωρα του οτι γινοταν φοβερα ψυχρη..το μονο που καταφερα εκτος απο το να τη κερατωνω ανελεητα ηταν να παρω κολο μετα απο 1-2 μηνες ατυχων προσπαθειων..γαμησετα αν κολησει το μυαλο της γκομενας στη παρθενια ξεχασε το

BECKHAM

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω μαγκες τα εχω με μια παρθενα εδω και κατι μηνες αλλα δεν θελει να την ξεπαρθενιασω ακομα! τον λογο δεν τον ξερω ακομα αλλα με εχει τρελανει στα τσιμπουκια! το πιο πιθανο ειναι να θελει να κρατησει την παρθενια της. πιστευω πως αν ξεπαρθενιασεις μια κοπελα ειναι μαθηματικα βεβαιο πως μονο απο μαλακια σου θα την κανεις να ξεκολλησει απο πανω σου!

Επισκέπτης
εγω μαγκες τα εχω με μια παρθενα εδω και κατι μηνες αλλα δεν θελει να την ξεπαρθενιασω ακομα! τον λογο δεν τον ξερω ακομα αλλα με εχει τρελανει στα τσιμπουκια! το πιο πιθανο ειναι να θελει να κρατησει την παρθενια της. πιστευω πως αν ξεπαρθενιασεις μια κοπελα ειναι μαθηματικα βεβαιο πως μονο απο μαλακια σου θα την κανεις να ξεκολλησει απο πανω σου!
τυχερε αντε θα κρεμασεις και σεντονι στην βεραντα αμα τοπαρεις το κοριτσι και θα πεσουν και κουμπουριες

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
πριν 2χρονια ειχα μια γκομενα φοβερη ξανθια με απιστευτο κολο και πολυ ναζιαρα..ολα τελεια μεχρι που πηγαμε για σπρωξιμο..οταν το ειχε κανει πρωτη φορα ο τυπος δεν τα καταφερε και της την ειπε πως ειναι στενη και δεν μπορουν να το κανουν και απο τοτε η γκομενα ειχε ψυχολογικο προβλημα..οτι και να εκανες εκλεινε τα ποδια με δυναμη δεν γινοταν να γαμησεις με τιποτα ξεχωρα του οτι γινοταν φοβερα ψυχρη..το μονο που καταφερα εκτος απο το να τη κερατωνω ανελεητα ηταν να παρω κολο μετα απο 1-2 μηνες ατυχων προσπαθειων..γαμησετα αν κολησει το μυαλο της γκομενας στη παρθενια ξεχασε το

ξέρεις τί να κάνεις? Κανά δυό τρείς φορές κάνε για παιχνίδι πως της το "βάζεις". Αλλά μη προχωράς πιο μέσα. Αφού συνηθήσει στην ιδέα ότι είσαι ένα βήμα πριν τη ξεπαρθενιάσεις, μπές απότομα πιο βαθιά. Κάτι μπορεί να καταφέρεις κ επιτέλους να δεί χαρά στα σκέλια της...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Εγω πανω που ελεγα "παρθενα δεν θα γαμησεις ποτε ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!"(επεφτα ολο σε ξεκωλια),γνωρισα μια παρθενα και τωρα πολιορκω την περιοχη της με αλλεπαλληλες σεντρες και στενο μαρκαρισμα στο χωρο του κεντρου προσπαθωντας να κρατησω την μπαλα μπροστα και να σκοραρω  :knockinb: !
Ελπιζω το ονειρο να γινει πραγματικοτητα,αν υπαρχει θεος-αλλαχ-βουδας :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Εγω πανω που ελεγα "παρθενα δεν θα γαμησεις ποτε ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!"(επεφτα ολο σε ξεκωλια),γνωρισα μια παρθενα και τωρα πολιορκω την περιοχη της με αλλεπαλληλες σεντρες και στενο μαρκαρισμα στο χωρο του κεντρου προσπαθωντας να κρατησω την μπαλα μπροστα και να σκοραρω  :knockinb: !
Ελπιζω το ονειρο να γινει πραγματικοτητα,αν υπαρχει θεος-αλλαχ-βουδας :boobies: :boobies: :boobies:
μεγαλε ανεβασε της την ψυχολογια και θα σου κατσει

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
μεγάλε μη ρίξεις όμως πολύ δυνατό σουτ! είπαμε να σκίσεις τα δίκτυα... άλλα με πλασεδάκι χαχαχα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16

ξεχνα το Liako....και οι δυο βοηθοι ειναι πιασμενοι!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ειμαστε μαζι σου..να φαει τοιχο και μην ξεχνας πως αυτο ειναι ολο αυτο ειναι ολο καμμια δεν πεθανε απο το κωλοοοοοοοοοοοοοοοοο

Επισκέπτης
μην ξεχάσεις να απλώσεις το σεντόνι στο κάγκελο να έρθουμε να το ντουφεκίσουμε

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μετά τη διάρρηξη πόσο καιρό πονούσανε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Δεν θυμάμαι αναλυτικές φάσεις... μου'χαν τύχει μερικά παρθενάκια πολυυύ παλιά (είμαι σχεδόν 40)... αλλά τώρα οι περισσότερες γαμιούντε αβέρτα από το Γυμνάσιο (οπότε τυχεροί όσοι σχετίζονται με τον χώρο της Εκπαίδευσης... π.χ. Καθηγητές - Φροντιστήρια - Ιδιαίτερα κλπ).

Πάντως η ατάκα που τους έλεγα μετά... ήταν απίθανη:

ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΡΘΕΝΑ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΕΜΕΝΑ !!! :dancing:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ωραίο θεματάκι και μου είχε ξεφύγει.

Μια παρθένα γνώρισα (που κατάφερα να ....σκοράρω)
Εγώ 27 κι εκείνη 21....
Τέλειωσε και την πρώτη φορά , σπαρταρόντας σαν ψάρι....
Σημέρα είμαι εγώ 37 κι εκέινη 31......
Και είμαστε παντρεμένοι 9 χρόνια.
Κι ακόμα όταν κάνουμε έρωτα κάνει το ίδιο πράγμα....

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ ανακοινωση σε ολους τους ξεπαρθενευτες: Οταν ξερετε οτι η γκομενα ειναι παρθενα προσπαθηστε να την γαμισετε τοσο καλα που την επομενη φορα να παρακαλαει για γαμισι.Απο πειρα σας λεω οτι οι κακογαμημενες γκομενες ειναι οι χειροτερες γκομενες. Σκεφτητε λιγο και τους επομενους. Μην ειστε πλεονεκτες.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
παρθένα γκόμενα είναι είδος προς εξαφάνιση... ;) ;) παρθένα-παρθένα(όπως καρρέτα-καρρέτα) :rolleyes: :rolleyes:

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Και επειδησ ειμαστε και φιλοζωοι πρεπει να τις προστατεουμε. Να οργανωσουμε καμια παραλια μονο για παρθενες??? :think:

draxan04

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
905
Πόντοι
6.810
ΠΡΟΣΟΧΗ ανακοινωση σε ολους τους ξεπαρθενευτες: Οταν ξερετε οτι η γκομενα ειναι παρθενα προσπαθηστε να την γαμισετε τοσο καλα που την επομενη φορα να παρακαλαει για γαμισι.Απο πειρα σας λεω οτι οι κακογαμημενες γκομενες ειναι οι χειροτερες γκομενες. Σκεφτητε λιγο και τους επομενους. Μην ειστε πλεονεκτες.
Σε αυτό ψηφίζω και εγώ! Α και αφήστε και τίποτα για ξεπαρθενιασμα και στον επόμενο!! Εννοώ κανένα Κ@@ο

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Και επειδησ ειμαστε και φιλοζωοι πρεπει να τις προστατεουμε. Να οργανωσουμε καμια παραλια μονο για παρθενες??? :think:

παρθένα-beach....στην 2 παρθένες η ξαπλώστρα δώρο για ξεσκί..... :dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom